Ilustru general american: Dacă Rusia folosește arme nucleare tactice în Ucraina, SUA va scufunda flota rusă din Marea Neagră! „Vom riposta cu o lovitură devastatoare”

1
16222
Gen. Ben Hodges

Ben Hodges, general în retragere şi fost şef al armatei americane din Europa, a declarat că SUA va riposta cu „o lovitură devastatoare” împotriva flotei ruse din Marea Neagră sau a bazelor militare din Crimeea, dacă Putin își va duce la îndeplinire amenințarea de a folosi arme nucleare (chiar și tactice, nu strategice) în Ucraina, relatează citat de Daily Mail.

Generalul-locotenent în retragere Ben Hodges a declarat miercuri că orice răspuns al Americii „s-ar putea să nu fie nuclear”, dar a avertizat că, dacă Putin va folosi arme nucleare în Ucraina, SUA ar putea căuta „să distrugă Flota Mării Negre sau să distrugă bazele rusești din Crimeea”.

Comentariile lui Ben Hoges vin după ce Vladimir Putin a provocat o undă de șoc în întreaga lume, anunțând „mobilizarea parțială” a rezerviștilor pentru a-și continua invazia din Ucraina.

Generalul american, care a comandat armata SUA în Europa între 2014 și 2018, a subliniat că „probabilitatea” unui atac nuclear ordonat de Putin asupra Ucrainei este „foarte mică”.

Ben Hodges a avertizat însă că utilizarea oricăror arme strategice de distrugere în masă va primi o reacție „rapidă și severă” din partea președintelui Joe Biden.

Ben Hodges: „Putin știe că SUA va trebui să răspundă dacă Rusia va folosi o armă nucleară. Răspunsul Americii ar putea să nu fie nuclear… dar ar putea foarte bine să fie un atac devastator care ar putea, de exemplu, să distrugă Flota Mării Negre sau bazele rusești din Crimeea. Așadar, cred că președintele Putin și cei din jurul său vor fi reticenți în a atrage SUA în conflict în mod direct”.

Declarațiile lui Vladimir Putin care au pus lumea pe jar

(Avertisment: minciuni sfruntate)

* „A fost lansat și șantajul nuclear. Este vorba nu numai despre bombardarea centralei nucleare Zaporojie, încurajată de Occident, care amenință cu o catastrofă nucleară, ci și despre declarațiile unor reprezentanți de rang înalt ai principalelor state NATO despre posibilitatea și permisiunea folosirii armelor de distrugere în masă împotriva Rusiei – a armelor nucleare.”

* „Celor care își permit să facă astfel de declaraţii despre Rusia, aș vrea să le reamintesc că țara noastră dispune şi ea de diverse mijloace de distrugere, iar în privinţa unor componente – chiar mai moderne decât cele ale țărilor NATO. Și dacă integritatea teritorială a țării noastre va fi amenințată, cu siguranță vom folosi toate mijloacele pe care le avem la dispoziție pentru a apăra Rusia și poporul nostru. Aceasta nu este o cacealma.”

* „Cetăţenii Rusiei pot fi siguri că integritatea teritorială a Patriei noastre, independenţa şi libertatea noastră vor fi asigurate – subliniez din nou acest lucru – cu toate mijloacele de care dispunem. Și cei care încearcă să ne șantajeze cu arme nucleare ar trebui să știe că roza vânturilor se poate întoarce în direcția lor.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Teroare în Rusia: bărbații arestați pentru proteste anti-război sunt încorporați cu forța, la circa de poliție! Mitinguri în orașe, cozi uriașe la ieșirile din țară și pe aeroporturi

* Capcana lui Putin: rușii care vor să scape de încorporare sunt invitați să sune la un număr care aparține, de fapt, comisariatului militar!

Rusia își creează baza pentru atacuri nucleare: organizează brusc „referendumuri” de anexare în teritoriile ocupate Herson, Zaporojie, Donețk și Lugansk. Ce urmărește Putin

* VIDEO. Fiul „portavocii” lui Putin, comportament abuziv când a fost păcălit să se prezinte la încorporare. „Numele meu este Peskov! Dacă nu înțelegeți, voi aborda această problemă la un alt nivel!”

SUA dezvăluie: Rusia a investit cel puțin 300 de milioane de dolari, după 2014, în coruperea partidelor și a politicienilor din peste 20 de țări! Milioane au ajuns și la diverși candidați la Președinție

* Scandalos! În plină criză, parlamentarii și-au dat salarii mai mari cu 25%! PSD a votat mărirea, dar zice că nu e de acord cu ea! Boloș (PNL): „Dacă mă uit la salariile demnitarilor din Vest, pot să fiu invidios”. USR – singurul partid care a votat împotrivă

* PNL pune Capitala la picioarele Gabrielei Firea și ale PSD! Liderii partidului cer organizației PNL București să-i retragă sprijinul primarului Nicușor Dan și să blocheze toate proiectele pentru oraș

DNA anchetează contractele prin care PSD a cumpărat televiziunile! Procurorii au cerut de la partid documentele legate de această uriașă escrocherie

Anarhista rusofilă Diana Șoșoacă are o beizadea cu pronunțat profil infracțional. La 20 de ani, Andrei e recidivist pe șosele: conduce beat și fuge de polițiști. Senatoarea zicea ceva și de droguri, și de „tipe băgate pe filiera lui”

STENOGRAME. Perversiunile preotului Visarion Alexa, care a abuzat sexual o enoriașă la spovedanie. „Eram prea concentrat pe sânul ei” / Întrebat de femeie de ce a făcut-o într-un loc sfânt, i-a răspuns: „Nu te stresa, sfânt e tot universul, e făcut de Dumnezeu” / Amenințare: „Să nu cazi în ispita dorinței de a te răzbuna! Răzbunarea te rănește mai ales pe tine”

1 COMENTARIU

  1. Pana acum sceleratului i s-a oferit scaunul din capul mesei. Este bine ca americanii au inceput sa-i ameninte. Piticul Futin nu prea mai are multe de scos din joben cu exceptia mortii umanitatii pe planeta. Ori asta nu se va intampla pentru ca in jurul sau sunt si altii care vor sa-si rontaie milioanele. Aici nu includ ciuhaua Medveded.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here