sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăMass-mediaSenzațional! Dan Diaconescu revine cu serialul "Pandemia" - 10 sezoane a câte...

Senzațional! Dan Diaconescu revine cu serialul „Pandemia” – 10 sezoane a câte 6 episoade. Ca să-l vezi pe DD, trebuie să te abonezi

-

Senzațional! Dan Diaconescu Direct se întoarce, de data asta în varianta online! Fostul patron al OTV, eliberat din închisoare în 2017, şi-a făcut o platformă care seamănă cu cele de tip HBO şi Netflix, observă Paginademedia.ro.

Platforma lui Dan Diaconescu se numeşte DD Home Cinema, iar conţinutul este contra-cost, pe bază de abonament.

Dan Diaconescu a postat mesaje pe Facebook, Instagram şi  TikTok prin care îşi anunţă proiectul online. Platforma de tip streaming are trei pachete, conform ddhomecinema.ro:

  • pachetul Basic: 9,99 lei pe lună;
  • pachetul Gold: 29,99 lei pe 6 luni;
  • pachetul Fan DD Platinum: 99,99 lei pe 12 luni.

Fostul patron al OTV vine şi cu un film serial, care este scris, regizat şi povestit chiar de el. Serialul se numeşte „Pandemia” şi are 10 sezoane, cu câte 6 episoade pe sezon.

- Advertisement -

Dan Diaconesvu a anunţat că oamenii care vor achiziţiona un pachet vor primi şi „CryptoDan”, moneda digitală pe care a lansat-o cu această ocazie.

VIDEO: Anunțul lui Dan Diaconescu, pe Facebook

Anunțul lui Dan Diaconescu

„Sunt Dan Diaconescu, singurul cetăţean european care are o interdicţie de a vorbi în public. Totuşi, sunt Dan Diaconescu, primul cetăţean român care am lansat de curând primul NFT. E adevărat, în străinătate, pe platforma Open C, o platformă destinată în special publicului american.Am reuşit împreună cu dumneavoastră această minimă performanţă, însă astăzi mărim Universul DD cu o nouă tehnologie.

Este vorba de DD Home Cinema, un prim sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain, care va aduce în casele dumneavoastră prin streaming, prin stick, prin DVD o operă de artă cinematografică. Un activ digital unic care este al dumneavoastră şi numai al dumneavoastră.

- Advertisement -

Fiindcă la baza acestor pelicule cinematografice va sta tehnologia blockchain, o cryptomonedă va sta, deisgur, la baza achiziţionării acestor trei produse în varianta streaming, în varianta stick sau în varianta DVD. Aşa cum v-am anunţat, cryptomoneda pe care noi, împreună cu dumneavoastră o vom folosi, se va numi CryptoDan. Eu sunt acel Dan care face parte din echipa dumneavoastră de zeci de ani, aşa cum dumneavoastră faceţi parte din echipa mea.

Fiecare dintre dumneavoastră, pentru o perioadă limitată de timp, în care ne vom verifica prieteniile, vom vedea care sunt oamenii loiali, care sunt oamenii mai puţini loiali… Ei bine, toţi cei care veţi primi în casele dumneavoastră un stick, un DVD sau streamingul video, veţi primi şi o cantitate de CryptoDan. La momentul respectiv vă voi povesti ce veţi face cu aceşti CryptoDani.”

Dan Diaconescu despre serialul „Pandemia”

„E vorba despre un film artistic care vine să vă povestească dumneavoastră cum s-au întâmplat lucrurile. Este primul film povestit, este primul relatat de către un narator. De către mine. Singurul care a văzut acel film. Povestitorul Dan Diaconescu vă va relata un film unic, un film pe care doar eu l-am văzut. Un film bazat pe fapte reale, un film în care mi-am adus şi un mic aport. Marele aport este al dvs., împreună cu dvs. am realizat aceste opere de arte unice.”

Doi ani şi jumătate după gratii

Pe 4 martie 2015, Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare, pentru şantajarea mai multor persoane, printre care şi a fostului primar al comunei arădene Zărand, Ion Moţ. Folosind forța și influența emisiunii zilnice „Dan Diaconescu Direct”, patronul-moderator îi cerea primarului – prin „emisari” – suma de 200.000 de euro, în perioada mai-septembrie 2009.

Dan Diaconescu a stat în închisoare doar 2 ani şi jumătate, la penitenciarul Jilava. El a fost pus în libertate în noiembrie 2017, când Tribunalul Ilfov a admis cererea de liberare condiţionată a fostului patron al OTV.

O condiție a liberării condiționate a fost respectarea interdicţiei de a vorbi în public timp de 10 ani şi 6 luni. Adică, până în luna mai 2028. Rămâne de văzut cum va interpreta instanța noua inițiativă mediatică a lui Dan Diaconescu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Clotilde Armand îi scoate din locuințele sociale pe reporterul-videochat de la RTV și pe doi angajați de la Antena 3. Aceștia le-au obținut ilegal, de la fostul primar Tudorache

Revolta unui medic, după coșmarul din India: „Mai are tupeu Adina Alberts să spună ceva despre Covid, India, ivermectină, tratamente inventate? Se ia în continuare de vaccinuri?”

VIDEO. Teolog fanatic, anarhist: „Ne-au terfelit sfinții, ni L-au terfelit pe Hristos! Ordinarul ăla de vaccin nu mă interesează!”

România sparge celula GRU de la Ambasada Rusiei! Adjunctul atașatului militar, expulzat pentru spionaj și declarat persona non grata

„Cervele” rusofile s-au ales cu dosar penal pentru „lovire sau alte violențe”! Anarhistele PSD-isto-AUR-iste riscă pușcăria

Dragnea rămâne la închisoare pentru că se consideră „deținut politic”. Judecătorii au constatat că infractorul PSD nu dă dovezi de îndreptare

Adrian Năstase, Petre Roman, Gabriel Oprea, Gheorghe Funar – printre foștii parlamentari care își vor pensiile speciale înapoi! Numărul celor care dau în judecată statul, ca să-și recupereze privilegiul, este de ordinul sutelor

Reglare de conturi între „locotenenții” lui Ion Iliescu: Mironov îl alungă pe Gelu Voican Voiculescu de la șefia Institutului Revoluției!

* Ura împotriva femeilor i-a adus 6 luni de închisoare unui manelist în vogă, pentru o melodie infectă, discriminatoare

* Rusia a trimis Braziliei vaccinul Sputnik V cu virus viu, nu mort! Mai mult i-a infectat decât i-a imunizat

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -