După Dinamo, dezastru și la CFR Cluj! 5 oameni ai campioanei, depistați cu coronavirus

0
1014

CFR Cluj este a doua echipă din Liga 1 la fotbal lovită în plin de epidemia de coronavirus: 5 oameni au fost depistați pozitiv, iar meciul cu FC FCSB, din etapa a 8-a a play-off-ului, s-a amânat. În urmă cu doar câteva zile, 10 fotbaliști dinamoviști au fost găsiți și ei infectați cu coronavirus, din care unul se simțea destul de rău.

CFR Cluj ar fi trebuit să joace în weekend la București, cu FC FCSB, iar rezultatele testelor au găsit echipa lui Dan Petrescu în baza sportivă a FRF de la Mogoșoaia. Întâi a fost depistat atacantul Adrian Păun. Apoi, când au venit și celelalte teste, s-a aflată că infectați sunt și portarul polonez Grzegorz Sandomierski, antrenorul secund Costin Curelea, antrenorul cu portarii Cristian Moldovan și preparatorul fizic Cristian Dragotă. Un al șaselea test, cel al mijlocașului croat Damjan Djokovici, este neconcludent și va fi repetat.

Totuși, potențialul de joc al lui CFR Cluj nu este afectat prea mult. În tabăra ardelenilor, mai mult are de suferit staff-ul tehnic decât echipa de bază. Dintre jucători, de regulă, doar Păun era titular. Sandomierski era rezerva lui Arlauskis. Dacă va fi confirmat Djokovici, aceasta ar fi o pierdere destul de mare.

În acest moment, finalul sezonului de Liga 1 e complet dat peste cap. CFR Cluj are acum o restanță (meciul cu FCSB, care a fost amânat) și ar trebui să întâlnească acasă, duminica următoare, FC Botoșani. Problema e că echipa nu poate părăsi momentan cantonamentul de la Mogoșoaia, ca să revină la Cluj. Până nu se lămuresc lucrurile dacă nu sunt infectați și alți jucători, nici antrenamentele n-ar trebui să se reia.

Play-off-ul, care stabilește campioana, este astfel bulversat.

În același timp, situația este foarte încurcată și în play-out. Dinamo e pe loc retrogradabil, are deja 3 meciuri mai puțin decât adversarele și îi lipsesc cei 10 fotbaliști găsiți infectați. Nu se știe cum se va putea termina această competiție.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here