Putin și-a șocat acoliții: „Este timpul să zguduim NATO”, pentru a stopa înarmarea Ucrainei! „Operațiunea se limitează la teritoriul Ucrainei și aceasta este problema. Totul a stagnat și pute acolo, este necesară extinderea cadrului”

4
4817
Nikolai Patrușev - Vladimir Putin

Furios de eșecurile armatei sale pe frontul ucrainean, unde „totul stagnează și pute”, dictatorul criminal Vladimir Putin a lansat amenințări fără precedent la adresa NATO, în cadrul unei videoconferințe desfășurate luni, la care au participat toți conducătorii militari și cei din blocul de putere al Kremlinului.

Fostul colonel KGB a militat pentru escaladarea conflictului dincolo de granițele ucrainene, arătând cu degetul spre Turcia, Ungaria, iar apoi spre Polonia și statele baltice (Lituania, Letonia, Estonia).

La finalul ședinței, Nikolai Patrușev, secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, i-ar fi reproșat direct lui Putin că, înainte de venirea lui la Kremlin, nu existau „secrete de acest fel”. Putin i-ar fi răspuns sec: „Vremurile se schimbă”.

Discursul său furibund a semănat panică printre toți cei prezenți la întrunire, mulți considerând că el se raportează la o situație ireală.

Dezvăluirile au apărut pe canalul de știri SVR Telegram. Se arată că Putin a respins toate „ofertele” de pace tocmai prin bombardarea fără milă a Ucrainei marți, 15 noiembrie, cu 100 de rachete. Dintre acestea, 73 au fost interceptate și anihilate de apărarea antiaeriană a lui Zelinski, iar 27 au lovit obiective ucrainene, producând pagube uriașe infrastructurii energetice și clădirilor rezidențiale din 10 regiuni.

Occidentul ar fi aflat imediat planurile diabolice ale lui Putin, așa că a luat deja decizia fermă de a urgenta „transferul Crimeei la Ucraina fără întârzieri și fără compromisuri”.

„Cei mai influenți parteneri occidentali vor insista asupra transferului imediat al Crimeei în Ucraina, fără întârzieri și fără compromisuri”

„Pace” cu rachete. „Președintele rus Vladimir Putin, în stil propriu, a formalizat respingerea propunerii de pace pe care a primit-o. Am raportat deja că tocmai următorul atac masiv cu rachete asupra infrastructurii energetice a Ucrainei va însemna respingerea de către Putin a propunerilor de a trece la o soluționare pașnică a conflictului din Ucraina în condiții pe care Kremlinul le-a considerat inacceptabile.”

Urgența Crimeea. „Putin a respins nu numai propunerile, ci și ultimatumurile prezentate în paralel cu «propunerea de pace». Acum, cei mai influenți parteneri occidentali vor insista asupra transferului imediat al Crimeei la Ucraina, fără întârzieri și fără compromisuri.”

Escaladarea conflictului. „Putin, ținând luni o întâlnire prin link-video cu conducerea blocului de putere și cu cea militară, a vorbit fără ambiguitate în direcția escaladării. Mai mult, președintele Rusiei a declarat: «Operațiunea se limitează la teritoriul Ucrainei și aceasta este problema. Totul a stagnat și pute acolo, este necesară extinderea cadrului».”

Amenință NATO. „Putin a rostit apoicâteva cuvinte care i-au surprins pe toți participanții la întâlnire: «Este timpul să zguduim NATO! Este timpul să zdruncinăm NATO!». Președintele și-a susținut această idee cu «argumente» și a sugerat folosirea «culoarelor libere», adică o serie de operațiuni care au fost dezvoltate și pregătite pentru implementare, dar amânate pe termen nelimitat.”

„Putin consideră că «primii legănați ar trebui să fie aliații», arătând spre Turcia și Ungaria și «să treacă fără probleme în Polonia și statele baltice»”

Instructaj cu șeful Statului Major. „Potrivit lui Putin, în urmă cu două săptămâni, el l-a instruit personal pe șeful Direcției Principale de Informații a Forțelor Armate ale Federației Ruse (GRU), Igor Kostiukov, care e și adjunct șefului Statului Major General al Forțelor Armate ale Federației Ruse, să înceapă implementarea mai multor operațiuni similare pe teritoriul țărilor subdezvoltate.”

Din Turcia până în statele baltice. „Putin consideră că «primii legănați ar trebui să fie aliații», arătând spre Turcia și Ungaria și «să treacă fără probleme în Polonia și statele baltice». Președintele și-a arătat încrederea în absența unui răspuns militar din partea NATO, considerând că astfel de tactici sunt eficiente, cel puțin pentru a reduce aprovizionarea cu arme către Ucraina.”

Miză ridicată. „Putin a rezumat cu următoarele cuvinte: «Fără asta, nu putem supraviețui. Trebuie să ridicăm miza, demonstrând dorința de a merge până la capăt, până când ei renunță». Acest lucru a provocat și mai multă surpriză, iar câțiva participanți la întâlnire și-au exprimat nemulțumirea. La finalul discuției, secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Nikolai Patrușev, i-a reproșat direct președintelui faptul că înante de regimul acestuia «nu existau secrete de acest fel». Putin a răspuns: «Vremurile se schimbă».”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* STENOGRAME. Circ și revoltă anti-Ciucă la ședința conducerii PNL pe tema pensiilor: „Ce sunt, papagal?”. Au promis creșteri de 15%, premierul Ciucă le mărește cu doar 6,2% pentru că așa i-a zis „Marcel”

* Statele UE caută soluții să ajute și corupta Românie să intre în Spațiul Schengen: se discută formarea unei comisii de monitorizare după modelul MCV

* „Guvernul Ciolacu-Ciucă bombardează infrastructura energetică a Bucureştiului şi a Timişoarei exact cum face Putin cu Ucraina, ca să le «denazifice» de primarii lor“

Rechizitoriul Tel Drum: Bogdan Chireac și Radu Tudor (Antena 3) erau plătiți de gruparea infracțională a lui Liviu Dragnea

Cristoiu a descoperit cine-l susține pe Zelenski: „femei nemăritate sau divorțate, care speră ca el să divorțeze și să se însoare cu ele”. De Putin „nu le place pentru că-i bătrân”

VIDEO. Frăția putinistă dintre Radu Moraru și Diana Șoșoacă trece la un nou nivel: cei doi cântă și dansează ca doi îndrăgostiți! 145 de secunde penibile, 20 de poze caraghioase

* A început demolarea infrastructurii rusești în sudul și estul Ucrainei. Cartierul general al Armatei putiniste din Melitopol și alte două depozite de rachete au fost distruse

Generalul Ben Hodges: „Putin va pierde bătălia decisivă pentru Crimeea la vară. Iar până la sfârșitul lui 2023 va pierde și bătălia internă pentru Kremlin”

Înfrângerea care scapă lumea de pericolul Trump: republicanii pierd Senatul SUA pe mâna fostului președinte!

* Un scandal amoros schimbă delegația TVR pentru Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Olaianos, înlocuit de Bocanaciu

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.