Dilemă: Alessandra Stoicescu e „deosebit de proastă” sau „deosebit de ticăloasă”?

9
23156
Ioana Ene Dogioiu și Alessandra Stoicescu

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu (ziare.com) are o dilemă, pe care și-o exprimă într-un mesaj pe Facebook. Scandalizată de felul în care Antena 3 își manipulează telespectatorii în cazul Laura Codruța Kovesi, Dogioiu scrie:

„Alesandra Stoicescu e deosebit de proastă sau deosebit de ticăloasă. Habar n-are ce-i «martor cu identitate protejată». În capul ei senin, identitatea e secretă și față de judecător. Doamne ferește! Eu înțeleg că e ordin de la stăpânire, dar nici să dai în gropi”.

Ioana Ene Dogioiu a picat cu telecomanda pe emisiunea Alessandrei Stoicescu, care într-adevăr manipulează grosolan, chiar înaintea lui Gâdea, care intră pe ecran câteva ore mai târziu. Ar fi interesant însă cam ce întrebări le-ar punea jurnalista unor propagandiști precum Gâdea, Badea, Ciuvică, Ursu, Stancu-Zamfir ori Savaliuc, care prestează după ora cinei.

Ne putem gândi la ce e mai rău:

 • Gâdea e teribil de mincinos sau incredibil de odios?
 • Ciuvică e nemaipomenit de mârlan sau înfiorător de canalie?
 • Badea e uluitor de lingău sau dureros de bătut în cap?
 • Stancu-Zamfir e nevasta unui prost sau Zamfir e bărbatul unei scorpii?
 • Ursu mormăie minciuni pentru plăcerea lui Voiculescu sau din obișnuință?
 • Savaliuc a învățat arta șantajului la „Ziua” lui Roșca Stănescu sau a fost autodidact?

CITIŢI ŞI:

SONDAJ: Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

Digi, încă o lovitură rea: pleacă şi Radu Paraschivescu! „Mi s-a propus să lucrez gratis”

Dan Turturică, la despărțirea de Digi24.ro: „A fi neutru azi înseamnă să ajuți trădătorii și agresorii acestei țări. Nu am de gând nici să tac, nici să mă prefac”

9 COMENTARII

 1. Alessandra Stoicescu sigur e bună dacă PSD câştigă alegerile în dauna PNL. E logică în ceea ce face. Spune multe. Face multe. Limitele ei sunt consistente şi bine sau nebine vedem un drum cu gropi. Ca o guvernare marca Tăriceanu-Dragnea.

  Sperăm să încheiem un parcurs mizerabil. Împotriva celor care formează unic opinii.

 2. Pe Alessandra Stoicescu nu pot s-o uit la Londra când era președinte in 1997 domnul Emil Constantinescu și făcuse o greșeală impardonabilă! Probabil ca dansa NU citește legea privind martorii cu identitate protejata. Nu cunosc ce studii are in orice caz nu are facultatea de drept! Dar in România toți jurnaliștii se pricep la toate și numic. Pe vremuri ma uitam la Antena 3 , acum mai rar , văd o încrâncenare care nu face bine societății românești!

 3. 1. Gadea seamana putin cu Ren din Razboiul Stelelor. Fost pastor intrat in cine stie ce grupuri odioase. Categoric incredibil de odios, asadar teribil de mincinos.
  2. Infiorator de marlano-canalie. Il are pe Mircea Badea ca role model, dar il uraste in acelasi timp..
  3. Si-ar da maine demisia pentru 10M si l-ar improsca pe Voiculescu cu catat. Lingaul suprem. Poate fi scos din joc cu o campanie pe GoFundMe
  4. Venioasa suprema. Probabil ascunde multe chestii murdare.
  5. Ursu vai-si-amar, merita pisat pe el
  6. Nu stiu cine este..sa o lasam anonima

 4. Cred ca e in primul rand ticaloasa. De cate ori, intamplator, am ascultat-o cateva minute (mai mult nu suport!) am vazut-o atacand nedrept, cu minciuni evidente, demolatoare pe cei pe care postul tv are in plan sa-i atace . Daca esti OM, nu poti indeplini ani la rand o asemenea munca murdara.
  Dar exista si ceva tamp, fanatic in ea. Si nu e singura. Voiculescu, pe langa o turma de rinoceri cinici, agresivi, de neobrazare rara, conteaza si pe o ceata de fete care parca ar fi duhuri rele cu chipuri de om.
  Seamana intre ele si fizic, aproape toate sunt variante ale Alessandrei Stoicescu, cam toate (atat cat am vazut eu) atunci cand isi prezinta emisiunile, stau la fel: cu picioarele indepartate agresiv, pe unul isi lasa greutatea, iar celalalt se sprijina pe toc, cu varful pantofului indreptat in sus. Dar cu adevarat identice sunt chipurile lor, de o frumusete hidoasa:rece, rea, cu privirile rele. Niciun zambet uman nu vezi pe fetzele acelea. Nu stiu, le-a triat Voiculesu, sau le-a modelat?

 5. Trebuie IGNORAȚI -cu toată gașca lor amorală și imorală și îndepărtați cît mai curînd posibil de la cîrma țării și JUDECAȚI urgent -după FAPTE (că de abureli și contorsionări justificative ce țin la inculți ,e sătulă REALITATEA -ce nu UITĂ și nici IARTĂ /deșii imbecilii așa SPERĂ !OARE?) , ca fiind iresponsabili și toxici ptr. țară în frunte cu tartorul dracnea ,chintesența a ceea ce răsare din ”Somnul N(R)AȚIUNII ,va naște MONȘTRI ”,..sau nici acum nu ați înțeles ?..Disperarea îi împinge spre irațional iar paranoia PUTERII le-a robit și subjugat mintea (și așa de slabă calitate -parvenitismul fiind și mijloc și scop pentru EI )așa că de bună-voie și nesiliți nu se vor da înapoi de la NIMIC -oricît de ilogic ni s-ar părea nouă .Sunt și prezintă simptome de DEMENȚĂ și fugă de realitate pe care o vor supusă lor și intereselor lor .PUNCT /și restul e BÎLCI și spectacol ieftin pentru ”boborul ” în numele căruia devalizează tot și îi subjugă -culmea ridicolului -încet și pe nebăgare de seamă ,drepturile !Astfel ,cu democrația (manipularea )..se instaurează DICTATURA !LEGAL -desigur ,că fac și desfac TOTUL ptr. că POT /așa că ;Culegeți ce ați semănat ,adormiților !-sau încă mai credeți în minuni ,gen ”de toate ,fără număr ,fără număr !” marca psd -fără MUNCĂ sau MERIT ?..OARE? P.S -fiecare zi de tolerare =răspîndirea cancerului în tot organismul (țării !)..nu vă e (încă )clar?:.Nu-i bai ,vă trezește REALITATEA curînd (numai să nu fie -plus tard !)..și nu prea știe de glume și utopii ieftine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.