După ce a defilat în fața ministrului Șoigu, „brigada de elită” a noilor recruți ruși a fost distrusă complet de ucraineni, înainte de a apuca să lupte pe front

0
6422

Armata rusă trăiește momente catastrofale în „operațiunea militară specială” din Ucraina, declanșată de teroristul planetar Vladimir Putin pe 24 februarie. Noii „războinici” dintr-o „brigadă de elită” a Kremlinului, „mobilizați parțial” luna trecută, au fost distruși de apărătorii lui Zelenski înainte să apuce să riposteze în vreun fel pe câmpul de bătălie.

Lovitura este cu atât mai puternică pentru regimul criminal de la Moscova, cu cât proaspeții „denazificatori” făceau parte chiar din „brigada de elită” care defilase prin fața ministrului Apărării, Serghei Șoigu, pentru a-i demonstra acestuia calitățile lor de luptători. Ei fuseseră recrutați din regiunea capitalei Moscova la finalul lunii septembrie și au ajuns imediat în unitatea militară de la Naro-Forminsk (oraș din regiunea Moscova cu o populație de peste 70.000 de locuitori).

Postul de televiziune Canal 24 din Kiev dezvăluie că generalul putinist Mihail Zusko, șeful Armatei a 58-a a statului agresor, a ordonat ca Brigada 27, mobilizată în Regimentul 15, să fie trimisă pe frontul de lângă orașul Svatove, din regiunea ucraineană Lugansk (anexată ilegal de Federația Rusă). Evident, fără nicio pregătire militară prealabilă.

Ziaristii.com vă prezintă cele mai importante informații aduse la cunoștința publicului ucrainean de Canal 24.

„Aproape fiecare dintre rușii mobilizați este sortit morții. Dacă nu în primele zile de la intrarea în Ucraina, atunci în primele săptămâni. Cei norocoși vor trăi fără brațe sau picioare”

Aproape fiecare mobilizat e lichidat. „Aproape fiecare dintre rușii mobilizați este sortit morții. Dacă nu în primele zile de la intrarea în Ucraina, acest lucru se întâmplă în primele săptămâni. Cei care au noroc vor trebui să învețe să trăiască fără brațe sau picioare. Cei mai mulți dintre ei au ajuns în zona de luptă aproape imediat după sosirea lor la birourile militare de înregistrare și înrolare.”

De la paradă direct pe front, ca pe vremea lui Stalin. „Ocupanții «proaspeți» au fost transferați din locurile de adunare direct pe front, prin decizia comandanților armatei. De exemplu, pe 2 octombrie, șeful Armatei a 58-a de invadatori, generalul Mihail Zusko, a ordonat ca Brigada 27, mobilizată din Regimentul 15, să fie trimisă lângă Svatove, în regiunea Lugansk. Au căzut sub valul «mobilizator» de la Moscova și din regiunea Moscovei și au ajuns într-o unitate militară din Naro-Fominsk la sfârșitul lunii septembrie.”

Tragere imaginară. „Interesant este că acești oameni mobilizați au fost cei care au participat la un spectacol demonstrativ, pe terenul de antrenament, în fața ministrului Șoigu. Atunci, șeful ministerului crimei rusești s-a convins de «antrenamentul strălucit» al militarilor, deși aceștia simulau trageri în ținte fără cartușe.”

„Pe măsură ce camioanele încărcate cu recruți au început să se apropie de destinație, acestea au fost acoperite cu arme ghidate de precizie”

Recalificare lângă graniță. „De fapt, pozatul pentru Șoigu era singura opțiune pentru agresori de a deține arme înainte de război pe terenul de antrenament. Într-adevăr, imediat după filmările spotului, mobilizații au fost trimiși la Valuiki, lângă granița cu Ucraina, pentru a continua recalificarea.”

„Carne de tun” neantrenată. „Desigur, nimeni nu a efectuat niciun antrenament cu viitoarea «carne de tun». Iar la o zi după sosirea în regiunea Belgorod, «chmobicii» (soldați ruși «standard» – n. red.) au fost trimiși la război. Din momentul în care grupul a fost transferat în Ucraina, toate rudele au pierdut rapid contactul cu Hoarda lui Putin. Unii dintre ei au ajuns la rudele lor o săptămână mai târziu și au spus că au fost norocoși să fie răniți și evacuați în Rusia. Acum sunt în spitale, iar după ce vor fi externați, vor fi trimiși înapoi la război.”

Camioane spulberate. „După cum s-a dovedit, coloana «chmobicilor» se îndrepta spre Svatove fără a fi escortată de ofițeri. Nimeni nu a dat explicații sau instrucțiuni locuitorilor capitalei ruse. Pe măsură ce camioanele încărcate cu recruți au început să se apropie de destinație, acestea au fost acoperite cu arme ghidate de precizie. Se știe preliminar că artileriștii Forțelor Armate ale Ucrainei au distrus astfel câteva zeci de «chmobici». Detașamentul de invadatori a suferit pierderi uriașe chiar și fără a intra în luptă.”

„În caz de deces, luptătorul va fi considerat oficial dispărut. Nimeni nu va raporta familiei sale despre moarte, iar mama și soția defunctului nu vor primi un ban de la stat și nici o Lada”

Minciuna propagandei ruse. „Rudele «chmobicilor», care au aflat despre incident, au început imediat să pună întrebări conducerii unității militare în care erau repartizați mobilizații. Totuși, ofițerii au răspuns cu toții același lucru: niciunul dintre răniți sau morți nu se află pe listele cadrelor militare ale unității. Nu se știe exact unde servesc invadatorii.”

Rușii morți sunt declarați dispăruți. „În consecință, niciuna dintre soțiile sau mamele mobilizaților nu poate afla cu cine trebuie să ia legătura pentru a obține măcar câteva informații despre acei ocupanți care nu sunt la îndemână. Asta înseamnă un singur lucru: în caz de deces, luptătorul va fi considerat oficial dispărut. Nimeni nu va raporta familiei sale despre moarte, iar mama și soția defunctului nu vor primi un ban de la stat și nici o Lada (mașină – n. red.).

Invadatorii sunt lichidați chiar de generalul lor. „Lichidarea pentru mobilizați a devenit posibilă tocmai datorită lui Mihail Zusko, același general-locotenent care a condus primul corp de armată din așa-numita «DPR» (autoproclamata Republică Populară Donețk – n. red.). Acolo și-a perfecționat abilitățile pentru «carnea de tun» și a învățat să-și omoare subalternii cu sutele, pentru salariile lor.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Regimul Iohannis-PSD „duduie”: mii de infractori scapă de dosarele penale în urma unei „amnistii” mascate, dată de Înalta Curte

* Avertisment apocaliptic: „România intră în incapacitate de plată în perioada următoare dacă Ministerul Finanțelor, condus de PSD, va face împrumuturi cu 10% dobândă! Luni ne-am împrumutat la 9,7%!”

RECHIZITORIU. Ghiță colecta șpăgile pentru PSD, beneficiar direct Ponta. „Poate vrei să te calce vreo mașină, tâmpitu’ dracu’!”

Propagandă rusească extremă la Fugar TV: „România ar fi de 10 ori mai bogată în afara Uniunii Europene! RoExit! RoExit! RoExit!”

De ce geme Armata română, membră NATO, de ofițeri rusofili care-l aplaudă pe Putin. „Toți sunt antiamericani convinși, din motive ideologice. Pentru ei, America e Imperiul Răului”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here