Dragnea, atacat violent de o fostă vedetă RTV: „Nesimțitule! Penalule! Hoțule! Blestematule! Intrigantule! Duci la sapă de lemn toată România!”

11
37378
Paula Rusu

O fostă moderatoare de la România TV lansează un atac devastator, pe Facebook, la adresa lui Liviu Dragnea. Exasperată de discursul ticălos al liderului PSD la Târgu-Jiu, Paula Rusu folosește termeni neobișnuit de duri.

Paula Rusu a fost moderatoare la Realitatea TV și apoi la România TV, însă a renunțat la această carieră în decembrie 2016.

Paula Rusu este căsătorită de patru ani cu fostul ziarist Răzvan Mitroi (fiul unui alt ziarist cunoscut, Gheorghe Mitroi), care din 2016 este director de comunicare la Federația Română de Fotbal (FRF).

Mesajul Paulei Rusu

Nesimțirea lui Dragnea

„«Drumurile sunt aglomerate fiindcă a crescut economia în ultimii doi ani și circulă mai multe camioane cu mărfuri».

Nesimțitule, sunt aglomerate fiindcă nici PSD,. nici celelalte partide care au fost la guvernare nu au construit în 30 de ani decât 300 de kilometri de autostradă! 10 km pe an, ticălosule!

Penalule, sunt aglomerate fiindcă nu v-a interesat decât să cumpărați voturi, nu să construiți infrastructura. Acum 10 ani făceam de la București la Tg. Mureș 5-6 ore, acum depășesc 8. Atât să fi explodat economia?

Ticălosule, sunt aglomerate fiindcă nu avem alternativă, trenurile sar de pe șine. CFR își bate joc de călători, au băgat niște vagoane pentru skiuri și biciclete (cineva deștept), dar un prost le-a scos. Se circulă pe sute de kilometri cu limitare de viteză 30-50 km/h ca să nu ajungă în râpă. Și ne înghesuim grămadă, o țară de rămași acasă, pe șoselele cu două benzi făcute acum 70-80 de ani.

Hoț de fonduri destinate îngrijirii copiilor, ați tăiat de la infrastructură, Brașovul așteaptă un aeroport de 30 de ani.

Blestematule, ți-ai însușit Belina, dar pentru transportul pe Dunăre n-ai făcut nimic nici când ai mânărit insula, nici când ai fost ministrul Dezvoltării. Porturile de pe malul românesc sunt o ruină, de ne uităm cu rușine la bulgari.

Intrigantule, singurul «proiect de țară» pe care l-ai promovat a fost războiul tău personal ca să scapi de dosarele de hoț; un război în care ai mocirlit România.

Sămădău de slugi, n-ai făcut nimic pentru portul Constanța, cea mai mare poartă de acces a mărfurilor în România. Putea fi egalul Rotterdam-ului, ai fi putut să-ți propui să faci coridorul paneuropean construind autostrada Oradea-Constanța.

Dar nu, de ce să faci autostradă în Ardeal, unde te urăsc din suflet până și oamenii tăi de partid?! Tu, sultan de mucava, promiți drum expres Pitești-Târgoviște, nu ți-ar fi rușine!

Dragi olteni, care-i votați pe cei din PSD, și pe voi vă duce Dragnea la sapă de lemn, ca pe toată România!

* De mult nu m-a mai enervat ceva mai rău decât declarația asta. Am ajuns să urăsc să fac drumul spre părinți, în Ardeal, din cauza aglomerației tot mai mari din ultimii 11 ani.”

CITIȚI ȘI:

11 COMENTARII

  1. Buna reacție, chiar dacă vine târziu! Mi-amintesc, cât era angajata escrocului Ghiță, la cocinatv, ii plăcea nespus propagandă pro Pesede și nu era enervată de minciunile,furturile,hoțiile planetare ale derbedeilor roșii,ba le promova la comandă pt.un pumn de mălai otrăvit, furat de guiță din bugetul țării ani la rând. Se mai schimba omul,nu doar ciorapii !!! In rest e bine că se aud mai multe voci anti-ciuma.

  2. Niciodata nu e prea tarziu dna Rusu, sper sa va auda si flausatul!!! Pana atunci, ia rahat Livache, cat poti mai mult, umple gura aia cariata si inghite cu nesat!!!!!

  3. Okay, de acord. Stiti exista si moldoveni in tara asta. Nici macar la nervi nu isi aduce aminte nimeni de ei??? Sau atata timp cat se baga (pe vremea lui Boc) bani in Ardeal restul nu mai conteaza…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here