Destinul tragic al unui polițist șpăgar. S-a sinucis de Crăciun, speriat de procurori și de cămătari

0
5551

Un polițist a fost găsit împușcat în cap, într-o mașină care se afla în zona bălții Tunari din Otopeni. El avea 33 de ani și lucra în Poliție de 14 ani, iar ultima sa evaluare psihologică a avut loc în februarie 2019. Era agent-șef adjunct în cadrul Poliției Orașului Otopeni.

Polițistul a fost găsit de un șofer, care a văzut mașina trasă pe dreapta și a oprit să vadă dacă este vreo problemă cu autoturismul. A văzut plaga în zona capului și a sunat la 112. Medicii nu au putut să-l salveze pe polițistul de 33 de ani, căruia i-au constatat decesul.

Potrivit informațiilor Digi 24, polițistul era cercetat pentru luare de mită.

Continuă cercetările pentru a se stabili dacă este vorba despre o sinucidere sau o răzbunare. Principala pistă este sinuciderea.

„La data de 24 decembrie a.c., în jurul orei 11.50, pe DJ 100, în zona bălții Tunari, polițiștii orașului Otopeni au observat un autoturism, în care se afla un coleg din cadrul Poliției Oraș Otopeni, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov și criminaliști, care au constatat faptul că pe DJ 100, în zona bălții Tunari, în interiorul unui autoturism se află un bărbat, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului”, anunță Poliția Ilfov, citată de Mediafax.

Potrivit sursei citate, în urma primelor verificări, a fost identificată persoana respectivă, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, având funcția de agent-șef adjunct în cadrul Poliției Orașului Otopeni. Acesta se afla în afara programului de serviciu.

„Polițistul a fost încadrat din sursă externă în luna octombrie a anului 2006, în funcția de agent, inițial, la Poliția Orașului Pantelimon. Din punct de vedere psihologic, polițistul a fost evaluat la data de 14 februarie 2019. La fața locului s-a deplasat o echipa operativă complexă, condusă de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, în cauză fiind efectuate cercetări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, precizează IPJ Ilfov.

Există indicii că polițistul avea complicații financiare mari. El nu doar că recurgea la luare de mită, dar intrase în combinații și cu cămătari, de la care împrumutase bani. Disperarea de a plăti datoriile l-a împins spre tot mai multe infracțiuni. I-a fost organizat și un flagrant, în urma căruia i s-a întocmit dosar penal.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* ÎPS Teodosie propagă ura chiar și în Pastorala de Crăciun. Cheamă la luptă împotriva „asaltului prigonitorilor”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.