Domnu’ teolog, „luteranul” Iohannis conduce țara pentru că așa au vrut românii ortodocși de care dvs., ortodoxul, vă bateți joc!

3
9763
Valentin Guia

Domnule Guia, dumneavoastră chiar sunteți teolog? Vă întreb asta pentru că, prin declarațiile făcute la televiziunea fugarului Ghiță, păreți mai degrabă a fi un membru marcant al unui partid extremist, deghizat într-un slujitor al Domnului.

Ceea ce ați spus la televizor, în emisiunea lui Victor Ciutacu, putea fi debitat de o singură persoană, și ea cu grave probleme de comportament, transformată dintr-o liber-cugetătoare într-o creștină fanatică: Diana Iovanovici-Șoșoacă.

„În țara asta, în care 90% suntem ortodocși, deciziile sunt luate de președintele țării – un luteran; Arafat – un musulman; noua ministră a Sănătății – o baptistă; cu ungurii reformați la guvernare”, v-ați isterizat la România TV.

Ați urlat, v-a „luat” plânsul, v-a cuprins o furie nemărginită, de parcă cei care ne conduc în prezent ar fi venit la putere cu forța, ar fi pătruns la Cotroceni și în Palatul Victoria cu TAB-urile, tancurile, mitralierele și i-ar fi scos de-acolo pe cei ce doresc binele nației, PSD-iștii.

Nu, domnule Guia! Au fost votați de români! Au ajuns la putere pentru că așa au dorit românii! Compatrioții dumneavoastră au ales PNL și USR-PLUS în proporție mai mare decât PSD și AUR, așa cum, probabil, v-ați fi dorit.

Domnule Guia, de ce „luteranul” Iohannis conduce țara? Dacă aveți frânturi de logică, vă reamintesc: la ultimele alegeri, a fost votat de peste 6,5 milioane de români. Cei mai mulți dintre ei sunt credincioși ortodocși!

În România, conform recensământului din 2011, sunt doar 20.168 de luterani. Cu această cifră, Iohannis ar fi ocupat ultimul loc (14 din 14) în primul tur de scrutin, sub John Banu, de la Partidul Națiunea Română, votat de 25.769 de cetățeni.

Iar dacă-i punem la un loc pe toți românii care nu sunt de rit ortodox, ajungem la maximum 1,5 milioane. Or, Iohannis a primit girul a 6.509.135 de români (66,09%) în cel de-al doilea tur, când draga dvs. eroină ortodoxă abia a strâns 3.339.922 de voturi (33,91%).

Acum, dumneavoastră știți ce faceți? Vă bateți joc de milioanele de ortodocși care l-au votat pe „luteranul” Iohannis! Nu s-a înscăunat de unul singur la Cotroceni, ci votat de români. Cum vă permiteți să vorbiți în numele compatrioților noștri? V-au votat ei cumva, în marea lor majoritate, și nu știm?

Și ce dacă Arafat e musulman? N-au ieșit masiv românii în stradă să-l susțină atunci când președintele Băsescu a vrut să scape de el? Totuși, Arafat, cu bune și rele, e fondatorul SMURD la nivel național. Acest serviciu de urgență a salvat până acum zeci de mii de vieți.

Ați jignit grosolan peste 20.000 de luterani din România.

Ați jignit grosolan peste 60.000 de musulmani din România.

Ați jignit grosolan peste 100.000 de baptiști din România.

Ați jignit grosolan și comunitatea maghiară din România, care numără peste 1,2 milioane de persoane.

Un adevărat teolog aduce pace între semeni, nu vrajbă. Dumneavoastră însă ați agitat spiritele de așa natură încât ați devenit un veritabil xenofob. Să vă fie rușine, domnule Guia!

V-a cuprins farmecul teologiei cam târziu, pe la 40 de ani, când v-ați înscris la studii pe bază de taxă. Ulterior, în urma notelor de 9 și 10, așa cum v-ați lăudat, ați obținut bursă și ați trecut la buget. Nu se vede, domnule Guia! Adică, acele note nu se reflectă în realitatea de azi.

La cum ați vorbit, n-ați fi meritat nici nota 1!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* PSD-istul Coarnă a pierdut procesul cu „polițistul #Rezist”! Minciunile împroșcate îl costă 5.000 de euro + 4.120 de lei

* Au cocoșat-o! Șoșoacă se plânge că a luat amenzi de peste 10.000 de euro după scandalurile făcute prin piețe

* Comisia Juridică a Senatului propune sancționarea Dianei Șoșoacă pentru instigare la ură, extremism, xenofobie, homofobie și sfidarea legilor

* VIDEO. Teolog fanatic, anarhist: „Ne-au terfelit sfinții, ni L-au terfelit pe Hristos! Ordinarul ăla de vaccin nu mă interesează!”

* Deputatul cenzurat de Antena 3: „Mi s-a închis telefonul pentru că am îndrăznit să spun un adevăr”

* Criza de 7 zile. Concluziile unui optimist

* Dragnea e cu un picior în afara pușcăriei! Comisia din Penitenciarul Rahova a avizat pozitiv eliberarea anticipată a fostului lider PSD. Decizia finală o iau judecătorii

VIDEO. Scene înfiorătoare cu anarhistele rusofile. Cerva: „Câta picior i-am tras în cur! I-a sărit curu’ în aer!”. Lovin: „I-am vărsat cafeaua în cap! L-am călcat pe mână!”

* „Olguțul” Claudiu Manda, europarlamentar PSD, a fost trimis în judecată de DNA pentru folosirea influenței politice

* Socaciu, Daea, Bacalbașa, Tărăcilă, Hașotti, Solcanu își vor pensiile speciale înapoi! 122 de foști parlamentari au apelat la instanță pentru a-și recupera privilegiul pierdut prin lege

* Fiul lui Sever Mureșan a fost arestat după ce, beat și drogat, a urcat la volan și a distrus 12 mașini în Brașov. În 2017 a stat agățat 10 ore pe o macara!

3 COMENTARII

  1. E hirotonit preot? Scuze, dar chiar nu stiu nimic de(spre) el. E din Cluj? Va rog, nu(-mi) venií cu viziunile lui si cu alte asemenea, ca, dar ar fi fost viziuni autentice, ar fi fost discutate la varful BOR – or, nu a fost cazul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here