sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaDouă batalioane de mercenari ruși, care au fugit din Izium fără luptă,...

Două batalioane de mercenari ruși, care au fugit din Izium fără luptă, sunt încercuite acum de ucraineni în nordul regiunii Donețk

-

Degeaba se chinuie Kremlinul să recruteze un milion de ruși pentru continuarea „operațiunii militare speciale” din Ucraina. Cei mai mulți dintre ei sunt complet depășiți de situația de pe front: lipsiți de profesionalism, fără echipamente și demoralizați psihic în fața apărătorilor lui Zelenski.

Batalioanele de mercenari putiniști ai BARS, care au fugit fără luptă din orașul Izium (regiunea Harkov), se află acum dislocate în estul Ucrainei, unde au fost înconjurate din nou de trupele Kievului.

Militarii acestor batalioane, plătiți „regește” de regimul terorist de la Moscova, au pierdut practic a doua oară confruntarea la nivel tactic cu trupele ucrainene. Mai întâi la Izium, apoi în satul Drobîșevo – situat în apropierea orașului Liman (regiunea Donețk), zonă controlată temporar de forțele de ocupație.

Constatarea îi aparține lui Iuri Butusov, expert militar și redactor-șef al publicației Censor.net. Informațiile au fost preluate de Obzrevatel.com, cel mai popular site din Ucraina.

- Advertisement -

„Mobilizarea anunțată de Federația Rusă este necesară nu pentru ofensivă, ci pentru salvarea frontului prăbușit. Găurile vor fi conectate cu carne proaspăt mobilizată”

Tot înainte, fără judecată. „Canalele rusești relatează că Forțele Armate ale Ucrainei au înconjurat două batalioane de mercenari BARS în satul Drobîșevo. Aceste unități au fost înconjurate anterior în Izium și au fugit din oraș fără luptă, iar acum au fost aruncate în apărarea următorului «festung» (fortăreață – n. red.) fără rotație și reorganizare.”

Vor fugi și din Liman. „Drobîșevo este un centru-cheie de comunicații la nord de Liman. Eliberarea satului înseamnă că trupele ruse vor face în curând o grupare planificată și vor părăsi Limanul. Este interesant că inamicul este forțat să desfășoare subunități slab pregătite pentru luptă, în vederea apărării unui punct tactic atât de important.”

Rezerve operaționale ioc. „Batalioanele BARS sunt unități de mercenari post-invazie create în grabă, ușor înarmate, cu motivație, organizare, comandă și antrenament slabe. Folosirea de către inamic, într-o zonă-cheie precum Drobîșevo, a unităților slab pregătite pentru luptă sugerează că armata rusă nu este încă în măsură să stabilizeze frontul și nu are rezerve operaționale pregătite pentru bătălie.”

- Advertisement -

S-a zis cu ofensiva putinistă! „Trupele ucrainene nu le permit rușilor să stabilizeze frontul Oskol și să păstreze inițiativa tactică. Evident, chiar subestimăm profunzimea crizei capacității de luptă a forțelor armate ruse. Mobilizarea anunțată de Federația Rusă este necesară nu pentru ofensivă, ci pentru salvarea frontului prăbușit. Găurile vor fi conectate cu carne proaspăt mobilizată.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Stoltenberg: NATO îşi va intensifica sprijinul pentru Ucraina, după ce Rusia a organizat „referendumuri” pentru anexarea zonelor ocupate

Ilustru general american: Dacă Rusia folosește arme nucleare tactice în Ucraina, SUA va scufunda flota rusă din Marea Neagră! „Vom riposta cu o lovitură devastatoare”

Rusia își creează baza pentru atacuri nucleare: organizează brusc „referendumuri” de anexare în teritoriile ocupate Herson, Zaporojie, Donețk și Lugansk. Ce urmărește Putin

Capcana lui Putin: rușii care vor să scape de încorporare sunt invitați să sune la un număr care aparține, de fapt, Comisariatului militar!

VIDEO. Fiul „portavocii” lui Putin, comportament abuziv când a fost păcălit să se prezinte la încorporare. „Numele meu este Peskov! Dacă nu înțelegeți, voi aborda această problemă la un alt nivel!”

SUA dezvăluie: Rusia a investit cel puțin 300 de milioane de dolari, după 2014, în coruperea partidelor și a politicienilor din peste 20 de țări! Milioane au ajuns și la diverși candidați la Președinție

Scandalos! În plină criză, parlamentarii și-au dat salarii mai mari cu 25%! PSD a votat mărirea, dar zice că nu e de acord cu ea! Boloș (PNL): „Dacă mă uit la salariile demnitarilor din Vest, pot să fiu invidios”. USR – singurul partid care a votat împotrivă

Anarhista rusofilă Diana Șoșoacă are o beizadea cu pronunțat profil infracțional. La 20 de ani, Andrei e recidivist pe șosele: conduce beat și fuge de polițiști. Senatoarea zicea ceva și de droguri, și de „tipe băgate pe filiera lui”

* „Monstrul din Caracal”, condamnat la 30 de ani de închisoare pentru răpirea, violarea și uciderea adolescentelor Luiza și Alexandra

* Ungaria electrocutează fotbalul european: domină grupa cu Germania, Italia și Anglia! Se conturează a treia „generație de aur” maghiară, după cele din 1938 și 1954, vicecampioane mondiale

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -