Clanul Manda-Olguța: cununie de Dragobete cu mortul pe masă

1
8353
Constantin Gheorghiță, fost primar în Podari, Dolj

Ghinion în clanul Claudiu Manda – Lia Olguța Vasilescu! Chiar în ziua cununiei civile dintre cei doi PSD-iști care domină județul Dolj și au o mare influență la București, a murit un prieten apropiat al lor: primarul comunei Podari, Constantin Gheorghiță.

Astfel, petrecerea de la restaurantul „Chicago” (aparținând fiului lui Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj), organizată de Manda și Olguța, va fi umbrită de doliul din familia Gheorghiță, membră a clanului PSD Dolj, dominat de aceiași Manda și Olguța.

Constantin Gheorghiță era internat într-un spital din București, unde în urmă cu câteva zile a fost supus unei intervenții chirugicale pe cord. S-a stins azi-dimineață, în jurul orei 4.00.

Gheorghiță era una dintre legendele PSD din județul Dolj. În decembrie 1989 a filmat secvențe din „revoluția de la Craiova”, iar ulterior, pentru aceste „fapte de vitejie”, și-a tras certificat de revoluționar, cu toate privilegiile conferite de acesta.

Faptele sale de „revoluționar” și oportunismul reconfirmat în timp l-au impus pe Gheorghiță ca primar, din partea FSN, în 1990. De atunci, timp de 29 de ani, n-a mai părăsit această funcție.

Constantin Gheorghiță era conectat foarte bine la clanul de putere Manda – Vasilescu. El urma să participe astăzi la cununia celor doi „porumbei roșii”, dar necazul cu inima l-a făcut indisponibil, iar moartea a făcut imposibilă prezența sa și la nunta de luna viitoare.

Cu mortul pe masă, nimeni din familia lui Constantin Gheorghiță nu va mai participa la petrecerea de astăzi, de la „Chicago”.

În ianuarie 2016, DNA anunța trimiterea în judecată a lui Gheorghiță, într-un dosar de corupție în care erau inculpați mai mulți func­ționari din cadrul Primăriei Podari. Infracțiunile de care erau acuzați cei 7 inculpați , în frunte cu primarul: abuz în serviciu, fals intelectual, înșelăciune și uz de fals.

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here