„Dragnea și Tudorel – ei sunt statul paralel”. Și la Slobozia, liderul PSD e păzit cu bodyguarzi, să nu-l sufoce iubirea poporului

1
2840
Bun venit în județul paralel Ialomița!

Liviu Dragnea nu mai poate scoate capul în lume fără să fie păzit de bodyguarzi. Se simte atât de iubit de popor, încât simte nevoia unor gărzi personale. La fel s-a întâmplat și astăzi, la Slobozia, relatează aktual24.ro.

Imediat cum a coborât din mașină, Dragnea a fost păzit de un individ bine făcut, care s-a asigurat, cu o atitudine profesionistă, ca nu există niciun pericol la adresa liderului PSD.

Ca președinte al Camerei Deputaților, Dragnea ar putea beneficia de la serviciile SPP, dar liderul PSD a refuzat să fie păzit de SPP-iști, susținând aberant – că acest serviciu face parte din „statul paralel”.

Adevărul e că mari pericole îl pândeu pe Dragnea și la Slobozia. El a fost așteptat de câțiva protestatari, care aveau pancarte ucigătoare, pe care scria: „Justiție, nu corupție”, „Cât de sadic poți să fii ca să furi de la copii?”, „Dragnea și Tudorel – ei sunt statul paralel”.

Dragnea și bodyguard-ul

În turneul de weekend prin câteva organizații județene ale PSD, Dragnea este însoțit de doi aghiotanți de încredere:

  • Mircea Drăghici – trezorierul PSD și șeful campaniei electorale a partidului la alegerile europarlamentare
  • Codrin Ștefănescu – secretarul general al PSD, responsabil și cu mobilizarea interlopilor atunci când e nevoie.

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Pesedistul Liviu Dragnea a asasinat om, femeie, copil cu legile lui infecte. Nu are scăpare către mileniul trei. Ce rămâne din el după 2020? Nimic palpabil. Nimic în concret. NumaI zarvă liberală că au fost prieteni la cataramă unii cu zoaiele unor comuniști care au uitat de Biserică. A nu crede nici liberalii în victorie. Pare a fi mai bine spre anul 2022. Un mai bine sideral. Un mai bine necuprins de necunoaștere. Erau zilele lui de pe urmă un ciudat os de putere? O ciumă care face rău. Sigur ar fi noul, binele, pe lumea lui Hades, spune una, face alta. Cuprins de remușcări.

    O zi e binele. Mai puține sunt răul.

    9 Martie 2019 ora 15:20

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here