miercuri, mai 29, 2024
AcasăFără categorie"E neamţ, sas, nu-l votez..." Mafia lui Oprişan, atac descreierat la Iohannis,...

„E neamţ, sas, nu-l votez…” Mafia lui Oprişan, atac descreierat la Iohannis, via un arbitru penal. Cum a permis FRF licenţierea unui astfel de individ?

-

A intrat frica în baronii PSD şi acoliţii lor! E cazul lui Marian Oprişan, stăpânul judeţului Vrancea de aproape 30 de ani, care simte că-i fuge pământul de sub picioare odată cu pierderea puterii şi iminenta ratare a Palatului Cotroceni de către Viorica Dăncilă, tovarăşa lui din fruntea partidului. Dar Oprişan e şmecher; nu înjură el, îşi lasă acoliţii s-o facă. 

Marius Marian Martiş (fost arbitru de fotbal, arestat pentru corupţie şi al cărui tată a „supt” la greu din banii poporului vrâncean) lansează un atac descreierat la adresa actualului preşedinte. Martiş loveşte xenofob în Klaus Iohannis şi o face fără să se teamă de consecinţe. În orice ţară UE, un astfel de mesaj precum cel mai jos ar atrage automat izolarea personajului şi grave consecinţe penale. În patria lui Oprişan însă, folosirea unui limbaj interzis în Europa e permisă şi tolerată.

Întrebarea e cum de a permis Federaţia Română de Fotbal (FRF) licenţierea unui astfel de arbitru, care nu respectă valorile europene, demnitatea persoanelor?!

- Advertisement -

Redăm în continuare postarea agramată a fostului arbitru, care n-a înţeles nici din meseria pe care a făcut cu necinste ce înseamnă educaţia şi esenţa vieţii echilibrate. Bălmăjeala lui că e „ortodox” şi „naţionalist” este o imensă dovadă de subcultură şi lipsa celor 7 ani de-acasă.

Mesajul xenofob al lui Marius Marian Martiş, omul lui Oprişan

„Nu vreau să mă cert sau să port discuții contradictorii cu nimeni, e părerea mea personală referitor la președintele României, Klaus Werner Iohannis. Nu l-aș vota niciodată, nu e președintele meu din următoarele motive: pe părinții lui îi cheamă Gustav și Susanne, pe ai mei, Ion și Ioana, el e sas, eu sunt român, el e de religie evanghelic luterană, eu sunt din tată în fiu ortodox. O țară de… Ne conduce un neamț, ar mai trebui un ungur, etc. Nu vorbesc de capacitatea lui intelectulă, de inteligență. Bunica mea care m-a crescut mă ducea duminica la biserică și îmi spunea să nu iau oamenii după înfățișare, după port, să-i iau și să le fiu alături după credința ortodoxă! Pe mine, pe copii mei, pe bunicii mei nu îi cheamă Klaus, Gustav, Susanne. Au nume românești din moși stămoși: Maria, Marian, Ioan, Adriana, Vasile, Sandu. Măi, domnule președinte, pentru cine strângi atâtea case?! Ori în religia voastră poți să le iei pe lumea cealaltă?! Înfiază un copil, fă un act de caritate! Nu iei nimic cu tine, nimic nu mai rămâne în urma ta! Mai presus de orice, îmi iubesc țara, sunt patriot, NAȚIONALIST!!! Klaus Iohannis nu face parte din cultura și religia mea ortodoxă!!!”

- Advertisement -

Arbitrul Marius Martiş face parte din marea „familie Oprişan”. Tatăl lui a primit contracte grase din banii vrâncenilor. Iar fiul a demonstrat că poate fi o beizadea penală de renume.

Marius Marian Martiș, un arbitru penal

marius martis 300x262 Regele cablului din Vrancea contract de 400.000 de euro de la Marian Oprisan

Marius Martiş

Marius Martiş, care acum nu mai lucreează ca arbitru, a fost implicat în mai multe scandaluri, cel mai răsunător fiind cel din 2010, când a fost arestat în dosarul „Mită pentru arbitri”.

El a fost acuzat şi de agresiune, de vedeta Laura Andreşan, care a povestit că a fost bătută de Martiş, într-un club, în toiul unui scandal declanşat din cauza unei dansatoare care ar fi refuzat să se lase pipăită de beizadeaua „familiei Oprişan”.

Tatăl beizadelei penale, abonat la banii vrâncenilor

ion martis 300x248 Regele cablului din Vrancea contract de 400.000 de euro de la Marian Oprisan

Ion Martiş, zis şi „Regele cablurilor” din Vrancea

În 2013, Ioan Martiş, tatăl arbitrului autor de atac descreierat la Iohannis, a primit un nou contract de 280.000 de euro de la Consiliul Județean Vrancea, condus de prietenul său, Marian Oprișan, pentru a furniza produse de patiserie elevilor, în cadrul „programului lapte-corn”. Era al ŞAPTELEA AN consecutiv în care Oprişan „drena” banul public prin intermediul familiei Martiş.

Interventie cu iz penal la CNA

martis2 300x187 Regele cablului din Vrancea contract de 400.000 de euro de la Marian Oprisan

CJ Vrancea i-a oferit contractul de 280.000 de euro firmei lui Martis

Faptul că pe Marian Oprisan şi Ion Martis îi leagă o veche prietenie nu este un secret, în Vrancea. Oprişan a recurs, în 2004, la o intervenţie cu iz penal în favoarea lui Martiş.

martis1 300x31 Regele cablului din Vrancea contract de 400.000 de euro de la Marian OprisanMarian Oprişan a fost acuzat de preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului că ar fi luat-o la rost pe inspectoarea CNA care a sancţionat televiziunea Atlas, deţinuta de… aţi ghicit, aceeaşi familie Martiş!

„Domnul Marian Oprișan nu are nicio calitate pentru a face astfel de intervenţii, iar dialogul telefonic cu doamna Sânziana Bratu denotă lipsa bunului-simţ elementar. Considerăm intervenţia domnului Oprişan un abuz şi o inacceptabilă demonstraţie de putere dictatorială. Ion Martiş este, probabil, unul dintre slujitorii fideli ai intereselor domnului Oprişan. Domnul Ion Martiş i-a reproşat telefonic inspectoarei CNA, cu o zi înainte de telefonul lui Oprişan, faptul că a întocmit un raport defavorabil postului Atlas TV, ameninţând-o că «în scurt timp, nu va mai lucra la CNA»”, era precizat în comunicatul de presă emis la momentul respectiv de către CNA, citat de jurnaliştii de la „Naţional”, care au dezvăluit afacerile cu banii vrâncenilor pe filiera Oprişan-Martiş.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

 

- Advertisement -

6 COMENTARII

    • Singura modalitate de a scapa de astfel de indivizi este sa FACEM PARTE din UE. Daca iesim din UE si NATO ne papa rusii si cozile lor de topor in cateva zile.

  1. Asa, asa, tu si toti parazitii abonati la banul public votati-o pe aia care a stat la Neptun, in vila de protocol si a privit cum ii bat jandarmii lui dracnea si ai olgutei pe romani la 10 August in Piata Victoriei!!!! Parazitii isi apara parazitii, asta e Vrancea si baronul lor, Portofel, o clica de paraziti care distrug tara, culmea ca lumea e complice, incepand de la justitie, politie si… sarmanii cu educatia si duhul!!!

  2. Mare jigodie de om trebuie sa fi, auzi bai mogaldan? ce zici de sarbatoarea unui alt neroman cum lai tu de marele Patzaikin? el este lipovean si este mandru?Dar tu antisemitule stii doar sa arunci cu noroi in semenii tai. Nume de sluga ce esti sa-i spui lu mutu a aia batrana te-a invatat sa ,,,iubesti,,, doar pe ortodoxi, minti cu nerusinare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -