De ziua lui, Putin e trist

0
549
Vladimir Putin

Este ziua de naștere a lui Vladimir Putin. Împlinește 70 de ani. Chiar și un criminal planetar are zi de naștere.

Cineva l-a dorit și l-a născut. L-a legănat și mângâiat. Și criminalul a avut o mamă. E greu de crezut? E adevărat. Ce-și dorea, de ziua lui, copilul Putin? Bănuiesc că nu tot țări. Cred că se mulțumea cu tort și suc, vreo minge nouă sau bicicletă.

În anul 2006, de ziua sa, Putin și-a dorit un cadou special. Capul jurnalistei Anna Politovskaia. Era unul dintre cei mai duri critici ai regimului său. Se spune că dacă îți dorești cu adevărat, universul îți împlinește dorința. La 7 octombrie, când Vladimir sufla vârtos în lumânări, Anna Politovskaia primea în cap gloanțe în liftul blocului ei. Cine a împlinit dorința sărbătoritului nu vom afla niciodată. El însuși spune că habar nu are.

Anul ăsta, serbarea nu e cu lăutari. E cu răcnete și durere mare. Omul a spus din primăvară ce și-ar dori. Rusia e mare, dar dacă o dictatorești vreo 20 de ani, te plictisești. Pe scurt, prietenii n-au reușit să facă rost de cadou. De ziua lui, Putin e trist.

Nu o să-i urez nimic lui Putin. Însă voi simțiți-vă liberi să-i lăsați omului mesaje de felicitare. Are nevoie, că e tare amărât.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Lui Putin nu-i pasă de 500.000 de cadavre. Pentru el, reprezintă 2% dintre cei pe care i-ar putea recruta. Are o rezervă de 25 de milioane de oameni, în caz de mobilizare totală”

* Putin își mută în buncărul din Siberia rudele și principalii complici. A apelat la „șamani”, care i-au spus că „o pasăre arzătoare aduce biruință și moarte”. Ar putea fi definiția războiului atomic

* Mincinosul Bode dă vina pe USR pentru licitația prin care s-au cumpărat 600 de BMW-uri la suprapreț de la prietenul lui Iohannis!

* Regimul Iohannis-PSD vrea să adopte legile justiției înainte să vină observațiile și recomandările Comisiei de la Veneția! Europa e sfidată pe față

* VIDEO. Bravura izmenelor cu batistuță: Rareș Bogdan amenință Europa cu o blocadă și o criză alimentară! Iohannis: „L-a luat puțin valul”

* Comisia Europeană avertizează regimul Iohannis-PSD că pierdem banii din PNRR dacă nu renunță la maltratarea Legii Avertizorului de Integritate! Trebuie eliminate prevederile care-i favorizează pe corupți

* De ce cad MiG-urile: mai multe s-au stricat după ce Armata a cumpărat kerosen de proastă calitate de la un fost partener de afaceri cu Sebastian Ghiță și cu generali SRI

* VIDEO. „Marele protest” din Piața Victoriei a fost ruinat de răfuiala dintre Șoșoacă și Simion / „George, trădătorule! Simioane, Iuda! Rușine, Iudelor!”

* ÎPS Teodosie apare în dosarul deputatului PSD gay! „Șoferul lui Teodosie a avut o relație cu deputatul. S-o f…t pe la mănăstire. Bulangiul ăsta a aflat, Teodosie. Și a pus să-l execute pe deputat”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here