Dragnea mai dă un sac de bani ca să-și facă o poză cu Trump

0
3316
Ianuarie 2017: Dragnea la Trump

Filiala PSD Teleorman anunță, fericită, că Liviu Dragnea va merge din nou la Washington. Tonul anunțului este euforic, de parcă Dragnea a cucerit America și i-a pus tribut!

Comunicatul PSD:

„Liviu Dragnea, preşedintele PSD, dă o nouă lovituă pe plan internațional. Liderul social-democrat a fost invitat la cea de-a 67-a ediţie a Micului Dejun cu Rugăciune Naţională, care va avea loc pe 7 februarie, la Washington.

La acest eveniment va fi prezent și președintele SUA, Donald Trump, iar Liviu Dragnea va fi oaspetele liderului de la Casa Albă în perioada 5-8 februarie.”

Ce nu spune PSD Teleorman este cât a costat această onoare. Reper este ultima vizită a lui Dragnea în SUA, în ianuarie 2017. Atunci, liderul PSD a participat la ceremonia de instalare în funcție a președintelui Donald Trump. El a fost însoțit de premierul Sorin Grindeanu, abia instalat în funcție.

Politico și „New York Times” au dezvăluit că prețul biletului de participare la cina cu Donald Trump a variat între 500.000 și 1.000.000 de dolari, în funcție de nivelul de acces, în strânsă legătură cu suma donată. Aceste informații au fost menționate în broșura evenimentului de învestire.

Așadar, Dragnea a mai făcut o donație consistentă. Și-a cumpărat dreptul de a apărea într-o poză cu președintele SUA.

CITIȚI ȘI:

Guvernul a intrat cu capul în zidul propriei imbecilități! Glorioasa „ordonanță a lăcomiei” va fi aruncată la coș. „Taxa pe lăcomie” rămâne doar un exercițiu de propagandă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here