joi, mai 30, 2024
AcasăNewsConac de piatră! Olguţa şi Manda, căsătorie de Dragobete. Baronii Craiovei vor...

Conac de piatră! Olguţa şi Manda, căsătorie de Dragobete. Baronii Craiovei vor petrece la „Chicago”

-

Cel mai potent cuplu politico-financiar din Bănie îşi va oficializa relaţia duminică, de sărbătoarea îndrăgostiţilor pe româneşte – Dragobetele.

Rămasă pe drumuri cu ajutorul lui Liviu Dragnea, care i-a pus-o pe tavă lui Iohannis ştiind că preşedintele n-o va mai desemna ministru, Lia Olguţa Vasilescu îşi va salva onoarea pierdută pe drumul către diverse ministere prin cununia civilă cu iubitul ei din PSD, Claudiu Manda.

Cei doi își vor uni destinele în Sala Mare a Primăriei Craiova, ceremonia urmând a fi oficiată de primarul pe care ei l-au făcut primar, Mihail Genoiu. Evenimentul va începe la ora 16.00, după care protipendada pesedistă se va retrage la „Chicago Pub”, localul lui Sebastian Prioteasa, fiul șefului PSD al Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, pe care Manda şi Olguţa l-au mazilit de la şefia filialei judeţene a PSD.

- Advertisement -

Clubul nu are bucătărie proprie, după cum au aflat jurnaliştii de la „Libertatea„, aşa că Prioteasa-junior va apela la bucătarii restaurantului pe care îl deține în Craiova. Prețurile  nu sar peste medie. Astfel, un suc costă în jur de 6 lei, un cocktail, 15 lei, iar paharul de vin, minimum 12 lei, în funcție de soi și de producător.

La final, când toţi vor pleca spre casele lor, tinerii însurăţei au la dispoziţie conacul ce bate spre milionul de euro, pe care ei l-au dobândit în mijlocul Craiovei la un preţ de vreo patru ori mai mic.

- Advertisement -

Ziaristii.com a dezvăluit în exclusivitate că imobilul de lux a fost cumpărat de Claudiu Manda de la un anume Emanuel Bănică. Acesta este, în prezent, mare dezvoltator imobiliar în capitala Băniei, dar a fost în trecut arestat pentru implicare într-o reţea internaţională de carduri bancare clonate şi furt din bancomate.

Dar ce contează când ai noroc în viaţă pentru că ai pariat pe „social-democraţia” celor săraci! Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda intră azi într-o nouă etapă a vieţii lor. Poate nu vor mai „pupa” să intre în Guvernul României (bine că mai avem preşedinte!), dar au de toate: cununie de Dragobete, conac în buricul târgului şi gândul la cei 15.000 de euro pe lună ca europarlamentar de partid antieuropean (postul promis de Dragnea lui Manda drept compensaţie că a scăpat de Olguţa din Guvern). Conac de piatră!

CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV. Manda şi Olguţa şi-au tras conac de la un craiovean arestat pentru spargeri de bancomate şi carduri clonate!

Palatul familiei PSD-iste Manda – Olguţa Vasilescu. Clanţe cu cristale Swarovski, robineţi în aur, mobilier de lux. Ambii sunt bugetari

Olguța Vasilescu a mai cumpărat o casă de lux în Craiova, pe când era primăriță! A vândut-o ca să scape de gura târgului. Acum „și-a tras” conac mai mare la un preț mai mic

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Și când ne gândim ca acești doi porumbei așa ziși politicieni care nici nu au 45 de ani au dobândit acest palat din leafa lor de bugetari!
    Cei doi care Sunt reprezentanți de frunte ai PSD , partid care in curând speram sa fie înfrânt la alegerile europarlamentare din luna mai 2019! Acest partid cu liderul lor(încă) va duce la sub20% foarte curând si alegătorii PSD sa-și dea seama ca partidul nu reprezintă interesele lor , aceasta camarila a acaparat total PSD! Si mai este ceva acest PSD di-a pierdut total doctrina social democrata , acolo in varf sunt niște îmbuibați care nu au nicio legătura cu democrația in România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -