A distrus economia, s-a aliat cu Dragnea împotriva statului de drept, iar acum se laudă că repornește România!

6
10933

Călin Popescu Tăriceanu, mâna dreaptă a infractorului Liviu Dragnea și a grupării sale de infractori, cel care a încercat să distrugă justiția și să o subordoneze baronimii PSD-ALDE, se laudă că vrea să repornească România!

Făcându-se că uită nenorocirile pe care le-a provocat în trei ani de guvernare alături de PSD, Tăriceanu încearcă să se agațe de de nenorocirea provocată de pandemia de coronavirus și se lansează în discursuri ieftine, populiste, spunând că vrea să „repornească România”.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, unul dintre liderii compromiși care timp de trei ani au purtat un război nemilos împotriva justiției din România, a Europei și a lumii civilizate, vine cu noi promisiuni demagogice, neargumentate, pentru „repornirea României”.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, el spune că vrea „să repornim” sportul românesc (bineînțeles, fără să dea nicio soluție): „Cred că este esențial să repornim sportul ca parte a programului #repornimromânia, pentru că sportul este cel mai bun indicator că revenim la normalitate”, decretează el.


Dragnea & Tăriceanu

„În vremurile dinaintea epidemiei eram un spectator constant (la TV sau chiar pe circuit) al curselor de Formula 1 și mărturisesc că îmi lipsesc mult în această perioadă. Îmi place să mă mai uit și la fotbal, în special – ca orice român – când joacă naționala sau, apoi, la handbal feminin dacă îmi mai rămâne timp”, se laudă Tăriceanu, cel care se afișa uneori la cursele de Formula 1.

„Criza care ne-a lovit pe toți a făcut victime exact unde nu ne așteptam: în sport, în cultură, în divertisment, în religie, domenii care în general au fost ferite de tsunami chiar în vremuri de crize financiare. Frica de îmbolnăvire și viteza de răspândire a virusului au făcut ca stadioanele, sălile de sport să fie printre primele locuri care s-au închis.

Revenirea pe stadioane, în săli de sport, reînceperea competițiilor sportive sigur că pot fi amânate o perioadă, dar ele nu pot și nu trebuie să fie stopate. Cu cât mai repede vom găsi metode și proceduri pentru siguranța sanitară a sportivilor, oficialilor și spectatorilor, cu atât mai repede vom reveni în normalul pe care ni-l dorim.

Însă reluarea activităților sportive știu că nu se poate face fără reluarea finanțării federațiilor sportive și a cluburilor. Ca sportul să repornească în România, trebuie să ne gândim la modul în care el va fi finanțat până când economia va reporni și sponsorii vor reapărea.”

Întrebarea care o punem noi domnului Tăriceanu este următoarea: care Românie vrea să o repornim – cea pe care a încercat el să ne-o impună, a lui Tudorel Toader, a Olguței Vasilescu sau a lui Codrin Șerbănescu, a lui Nicolae Șerban sau a lui Carmen Dan, cea care ne-a gazat în Piața Victoriei? Acea Românie în care un județ întreg, Teleorman, a intrat în posesia unui infractor și a firmei sale, Tel Drum? O Românie în care baroni locali precum Bădălău, Oprișan, Paul Stănescu, Duicu și alții ca ei acaparează județele ca feude personale?

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

6 COMENTARII

  1. Mai du’te’n morții mă’tii de poponar jegos, trădător împuțit, scursură politică cu gaszka voastră de lingăi și pupinkuriști hidoși și malefici ! Voi, dihănii scabroase, ați merita să fiți linșați de poporul român, penali mizerabili ce sunteți ! Marș în fundul iadului, spurcați malefici !!! 👹👺👿👾💀

  2. Sper sa reporneasca acest jegos Romania din Rahova, impreuna cu draknea! Cand acest corupt va fi dupa gratii, putem spune ca Romania e pregatita sa reporneasca. E foarte logic de fapt, cu hotii la parnaie, ce mai impiedica Romania sa renasca si sa se ridice din prapastia unde au aruncat-o nenorocitii psd-alde-pro ro si udmr?

  3. Un expirat plin de nesimtire si tupeu.Adevarul este ca acest gunoi se pricepe doar sa se casatoreasca de n-ori .Asa se explica faptul ca intreg comportamentul sau e dictat doar de capatana din prohabul pantalonilor sai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here