Dragnea se plânge că e interzis la Antena 3 și RTV cu banii veniți condiționat de la PSD. „M-au invitat, apoi mi-au spus că nu se mai poate”

1
1578
Mihai Gâdea - Liviu Dragnea, în "vremurile bune"

Ex-pușcăriașul Liviu Dragnea, fost președinte al PSD, a vorbit, într-un interviu acordat unui vlogger din Teleorman, despre contractele de promovare pe care PSD le are cu Antena 3 și România TV. Dragnea a acuzat actuala conducere a PSD că le-a impus celor două posturi TV să nu-l mai invite pe el la emisiuni, în schimbul banilor livrați cu generozitate de partid.

„Ei folosesc o parte din banii ăștia să ne blocheze pe la televiziuni, prin contractele pe care le fac. (…) Un partid poate să facă contracte de promovare a politicii partidului cu orice instituție de presă. În funcție de ce buget are partidul și de cât vrea să fie promovat”, a explicat Dragnea.

Fostul lider al PSD s-a plâns apoi că actuala conducere a partidului s-a folosit de aceste contracte pentru a-i bloca accesul la Antena 3 și RTV.

„Niciodată nu am vorbit cu cineva de la presă – «uite, am făcut contractul ăsta, dar pe lângă asta mai avem o înțelegere: Dan Dobre (vloggerul care-i lua interviul – n. red.) nu vreau să apară. Dom’le, nici măcar să nu se pronunțe numele din vreo greșeală, acolo. Nu există la voi!». Așa ceva nu am făcut, din păcate se face asta la PSD. La Antena 3 și la RTV. Aceste două televiziuni m-au invitat, imediat după ce am ieșit (din închisoare – n. red.), să fiu prima dată la Antena și ulterior la RTV, și am zis «da». Și cu două zile înainte de fiecare emisiune programată mi s-a spus că nu se mai poate”, a declarat Liviu Dragnea.

VIDEO: Frustrările lui Dragnea

PSD a pompat 3 milioane de euro la televiziuni și site-uri prietene doar în primele 6 luni ale acestui an, a anunțat luna trecută fostul vicepremier Dan Barna. Banii provin din subvenția de la stat pentru partidele parlamentare.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Cîțu pare să fi lansat o minciună îngrozitoare: „Acea noapte în care am fost acolo”, adică în clubul Colectiv, în momentul tragediei. După toate indiciile, n-a fost

* „Nu vreau să știu cât de nervos va fi Rareș Bogdan!” Ironii de la USR după ce problema pensiilor speciale a dispărut din programul de guvernare al „echipei câștigătoare”

* VIDEO. CTP: „Klaus Iohannis a dezertat din funcția de președinte” / „PNL probează costume de nuntă și are de mers la o înmormântare” / „PNL nu-și va mai reveni niciodată din lovitura de leucă aplicată în ceafă de Klaus Iohannis la Congres”

* Gruparea Orban are deja 10 parlamentari: 2 senatori și 8 deputați. „O țară aruncată în haos” / „Mi-e rușine să mai dau ochii cu consătenii mei”

1 COMENTARIU

  1. Trebuie sa se termine odata si cu megaescrocheria asta – finantarea „partidelor” din banul public (care, de fapt, nu sunt partide, ci doar niste structuri piramidale mafiote, atat timp cat le lipsesc filtrele de selectie pe criterii meritocratice si promoveaza selectia pe criterii loialiste). Au cotizatia membrilor si n-au decat sa organizeze campanii de strangere de fonduri „cu mici si bere, la Căcâna”, sa-si puna in evidenta „valorile” din „partid”! Pentru ce sa se duca aiurea, anual, milioane de euro din banul public in firmele unora care au ei de restituit statului sume mult mai mari? Intr-un stat normal, astia erau la plaja, la mititica, cu afacerile inchise si averile confiscate! Auziti domnilor si doamnelor din institutiile „formelor fara fond” numite Curte de Conturi si ANAF, infestate de politruci si „rudele” acestora? Suntem tara studiilor de fezabilitate, a contractelor de publicitate si consultanta si a prafului de pe toba! La tot pasul te lovesti numai de „doctori” (de aia a la Ponta sau Bode), „experti”, „specialisti” si „cercetatori”, eventual…”britanici”, daca se poate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here