Doi PSD-iști au încercat să strice ședința primarilor din București cu prefectul Capitalei pe tema gunoaielor. Înscenarea, preluată prompt de televiziunile oligarhilor

5
1640
Ionel Stoica, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 1, a postat pe contul său de Facebook o poză de la incidentul provocat de cei doi PSD-iști

O ședință pe tema gunoaielor din București, convocată de Clotilde Armand – primărița Sectorului 1 – și la care fuseseră invitați prefectul Capitalei, primarul general și ceilalți primari de sector, a fost cât pe ce să fie blocată de doi PSD-iști care au încercat să intre cu forța în sală.

Ionel Stoica, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 1, li s-a pus în cale celor doi consilieri PSD, motiv pentru care aceștia au început să urle și să-l amenințe, iar în final au chemat poliția.

Echipajul venit la fața locului a constatat că nu se încălcase nicio lege și a plecat. Ședința nu era una publică și nici nu era destinată consilierilor. Clotilde Armand făcuse invitații nominale pentru șefii celorlalte 5 primării de sector (Radu Mihaiu, Robert Negoiță, Daniel Băluță, Cristian Popescu Piedone, Ciprian Ciucu), pentru Nicușor Dan (primarul Capitalei) și Alin Stoica (prefectul orașului).

Ionel Stoica a prezentat pe pagina sa de Facebook o fotografie din timpul scandalului și a comentat: „Precizări pentru mafia media: ședința de astăzi este organizată de primarul Sectorului 1 și nu este una publică. Doi consilieri PSD s-au autoinvitat. Foarte agresivi cu mine, mă tot amenință cu plângeri administrative și penale. Nemulțumiți că nu i-am primit, au sunat la 112. Au venit polițiștii de la Secția 4, foarte politicoși, le-am explicat cum stau lucrurile și au plecat. Rămâne cum am stabilit: nu poți scoate bolșevismul din PSD“.

Anunțul privind ședința, făcut anterior de Primăria Sectorului 1, fusese cât se poate de clar:

„Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a convocat miercuri, 14 iulie 2021, începând cu orele 11.00, la sediul Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr. 9, o ședință de lucru pe tema gestionării problemei deșeurilor din București cu importante oficialități de la nivel central și local.

La ședință vor participa: Prefectul Capitalei, Primarul General al Capitalei și primarii de sector. La întâlnirea de miercuri vor fi abordate și aspecte legate de funcționarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru a gestiona problema deșeurilor“.

În ciuda faptului că erau enumerați explicit oficialii invitați la ședință, propaganda PSD s-a folosit de ocazie pentru o nouă înscenare. Doi consilieri PSD – care nu fuseseră invitați și n-aveau nicio calitate să participe la discuții – au forțat intrarea, într-o regie preluată și umflată de Antena 3 și România TV, posturile oligarhilor Dan Voiculescu și Sebastian Ghiță. S-a spus că că “reziștii“ le interzic aleșilor locali, fără niciun motiv, să participe la discuții.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Victimizare nerușinată la Antena 1: „Aştept să mă omoare cineva pe stradă… să-mi dea c-un bolovan sau c-un cuţit la gât… să ne omoare copiii”

* Noul CNA, amendă-record pentru Antena 1! Sorin Ovidiu Bălan trata abject o amenințare cu moartea: „Așa se iubesc ei”. După 4 luni, bărbatul și-a omorât soția și pe fiul ei de 14 ani în curtea bisericii

* EDITORIAL GRIGORE CARTIANU. Tavarăș Cozmin, am găsit noile construcții ilegale de pe plaja din Mamaia! E și mai grav: sunt castele, nu hoteluri!

* Robert Negoiță reîncepe „Borduriada” în Sectorul 3! El schimbă bordurile pe care le mai înlocuise în 2014 și 2018

* La PNL Timiș, adepții lui Cîțu au schimbat yalele de la intrare, iar cei ai lui Orban au rămas pe-afară! Deputat: „Partid luat captiv de niște primitivi!“

* Omagiu penibil adus de un deputat USR „propagandiștilor roșii” Gâdea – Ciutacu – Bahmuțeanu – Dana Budeanu, care o linșează pe Clotilde Armand

* AUR s-a făcut de râs în Moldova: a luat sub 0,5%! Moldovenii au fost mai deștepți decât românii: au înțeles câte parale fac provocatorii de pe orbita Rusiei

* Maia Sandu începe revoluția în Moldova: imunitatea parlamentară va fi desființată, averile hoților vor fi confiscate. Reforma instituțiilor se va face cu experți străini

* Revoltă anticomunistă în Cuba. Președintele țării asmute populația împotriva protestatarilor: „Toți comuniștii să iasă pe străzi! Să înfrunte provocările într-un mod hotărât, ferm și curajos! Ordinul de luptă a fost dat: în stradă, revoluționari!”

* VIDEO. CFR Cluj s-a chinuit îngrozitor să elimine campioana Bosniei. A fost salvată de noua regulă a UEFA și de golul minunat al lui Chipciu, în minutul 118. Urmează stânca Gibraltarului!

5 COMENTARII

  1. Asa sunt bolșevicii, sunt obișnuiți „sa se transforme din acuzați în acuzatori” 😂 Tocmai ei, care au vândut toată Romania pe șpagă, discutau foarte afectați la haznaua3, cum că „se vinde sarea României” 😂😂😂

  2. Sunteți Doi Ziariști dar care va plac indivizi care au probleme cu legea, in sensul ca da, primărița de la sectorul 1 este de penal , pentru tot acest circ privind gunoaiele din S1 care sunt un risc epidemiologic, focar la temperaturi acum de peste 50/55 grade la nivelul solului. Pentru dumneavoastră care-i țineți tota vi se pare normal sa-și bată joc de frătenii din sectorul 1, care sunt umiliți de aceasta individa , care cu de la sine putere , cauta sa lovească de NULITATE acest contract care este valabil și semnat de PRIMĂRIE ȘI ROMPREST.!!! Indiferent dacă îți place sau nu cum a fost încheiat contractul ca este pe 25 de ani, mai puțin contează, contează sa-și facă treaba și dacă are Obiecții mai mult sau mai puțin reale ( ceva ,ceva o fi in contract) însă gunoiul trebuia ridicat . Vi se pare normal ca in cel mai mare sector din București un primar sa aibă acest comportament ??? DUmneavoastra , va întreb ca bucureștean de partea cui sunteți? Cred ca este cazul sa luați o poziție ferma împotriva acestui primar din sectorul 1 , care își incalca grav FISA POSTULUI , PUR ȘI SIMPLU ÎȘI UMILEȘTE CETĂȚENII SECTORULUI 1 CU ACESSTA ATITUDINE DE PE O POZIȚIE DE FORȚA NECONFORMĂ CU FISA POSTULUI.!!!!
    DEMISIA DOMNILOR ZIARIȘTI ESTE UN ACT DE ONOARE ȘI IN LOCUL PREFECTULUI ALIN STOICA O DEMITEAM IN SECUNDA 2 PENTRU ATITUDINEA JIGNITOARE LA ADRESA LOCUITORILOR SECTORULUI 1.!!!!!
    Așa se întâmpla când manipularea cetățenilor de genul ce buni suntem, o sa ne luam la trântă cu corupția ( pana la proba contrara )și totvfelul de povesti și floricele neconforme cu realitatea.!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here