„Du-te-n fundul clasei și stai cu spatele la mine, ca să nu văd acest steag toată ora!”. O profesoară putinistă a pedepsit un elev din clasa a VII-a fiindcă el a venit la școală într-un hanorac cu simboluri americane

1
2090
Galina Kuțina și elevul umilit de ea

Demență extremă într-o instituție de învățământ din Karelia, republic[ din cadrul Federației Ruse. Profesoara de biologie Galina Kuțina, care predă la Școala nr. 1 din orașul Kostomukșa, și-a bătut joc de un elev din clasa a VII-a, după ce acesta a venit la școală îmbrăcat într-un hanorac cu o aplicație în culorile drapelului american.

Ieșindu-și din minți, dăscălița Galina Kuțina (60 de ani) l-a obligat pe băiat să meargă în fundul clasei și să stea acolo cu fața la perete până la încheierea orei.

Fapta revoltătoare a cadrului didactic a fost dezvăluită de tatăl copilului, Aleksei Kulikov, pentru o publicație anti-Kremlin, Mediazona. Incidentul s-a produs la data de 15 noiembrie. Părinții elevului au aflat întreaga pățanie chiar de la el, imediat ce s-a întors acasă. Speriat, puștiul le-a povestit alor săi ce i-a spus profesoara.

Mediazona: „Lecția tocmai începuse, ea a intrat în clasă, a văzut acest hanorac și, așa cum spune proverbul, s-a comportat ca un taur la văzul unei cârpe roșii. Ea l-a ridicat din bancă și i-a spus: «Du-te în fundul clasei și stai cu spatele la mine, ca să nu văd acest steag toată ora!», a mărturisit tatăl elevului, Aleksei Kulikov. Familia a cumpărat hanoracul în timpul unei călătorii în Finlanda vecină, cu mult timp înainte de «operațiunea militară specială» a Rusiei în Ucraina”.

Aleksei Kulikov, părintele elevului batjocorit, e hotărât s-o reclame pe profesoară la Ministerul Educației din Karelia, dacă nu-și va cere scuze în fața fiului său și a întregii clase pentru fapta pe care a comis-o. Potrivit bărbatului, Galina Kuțina nu s-ar afla la prima abatere gravă. În trecut, ea ar mai fi lansat acuzații politice murdare la adresa președintelui ucrainean Volodimir Zelenski. În loc să-și țină ora de biologie, și-a intoxicat învățăceii cu propagandă ieftină anti-ucraineană: „Ea a spus că, în cariera ei, l-a avut elev pe Zelenski, că el este prost, un fel de gunoi, pe scurt. Le-a spus doar copiilor toate astea”.

Directoarea liceului, Tatiana Șemiakina, recunoaște că profesoara de biologie a greșit atunci când a decis să-l trimită pe elevul nevinovat în spatele clasei: „Ea sprijină pe deplin «operațiunea specială», dar faptul că americanii au început toate acestea – ea, desigur, percepe toate acestea foarte dureros. Și când a venit la oră, iar și un băiat stătea cu un steag american… ea i-a cerut să se întoarcă. Va avea loc o întâlnire personală a părinților cu profesoara. Cred că-și va cere scuze. Este clar că s-a rupt de realitate, s-a comportat incorect”.

De asemenea, directoarea a precizat că Galina Kuțina ar fi putut fi profesoara lui Volodimir Zelenski, pentru că este originară din orașul Krivoi Rog, acolo unde actualul șef de stat ucrainean a studiat din clasa a II-a la școala nr. 95. Profesoara s-a mutat în 2019 din Ucraina în orașul rusesc Kostomukșa, situat la 30 de kilometri de granița cu Finlanda.

O poză cu fanatica susținătoare a odioasei ideologii putiniste a apărut pe site-ul Kasparov.ru.

Galina Kuțina

Ziarul „Daily Karelia” a publicat fotografia cu elevul îmbrăcat în acel hanorac roșu, cu simbolurile drapelului american, care a scos-o din sărite pe dăscăliță.

Elevul umilit de profesoara putinistă

Republica Karelia se află în nord-vestul Federației Ruse, învecinându-se la vest cu Finlanda, la nord cu regiunea Murmansk, la est cu Marea Albă și cu regiunea Arhanghelsk, la sud și sud-est cu regiunea Vologda, iar la sud și sud-vest cu regiunea Leningrad. Șa recensământul din 2002 avea o populație de 716.281 de locuitori: ruși – 76,6%, kareli – 9,2%, bieloruși – 5,3%, ucraineni – 2,7%, finlandezi – 2%.

Unde e posiționată Republica Karelia

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* O rușine națională: Ilie Năstase. Infractor, agresor, recidivist, mitocan. Spune că pleacă din țara care nu-l merită, dar care l-a făcut general și senator prin impostură. Șantajează, minte și înjură ca un birjar

* Regimul Iohannis-PSD e plesnit de Comisia Europeană: pensiile militarilor sunt pensii speciale și trebuie reformate până la sfârșitul anului!

* Ciucă și Ciolacu, prinși cu o mare minciună: nici n-au negociat cu Comisia Europeană creșterea pragului de 9,4% din PIB pentru pensii!

* STENOGRAME. Circ și revoltă anti-Ciucă la ședința conducerii PNL pe tema pensiilor: „Ce sunt, papagal?”. Au promis creșteri de 15%, premierul Ciucă le mărește cu doar 6,2% pentru că așa i-a zis „Marcel”

* Statele UE caută soluții să ajute și corupta Românie să intre în Spațiul Schengen: se discută formarea unei comisii de monitorizare după modelul MCV

Cristoiu a descoperit cine-l susține pe Zelenski: „femei nemăritate sau divorțate, care speră ca el să divorțeze și să se însoare cu ele”. De Putin „nu le place pentru că-i bătrân”

VIDEO. Frăția putinistă dintre Radu Moraru și Diana Șoșoacă trece la un nou nivel: cei doi cântă și dansează ca doi îndrăgostiți! 145 de secunde penibile, 20 de poze caraghioase

* Ucraina a eliberat deja 55% din teritoriul ocupat de Rusia după 24 februarie. „Îi vom bate până la capăt cu pietre, lopeți, praștii, vom lupta până când îi vom termina pe ultimii nenorociți și îi vom da afară de pe pământul nostru”

* Putin și-a șocat acoliții: „Este timpul să zguduim NATO”, pentru a stopa înarmarea Ucrainei!

* Un scandal amoros schimbă delegația TVR pentru Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Olaianos, înlocuit de Bocanaciu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.