La RAJA S.A. Constanța, demisia lui Felix Stroe nu afectează amplul program investițional cu cofinanțare europeană

0
1087
Noul director general al RAJA S.A., Aurel Presură

Printr-un comunicat de presă, noua echipă de conducere a S.C. RAJA S.A. Constanța informează publicul, clienții și partenerii că, după demisiile directorului-general Felix Stroe și ale mai multor colegi cu funcții de decizie și execuție, noua echipă de conducere a companiei ia toate măsurile necesare reorganizării companiei, cu scopul de a eficientiza funcționarea societății.

Se asigură continuitatea și calitatea serviciilorîn condițiile speciale impuse de răspândirea virusului SARS-CoV-2. De asemenea, se urmărește și implementarea, în totalitate și la timp, a proiectelor din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM).

RAJA continuă derularea după grafic a investițiilor în sistemele de alimentare cu apă, canalizare și epurare în 92 de localități din aria de operare.

Comunicatul RAJA S. A. Constanța

„RAJA S.A. Constanța este o companie de interes public, care desfășoară o activitate esențială în viața fiecăruia dintre noi.

Managementul companiei este guvernat de Legea nr. 31/1990 privind societăţile comerciale, respectiv de Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.

Astfel, precizăm ca toată activitatea este supusă controlului, atât al Adunării Generale a Acționarilor, cât și al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Constanța, entități ce reglementează indicatorii manageriali de dezvoltare și performanță.

Demisia directorului-general Felix Stroe a dus la preluarea prerogativelor și atribuțiilor de către directorul-general adjunct Aurel Presură. Odată cu demisia lui Felix Stroe, mai mulți membri ai echipei au procedat la fel.

Urmare a acestor decizii, măsurile luate de noua conducere, inclusiv reorganizarea companiei, au scopul de a eficientiza funcționarea societății.

Astfel, s-a aprobat un plan de lucru specific pentru continuitatea activității în situația unei pandemii, care să asigure servicii de calitate în condițiile speciale impuse răspândirea virusului SARS-CoV-2, care afectează nu doar sănătatea populației, dar și toate sectoarele economice, productive sau din serviciile publice.

Pe lângă asigurarea continuității serviciilor, se urmărește și implementarea, în totalitate și la timp, a proiectelor din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM), ce implică investiții în sistemele de alimentare cu apă, canalizare și epurare în 92 de localități din aria de operare a societății RAJA S.A. 

Asigurăm toți partenerii că dezideratul nostru este eficiența în interesul consumatorilor.

Primordial în realizarea acestui deziderat este asigurarea sprijinului de către acționarul majoritar. În acest sens, actuala conducere a Consiliului Județean și-a arătat deschiderea și susținerea pentru a putea îndeplini această misiune.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.