sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăDezvăluiriDIICOT: Cum și-a pregătit Dincă orgiile. Și-a transformat mașina într-o capcană, iar...

DIICOT: Cum și-a pregătit Dincă orgiile. Și-a transformat mașina într-o capcană, iar casa într-o închisoare. Pat de fier cu lanț pentru imobilizarea victimelor

-

Gheorghe Dincă şi-a transformat mașina într-o capcană din care nimeni nu putea scăpa fără voia lui. De asemenea, și-a făcut din locuinţa de la Caracal o adevărată închisoare, asupra căreia deţinea controlul absolut şi din care nimeni nu ar fi putut evada. Dezvăluiri înspăimântătoare din rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT.

Geamuri astupate, o temniţă în beci și, mai ales, un pat de fier în dormitor, sudat în perete şi prevăzut cu un lanţ metalic, folosit pentru imobilizarea victimelor – așa s-a pregătit Gheorghe Dincă pentru a deveni un prăduitor sexual care să nu dea greș.

După întoarcerea din Italia, Gheorghe Dincă a încercat să caute o femeie alături de care să se mute de la Caracal într-o localitate de munte. În anii 2017-2019, el a luat hotărârea să vândă casa şi să se stabilească în altă zonă a ţării, „devenind din ce în ce mai interesat de ideea găsirii unei femei de vârstă apropiată cu care să-şi refacă viaţa, departe de Caracal”, menționează procurorii.

Încă nu-i trecuse prin cap să recurgă la răpiri.

- Advertisement -

A dat anunțuri matrimoniale

În luna octombrie 2017, Dincă şi-a achiziţionat un autoturism marca Renault Megane, fără ca soția sau copiii săi să ştie. A postat un anunţ de vânzare a casei. Și-a achiziţionat un laptop, pe care a efectuat căutări privind vânzarea de terenuri, construcţia de case simple şi bordeie. A apelat la o firmă specializată pentru confecţionarea unor anunţuri matrimoniale – de tip flyer –, pe care le-a postat în deplasările sale prin ţară, în vederea găsirii persoanei potrivite.

Anunțul dat de Gheorghe Dincă:

„Doresc să cunosc o persoană de sex feminin serioasă şi fără obligaţii, să locuiască cu mine şi să ne mutăm la munte. Sunt pensionat de curând şi doresc să-mi petrec restul vieţii lângă o doamnă gospodină. Deţin autoturism şi mi-ar place să călătorim prin ţară. Locuiesc la casă, în Caracal – tel. (…).”

Bilețelul rupt

În rechizitoriul DIICOT este descrisă încercarea lui Dincă de a convinge o tânără mamă să se mute cu el.

- Advertisement -

„Încercările sale de a stabili o relaţie de concubinaj au avut la bază tot premisa cumpărării cu bani a afecţiunii, aşa cum reiese şi din însemnările olografe identificate în locuinţa inculpatului, din care reiese modul cum acesta încerca să stabilească o legătură cu o femeie (persoană rămasă neidentificată), prin oferirea sumei de 150 de euro, destinată achiziţionării de haine fetiţei preşcolare a acesteia, instruind mama unde şi cum să se vadă, iar apoi cum să rupă mărunt bileţelul respectiv, pentru că nu doreşte să-i facă probleme în familie”.

Confruntat cu eșecuri, Dincă a pierdut orice respect pentru femei. Ele devenind pentru el simple obiecte de satisfacere a plăcerilor sexuale.

„Cu o sexualitate exacerbată pentru vârsta sa (constatată cu ocazia expertizei psihiatrice şi a analizei comportamentale), preocupat până la obsesie de propria virilitate şi convins de efectul stimulant al sexului oral, inculpatul Dincă Gheorghe a pierdut orice respect pentru femeie ca individ, aceasta devenind, în mentalul său, un simplu obiect de satisfacere a plăcerilor sexuale. În momentele de relaxare bahică cu prietenii, discuţiile iniţiate de inculpat se refereau preponderent la sexul opus, povestirile cu tentă erotico-pornografică consolidând geneza planului final al inculpatului de satisfacere sexuală conform propriului scenariu, în condiţiile şi termenii doriţi, în care femeia să fie incapabilă să-l refuze ori să se opună”, notează procurorii.

Două încăperi transformate în temniță

Gheorghe Dincă şi-a transformat locuinţa din Caracal într-o adevărată închisoare, asupra căreia deţinea controlul absolut şi din care nimeni nu ar fi putut scăpa fără voia sa. Și-a amenajat casa cu geamuri astupate, o temniţă în beci, iar în dormitor şi-a amenajat un pat de fier, sudat în perete şi prevăzut cu un lanţ metalic, folosit pentru imobilizarea victimelor.

„Trecând de la scenariu la punerea în practică a acestuia, inculpatul Dincă Gheorghe şi-a transformat şi curtea într-un loc de depozitare de-a valma a unei cantităţi impresionante de deşeuri (fiare, plastic, haine şi obiecte vechi etc.), iar propria locuinţă într-o adevărată închisoare, asupra căreia deţinea controlul absolut şi din care nimeni nu ar fi putut scăpa fără voia sa. Astfel, toate geamurile locuinţei (o construcţie nefinalizată aferentă vechii case părinteşti a inculpatului) au fost astupate cu cărămizi tip BCA şi bucăţi de OSB şi polistiren expandat, iar spaţiile rămase au fost astupate cu spumă poliuretanică. În camera amenajată ca dormitor, aflată la parterul imobilului, inculpatul Dincă Gheorghe şi-a confecţionat, la o înălţime adecvată, un pat cu un cadru din fier-beton, pe care apoi l-a sudat în perete, astfel încât să nu poată fi mişcat/dislocat şi care să-i permită întreţinerea raportului sexual cu victima, prin utilizarea unei perne aşezate sub posteriorul acesteia. La jumătatea acestui pat, pe sub cadrul metalic, a montat o bucată de fier beton şi a executat la capetele acestei bucăţi două bucle, concepute pentru a servi drept suport de prindere a unui lanţ metalic de circa 130 cm lungime, folosit la imobilizarea victimei”, se arată în rechizitoriu.

Dincă în curtea casei sale, la reconstituire

De asemenea, dormitorul lui Dincă era prevăzut cu o uşă de acces spre curte, confecţionată din lemn, cu 9 ochiuri de geam opace; dintre acestea, unul singur, situat pe centru, era din sticlă transparentă. Pe peretele opus acestei uşi mai exista o uşă confecţionată din OSB, care dădea spre o altă încăpere a casei.

Belciugele din beci

În plus, Dincă şi-a transformat şi autoturismul într-o veritabilă capcană, din care, odată urcată pe bancheta din spate, victima nu mai avea vreo posibilitate să scape ori să ceară ajutor. Blocarea portierelor era la dispoziţia exclusivă a şoferului, prin acţionarea unui buton aflat în partea din faţă a autovehiculului, iar sistemul de deschidere a geamurilor acestora fusese anihilat în mod deliberat de către acesta.

Pe de altă parte, Dincă a amenajat sub locuinţa sa o „temniţă”, prevăzută cu trei belciuge de fier, sudate în zidul beciului, precum şi bare metalice.

„Totodată (excluzând ca neverosimilă explicaţia construirii unui adăpost antiatomic sub locuinţă, în lipsa oricăror altor indicii ale unui asemenea adăpost – sursă de iluminat, spaţiu de depozitare, provizii), prin modificarea rampei fostului atelier auto, inculpatul şi-a creat un gen de «temniţă», prevăzută cu: un butoi din material plastic, îngropat şi zidit în ciment, ce pare a avea destinaţia de toaletă; o podea din lemn, pe care s-au descoperit resturile vechi ale unei pilote, cu destinaţia posibilă de loc de dormit; 3 belciuge de fier, sudate în zidul beciului – două aferente unei bare metalice sudate de o parte şi de alta a capătului patului improvizat (podeaua de lemn) şi un al treilea (mai mare) în apropierea butoiului de plastic”, notează procurorii.

Cod secret de comunicare cu Fane, Vică și Cavalu

Anchetatorii spun că Dincă trăia aproape izolat în propria curte şi le impusese celor apropiaţi un cod de comunicare care să-i permită să știe de la distanţă cine îl caută, fără a fi nevoit să se deplaseze până la poartă.

El le-a impus cunoscuţilor săi, Ştefan Risipiţeanu (zis „Fane”), Victor Mieilă (zis „Vică”) şi George Măceşanu (zis „Cavalu”), să bată de trei ori la rând în porţile metalice, acestea fiind singurele persoane care cunoşteau şi foloseau acest mod de comunicare cu Dincă.

DIICOT l-a trimis în judecată pe Gheorghe Dincă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre. El este acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu (18 ani) şi Alexandra Măceşanu (15 ani) în locuinţa sa de pe Strada Craiovei din Caracal.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Rechizitoriul DIICOT: patimile și sfârșitul celor două fete. Patru zile de iad pentru Luiza, două pentru Alexandra. Cum le-a omorât monstrul din Caracal

Două gunoaie: primarul PNL care făcea sex cu minore de la proxeneți și fruntașa USR dedulcită la șpăgi „pe model PSD-ist”

Acestui nesimțit îi vom plăti pensie mare și lungă. A fost prins beat la volan și, de ciudă, s-a pensionat la 51 de ani

Carmen Dan i-a dat cadou lui Dragnea, abuziv, un BMW de 100.000 de euro, din banii românilor

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Deocamdata este doar o poveste a DIICOT, sa vedem daca va trece de camera preliminara.
    Sunt evidentiate puternic elemente circumstantiale secundare dar cu impact emotional(ex. foto cu lanturi sau oase) dar probe substantiale sunt doar declaratiile(povestile) lui Dinca, un om cunoscut cu probleme psihice pentru care a si fost investigat medical.
    Daca se ajunge la proces va fi de durata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -