FCSB trebuie să se descurce o vreme și fără antrenor principal: Gigi Becali s-a operat la umăr! „Aveam tendonul rupt, am mâna stângă imobilizată”

1
733
Gigi Becali

Gigi Becali (63 de ani) a suferit o intervenție chirurgicală. Dezvăluirea a făcut-o chiar patronul de la FCSB, care susține că avea un tendon rupt la umărul stâng.

Becali, care s-a operat în București, are mâna imobilizată pentru o perioadă. El susține că nu și-a dat seama că avea tendonul rupt de ceva timp.

„M-am operat la umăr, o operație cam grea, de tendon. În București m-am operat. Am mâna stângă imobilizată într-o proteză. Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt. Când mi-a făcut operația, era mai grav, dar nu mai contează asta. Acum mă simt bine, dar am mâna imobilizată”, a spus Becali.

Patronul de la FCSB trebuie să urmeze un program de recupereze. El se află în repaus la domiciliu, iar medicii i-au spus să evite o vreme orice efort cu mâna stângă.

Gigi Becali este renumit pentru implicarea nefirească în problemele tehnice ale echipei sale de fotbal. El își umilește antrenorii, dictându-le ce jucători să fie trimiși pe teren și ce schimbări să facă. Practic, antrenorii din ultimii ani ai FCSB au fost transformați în antrenori secunzi, rolul (neoficial) de antrenor principal arogându-și-l Gigi Becali.

Acum, cât e Becali indisponibil, Dinu Todoran își poate exercita mai bine autoritatea de antrenor la FCSB. E drept că Becali poate dicta „11”-le de bază și schimbările și prin telefon ori prin intermediari-aghiotanți…

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. A vorbit Florin Cîțu! A „uitat” câteva detalii greu de uitat. „V-au pus cătușele la mâini?” / „Nu mai știu” / „Cât ați stat în custodia poliției?” / „Cât a fost nevoie”

* DOSARUL LUI CÎȚU. Faptele. Procesul. Sentința. „Șoferul era băut, avea ochii injectați și umezi”

* Jocul pervers al lui Dan Voiculescu față de Florin Cîțu, asemănat cu „ceea ce făcea acum două decenii S. O. Vîntu cu PNȚCD”

* CTP: „Mi se pare absurd ca Florin Cîțu să-și dea demisia. El e reabilitat, Dragnea nu era reabilitat!”

* Fostul șef al ANI, Horia Georgescu, se distrează pe un yacht de lux, cu șampanie scumpă, pe Coasta de Azur. Dezvăluirile fugarului Rizea

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* A murit generalul Kemenici, comandantul unității militare în care au fost împușcați soții Ceaușescu. Kemenici era „pe mână” cu spionul sovietic Militaru. A făcut diversiuni mortale și a încercat să șteargă urmele lor cu bidineaua

* Un fost ministru s-a înecat cu un un cățel de usturoi, pe litoral, la ora 2.00 noaptea. L-a salvat un medic adus de acasă

* VIDEO. Derbedeul „Îți-fac-viața-un-coșmar” a ajuns în arest. E patron de videochat, umilea oameni și arunca obiecte periculoase din balcon

* Fiica lui Anghel Iordănescu l-a rugat pe Gigi Becali să-i fie naș. „O cunun, dar nu merg la petrecere. Eu nu mai ascult muzică!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here