Sexy-doctorița care a dezertat de la Spitalul Orăștie de frica virusului va lucra la spitalul-covid de la Lupeni!

2
14175
Lorena Ehim

„Mișcare de trupe” în județul Hunedoara: Lorena Ehim, doctorița ATI (Anestezie – Terapie Intensivă) care a demisionat de la Spitalul din Orăștie de teama unei infecții cu Covid-19 (deși la acea oră nu exista niciun pacient confirmat în respectivul spital), va fi angajată la Spitalul Municipal Lupeni. Știrea a fost publicată în ”Informația Văii Jiului”.

Spitalul din Lupeni este unitate medicală declarată „spital de suport Covid-19”, unde sunt acum internați zeci de pacienți confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

Lorena Ehim face gărzi la Spitalul Municipal Lupeni, pe secția ATI, de mai multă vreme. Urmează ca ea să fie angajată pe post, cu normă întreagă. Informația a fost confirmată, pentru publicația din Valea Jiului, de managerul instituției medicale din Lupeni, Carmen Misaroși. Aceasta spune că nu-i este teamă că dr. Ehim va pleca și de aici, așa cum s-a întâmplat la Orăștie.

„Nu văd care este problema. Nu am avut probleme cu doamna doctor niciodată. De foarte mult timp face gărzi și nu am avut niciodată nicio problemă”, a declarat managerul Carmen Misaroși.

Lorena Ehim a intrat în atenția opiniei publice după ce a ales să demisioneze, în data de 30 martie, de la Spitalul din Orăștie, împreună cu 5 asistente şi 5 infirmiere de la secţia ATI.  Doctorița și cele 10 colege din echipa sa au reclamat că nu au echipamentele de protecție necesare și că sunt „trimise la război cu mâinile goale”. Asistentele și infirmierele au revenit asupra deciziei în aceeași zi, după discuțiile cu autoritățile. Doctorița Lorena Ehim și-a menținut demisia.

La momentul demisiilor, oficialii județeni și locali declarau că „la Orăștie nu e internată nicio persoană confirmată cu Covid-19”.

Prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă, declara pe 30 martie: „Aflu și eu astăzi, pe la ora 14.00, că sunt probleme la Orăștie. Îl sun pe manager și îmi spune că are cea mai modernă secție din județul Hunedoara, cu aparatură, cu tot ce înseamnă dotări și echipamente, dar astăzi l-au anunțat medicul, 5 asistente și 5 infirmiere că nu mai vin la lucru, că le este frică de coronavirus și nu vor să moară. Acum mă duc la Orăștie, să mă întâlnesc cu primarul și managerul spritalului, să discutăm, să vedem ce este”.

„Desantul” prefectului la Orăștie a contat mult în decizia celor 5 asistente și 5 infirmiere de a renunța la demisie și a se întoarce la lucru. Între timp, au venit și echipamentele de protecție solicitate.

Lorena Ehim va profesa de luna viitoare la Spitalul Municipal Lupeni, un spital care, prin ordin al Ministrului Sănătății, a fost declarat „spital de suport Covid-19”. Aici sunt internate peste 30 de persoane confirmate pozitiv!

Lorena Ehim s-a remarcat și prin fotografiile îndrăznețe pe care le-a postat pe Facebook, fotografii care i-au scos în evidență frumusețea.

Dr. Lorena Ehim

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Pupaza a fugit de responsabilitate,dar a revenit,bineinteles in alta parte,cu ajutorul „cunostintelor”,nu?A fugit de la un spital care nici macar nu a fost pus sa primeasca pacienti de covid,dar acum s-a dus la unul din linia inai,specializat pe covid!Oare de ce,pupazo?DIN CAUZA CA A AFLAT INTRE TIMP DE BONUSUL DE 500 EUROI DAT MEDICILOR DIN LINIA INTAI,SIGUR CA DA!DAR DOBITOAKA SIGUR N-O SA-I VADA LA FATA,E VORBA DE CEI CE LUCREAZA EFECTIV DIN PRIMA CLIPA SI CARE NU AU FUGIT DE RASPUNDERE,CA PESEDISTA ASTA NENOROCITA!HUOOO, JAVRA ORDINARA!

  2. Poate seful ei umbla sa i-o puna dar cum doctorita nu dadea semne ca vrea a inceput s-o terorizeze pina a plecat. In Romania daca areti bine si esti subalterna ai dat de dracu cu bosorogii din conducere. Nu se prea leaga altfel. Adica pleaca dintr-un spital unde nu era nici un pacient cu virus in altul plin cu virusi. Cind ti-e frica nu te intorc 500 din drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here