Doamna Firea, basculantele trebuia trimise să ia mizeria din Sectorul 5, nu să-l claxoneze pe Nicușor Dan!

0
2668
Gabriela Firea își admiră opera: Nicușor Dan e claxonat non-stop!

Doamna Firea, iar ați ales să fiți „zăpăcitoare” și „zărpălatică”, la fel ca în volumul de versuri pe care l-ați scris în 2001 și pentru care ați luat, în 2002, premiul Asociației Scriitorilor din București. Cu acea „Altă lume” ați intrat și-n Uniunea Scriitorilor, urmând să primiți, pe deasupra, o pensie mărită cu 50% față de stagiul normal de cotizare la CAS. Evident, atunci când veți ieși la pensie.

De ce i-ați ordonat Înalt Prea Subalternului dumneavoastră, Daniel Florea, să trimită mașinile de salubritate ca să-l claxoneze pe Nicușor Dan preț de o oră? Nu știați că Nicușor Dan a făcut nunta mai demult, că e căsătorit cu acte în regulă, că are și un copil, că locuiește cu chirie împreună cu familia lui în zona Piața Gorjului? Sau n-ați auzit de ea?

Ar fi fost foarte bine să-i transmiteți primarului Daniel Florea să se ocupe de curățenia din Sectorul 5, întrucât gunoaiele joacă pe-acolo ca șoarecii pe masă. Se înalță peste stâlpii de electricitate atunci când adie un pic vântul.

Ați greșit adresa, doamna Firea! Și tot circul ăsta l-ați realizat pe banii bucureștenilor, nu pe ai dumneavoastră, nici pe ai colegilor din PSD.

Așadar, basculantele alea plătite din bani publici trebuia să ia mizeria din Sectorul 5, nicidecum să-l claxoneze insistent pe Nicușor Dan! Că nu de aia au fost achiziționate pe sume consistente de Primăria Capitalei sau de primăriile de sector.

Cât de repede v-ați mișcat, precum cei de la SMURD, când a fost vorba de sabotaj regizat la adresa unui opozant care a vrut să spună lucrurilor pe nume! Și anume: că, în 4 ani de dominație PSD la primăriile din București, ați jucat teatru, ați cântat arii de operetă, în loc să vă ocupați de administrarea orașului (de modernizare nici nu mai pomenim). Cât de eficace ați acționat până acum în interesul cetățenilor Capitalei, se vede!

V-ați găsit scuze, transformate în scenarii de film, pentru fiecare anotimp al anului.

Iarna, când bucureștenii au dârdâit de frig sau când s-au spălat cu apă rece – că apă caldă era doar în visele lor -, le-ați zis că sunteți sabotată și amenințată cu moartea, că taman PSD, partid care v-a parașutat în fotoliul de primar general, uneltește împotriva dvs. și a mărețelor planuri pe care le puneți la cale.

Primăvara, când drumurile necesitau reparații capitale, v-ați trezit cu o sârmă de 4 centimetri taman în colon! Și nu oricum. Luată dintr-o prăjitură, pe care ați mai și mestecat-o minute în șir înainte de a o înghiți. Acea sârmă, bat-o vina, s-a ghemuit de dorul dvs., apoi s-a mărit în contact cu alte substanțe! Fabulos! Unde-ați putut spune toate astea? Unde altundeva decât la Antena 3, la emisiunea fostului pastor Gâdea. Tot acolo ați vorbit și despre prezența unei mâini criminale.

Vara, când călătorii mureau de cald în autobuze, troleibuze și tramvaie, vorbeați despre intențiile dvs. din viitorul apropiat. „Suntem în procedura de achiziție pentru alte mijloace de transport în comun: 130 de autobuze hibrid şi 100 de troleibuze. Ce ne dorim cu aceste achiziţii? Ca bucureştenii, precum şi turiştii, să abandoneze, dacă nu permanent, măcar câteva zile pe săptămână autoturismul”, ați declarat anul trecut.

Promisiuni deșarte. Iată care era realitatea: „Au promis că vor face aerul condiţionat funcţional la toate, şi ne regăsim în aceeaşi situaţie: nu sunt funcţionale. Le repară şi funcţionează cel mult 30, apoi intră iar în reparaţii. Avem probleme reale. Unele au luat chiar şi foc”, mărturisea Valer Ciobănescu, președintele Sindicatului Șoferilor din STB.

Când a venit toamna, luna recoltei, luna realizărilor, v-ați codit mai tare ca un dulău în așteptarea castronașului cu mâncare. În lipsa rezultatelor, v-ați dus la posturile TV preferate și l-ați luat la țintă pe Liviu Dragnea. El e vinovat! V-ați văicărit că n-ați primit bani: nici de la el, nici de la guvernele PSD, partid din care face parte. Când Dragnea a intrat la pușcărie, ați găsit alți țapi ispășitori: pe cei din Opoziție. Ei au votat împotriva tuturor proiectelor dvs. De fonduri europene ați auzit?

Și placa asta ați tot repetat-o în propriul patefon imaginar până s-a tocit acul în doza de redare. Atunci, rămasă fără idei, l-ați mai scos de la naftalină pe „operatul” Aurelian Bădulescu. Mai cu o înjurătură, mai cu un dulap cărat în brațe, a încercat să distragă atenția bucureștenilor de la problemele reale ale Capitalei.

Regia asta n-o să mai țină mult. Din toamnă, n-o să mai pupați alt mandat. Eventual, o să aveți unul asigurat la Antenele Varanului, unde ați fost de altfel școlită pentru confecționarea scenariilor din politica mioritică.

P. S. Nu uitați să vă dotați studioul cu trei piese: „dulapul” Bădulescu, „bideul” Marinescu și „Unchiul Fester” Codrin Ștefănescu. Poate, cu ajutorul lor, veți avea un plus de audiență.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

În plină pandemie, Daniel Florea (PSD), primarul Sectorului 5, a dat unei firme turcești cu sediul la Moscova un contract de 185 de milioane de euro pentru îngrijirea spațiilor verzi

Robert Negoiță și-a plimbat iubita prin China pe banii Primăriei! A cazat-o la hotel de 5 stele

Putea fi doar măturător, dar PSD l-a pus șef la ADP Sectorul 4. Marian Goleac, aghiotantul primarului Băluță, și-a falsificat diplomele de Bac și de facultate. DNA l-a trimis în judecată

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here