„Fața lui Ponta și cea a lui Tăriceanu când vor cădea sub pragul de 5%” – premiul special ca să mergi la vot!

2
1657
V. V. Ponta - C. A. C. P. Tăriceanu

Cătălin Teniță (43 de ani), candidat pe lista USR-PLUS București pentru Camera Deputaților, arată care va fi unul dintre premiile pe care ni le va aduce o participare masivă la vot, pe 6 decembrie: „fața lui Ponta și cea a lui Tăriceanu când vor cădea sub pragul de 5%”.

Cătălin Teniță este antreprenor digital și activist civic, fondator al Treeworks, Zelist Monitor și Geeks for Democracy, specialist în comunicare și comunități digitale. El a intrat în politică pentru că a văzut de ce sunt în stare Ponta, Tăriceanu, Dragnea și alți exponenți ai „vechii politici”.

În trei postări pe Facebook, Teniță descrie absurdul prezenței acestor doi stâlpi ai USL în Parlamentul României, dar arată și care e soluția de a scăpa de ei.

Cătălin Teniță despre Ponta & Tăriceanu

20 octombrie: „Avem oportunitatea epocală de a-i retrage pe amândoi din viața publică”

„Călin Popescu Tăriceanu a ieșit din partidul lui și a intrat în partidul lui Ponta. Candidează amândoi la parlamentare. Nu au făcut alianță electorală, că știu prea bine și ei că nu scot 7% nici împreună.

Avem oportunitatea epocală de a-i retrage pe amândoi din viața publică.

Tot ce trebuie să faceți este să mergeți la vot, astfel încât Pro România să rămână sub pragul de 5%.

Doi dintr-o ștampilă.”

24 octombrie: „Esența USL e coaliția Pro România – ALDE”

„«În lupta împotriva PNL-PSD, alege Pro România!» – este sloganul sub care candidează la parlamentare Ponta și Tăriceanu, cei doi artizani ai USL.

Dacă există vreo esență a USL, atunci aia e tocmai coaliția Pro România – ALDE. Atunci și acum.”

26 octombrie: „Fața lui Ponta și cea a lui Tăriceanu când vor cădea sub pragul de 5% nu poți să le vezi decât dacă vom merge suficienți la vot”

„L-am văzut pe Antena 3 pe Ponta în seara asta. Țipa din gură de șarpe că la locale au fost anulate 700.000 de voturi și alte bazaconii d-astea.

Mergeți la vot!

Poți cumpăra multe cu bani, dar fața lui Ponta și cea a lui Tăriceanu când vor cădea sub pragul de 5% nu poți să le vezi decât dacă vom merge suficienți la vot. Și stim cu toții că merită efortul.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Asa este, nenorocitii astia doi, corupti in maduva si care-au facut si fac foarte mult rau Romaniei de decenii, nu trebuie sa mai intre in parlament, nu le mai vedem fata si-un bonus : e liber pentru DNA, ca sa-i umfle odata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here