luni, aprilie 15, 2024
AcasăNewsVIDEO. "Marele protest" din Piața Victoriei a fost ruinat de răfuiala dintre...

VIDEO. „Marele protest” din Piața Victoriei a fost ruinat de răfuiala dintre Șoșoacă și Simion / „George, trădătorule! Simioane, Iuda! Rușine, Iudelor!”

-

Anunțat de propaganda AUR drept „marele protest din 2 octombrie”, mitingul din Piața Victoriei a fost un eșec răsunător. N-au fost „peste 10.000” de protestatari, așa cum anunța liderul AUR, deputatul George Simion, n-au fost nici „peste 150.000”, cum delira senatoarea putinistă Diana Iovanovici-Șoșoacă, ci în jur de 3.500 de participanți, unii dintre ei aduși cu autocarele din provincie. Totul a degenerat rapid într-o răfuială între „tabăra Simion” și „gruparea Șoșoacă”, raportul dintre cele două fiind cam de 10/1.

Cele două tabere și-au aruncat vorbe grele în Piața Victoriei, dar au existat și momente de violență fizică, în special îmbrânceli între susținătorii lui George Simion (în special deputatul Antonio Andrșuceac) și „locotenenții” Dianei Șoșoacă (soțul ei, Silvestru Șoșoacă, precum și Luis Lazarus și Amalia Bellantoni).

Cunoscută drept „femeia cu tigaia”, Amalia Bellantoni – căsătorită cu un sicilian – a venit de astă-dată cu o furcă (e drept, una de plastic, nu de oțel, deci nepericuloasă).

Susținătorii lui George Simion s-au strâns în Piața Universității, de unde s-au deplasat până în Piața Victoriei, trecând prin Piața Romană.

- Advertisement -

„Garda pretoriană” a Senatoarei Urlătoare: Sivestru Șoșoacă, Luis Lazarus, Amalia Bellantoni

În spațiul din fața clădirii Guvernului, cei 3.000 – 3.200 de susținători ai lui George Simion au fost întâmpinați de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, a cărei „oaste” era formată din aproximativ 300 de oameni.  Anarhista rusofilă se afla pe o scenă, vorbea la un microfon și îi avea în apropiere, tot pe scenă, pe „locotenenții” ei: Silvestru Șoșoacă, Luis Lazarus, Amalia Bellantoni.

Mai întâi, Șoșoacă – aflată pe o scenă improvizată în mijlocul Pieței și vorbind la portavoce – i-a chemat pe AUR-iști la „unitate”. „Bine ați venit, fraților! Unitate!”, li s-a adresat Senatoarea Urlătoare. Ea l-a chemat pe scenă pe George Simion.

Răspunsul AUR-iștilor a fost rece și a devenit furios. Șoșoacă a fost huiduită, iar câțiva manifestanții veniți cu Simion au urcat pe scenă, încercând să-i dea jos pe Șoșoacă și grupul ei. A fost vânat microfonul Urlătoarei, care s-a lamentat: „Ne-au scos nouă microfoanele şi le-au pus pe ale lor, ca să nu avem voie să vorbim! Asta este unitate, Simioane? Asta-i unitate, trădătorule?”.

- Advertisement -

Pe scenă a avut loc o scurtă încăierare, Lazarus și Bellantoni au fost îmbrânciți, iar Senatoarea Urlătoare a cerut disperată ajutorul jandarmilor: „Ajutooooor! Luis Lazarus a fost lovit! O doamnă a fost lovită… de domnul Andrușceac! Avem nevoie de jandarmi!”.

„Doamna lovită” era RTV-ista Amalia Bellantoni, femeia cu tigaia (de data asta, cu furca), iar „domnul Andrușceac” e Antonio Andrușceac, deputat AUR și om de bază al lui George Simion, cu antecedente violente și în Parlament.

La strigătele disperat-isterice ale senatoarei Șoșoacă, câțiva jandarmi au urcat pe scenă și i-au îndepărtat pe susținătorii lui Simion. Aceștia au fost nevoiți să se împrăștie pe trotuare, cedându-le „șoșocarilor” centrul Pieței.

Șoșoacă a speculat momentul și a punctat: „Ăsta este Simion! Trădătorul rămâne trădător! Simioane, Iuda! Iudelor! Iudelor! Şi-a bătut joc de AUR, şi-a bătut joc de un partid care era naţionalist. Ruşine, Simioane!”.

Șoșoacă agită o icoană, pe scena din Piața Victoriei

Șoșoacă, de la „U-ni-ta-te! Să vină George Simion pe scenă!” la „Ajutooooor! Să vină jandarmii!”

Episodul 1. Diana Șoșoacă: „Îl rog pe George Simion să vină pe scenă! S-a făcut culoar pentru George Simion”

„U-ni-ta-te! U-ni-ta-te! U-ni-ta-te!… Fără unitate nu o să răzbească nimeni, asta vă asigur. Fără unitate nu va cădea niciun Guvern. Fără unitate, nu va cădea niciun preşedinte. Fără unitate nu vor fi alegeri anticipate. Când o să înțelegem asta, va fi…

Haide, George Simion, ți s-a făcut culoar… Te rog frumos, vino pe scenă!

Îl invit pe domnul George Simion pe scenă!

S-a făcut culoar pentru George Simion. George Simion e rugat să vină pe scenă să vorbească oamenilor lui!

Îl rog pe George Simion să vină pe scenă!

Îl rog pe George Simion să vină pe scenă!

Îl rog să vină pe scenă!

I-am spus de 10 ori să vină pe scenă.

S-a făcut culoar acolo… Îl așteptăm cu mare drag!”

Târziu & Bahmuțeanca

Episodul 2. Un susținător al lui Simion: „Dă-te jos de pe scenă! Ai vorbit urât de noi toată ziua. Rușine să vă fie!”

 • „Ai vorbit urât toată ziua de noi! Nu ți-ar fi rușine?! Ai vorbit urât de noi toată ziua. Ai vorbit urât toată ziua de noi. Ne-ai făcut în toate felurile.”

 • „Dă-te jos de pe scenă! Ne-ai făcut în fel și chip toată ziua.”

 • „Rușine, rușine, rușine să vă fie! Rușine, rușine, rușine să vă fie! Rușine, rușine, rușine să vă fie!”

 • „Jos scena! Jos scena! Jos scena! Jos scena! Jos scena! Jos scena! Jos scena! Jos scena!”

Episodul 3. Diana Șoșoacă: Ajutooooor! Avem nevoie de jandarmi!”

 • „Băi, băi, băi!… Jandarmii, vă rog frumos! Jandarmi!… Ajutooooor! Ajutooooor! Ajutooooor! Ajutooooor!”

 • „Luis Lazarus a fost lovit! O doamnă a fost lovită… de domnul Andrușceac!”

 • „Avem nevoie de jandarmi! Avem nevoie de jandarmi! Avem nevoie de jandarmi! Avem nevoie de jandarmi, vă rog frumos! Domnu Velicu, dați jandarmii aicea în față, vă rog frumos!”

 • „Fără violență! Fără violență! Fără violență!…”

VIDEO: Cele două momente cu Diana Șoșoacă la portavoce: chemarea prietenească a lui George Simion și chemarea jandarmilor în ajutor

Episodul 4. Diana Șoșoacă: Ăsta este Simion! Asta-i unitate, trădătorule?”

 • „Şi-a adus oamenii lui, împreună cu boxele lui, şi ne impun nouă să nu mai vorbim pe scenă. Ruşine! Ruşine!”

 • „Ăsta este Simion! Trădătorul rămâne trădător! Simioane, Iuda! Iudelor! Iudelor!”

 • „Deci, ne-au scos nouă microfoanele şi le-au pus pe ale lor, ca să nu avem voie să vorbim! Asta este unitate, Simioane? Asta-i unitate, trădătorule? Şi-a bătut joc de AUR, şi-a bătut joc de un partid care era naţionalist. Ruşine, Simioane!”

 • „Dacă ai curaj, Simioane, vino aici, pe scenă, că nu ţi-ai luat tu aprobare pe Victoriei, ţi-ai luat pe Universitate!”.

Episodul 5. Susținătorii lui Simion: „Șoșoacă, du-te-acasă! Jos de pe scenă!”

* „Șoșoacă, du-te-acasă! Șoșoacă, du-te-acasă! Șoșoacă, du-te-acasă! Șoșoacă, du-te-acasă! Șoșoacă, du-te-acasă! Șoșoacă, du-te-acasă! Șoșoacă, du-te-acasă!”

* „Jos de pe scenă! Jos de pe scenă! Jos de pe scenă! Jos de pe scenă! Jos de pe scenă! Jos de pe scenă! Jos de pe scenă!”

* „Marș acasă! Marș acasă! Marș acasă! Marș acasă! Marș acasă!”

* „George Simion! George Simion! George Simion! George Simion! George Simion! George Simion! George Simion! George Simion! George Simion! George Simion!”

* „Simion! Simion! Simion! Simion! Simion! Simion! Simion! Simion! Simion! Simion!”

VIDEO: „Șoșoacă, du-te-acasă!”

Episodul 6. Diana Șoșoacă: „RoExit! RoExit! RoExit!

 • „Vrem dreptate! Vrem naționalizare companiilor străine din România!”

 • „RoExit! RoExit! RoExit! RoExit! RoExit!”

De la protestul AUR nu putea lipsi „stegarul d(r)ac”!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Cum se face gura lu’ Șoșoacă pâlnie rusească atunci când cere agresiv „RoExit!”. Senatoarea putinistă vrea să abandonăm Ucraina în gherele Rusiei

* Urlete și scandal cu „Căpitanul” Simion la 3 dimineața, în Piața Victoriei. Prins conducând fără permis, liderul AUR s-a ascuns la etajul autocarului partidului, parcat pe interzis, și și-a chemat fanii să-l salveze

* Din „motive de securitate”, MAE le-a refuzat viza de intrare în România celor 14 „jurnaliști” de la Russia Today ascunși în delegația oficială! Moscova are o veche tradiție în a „deghiza” agenți KGB sau GRU în ziariști

* VIDEO. „Declarația de război” a lui Putin la adresa Lumii Libere. Discursul de anexare a 4 regiuni din Ucraina, bazat pe amenințări cu atacuri nucleare

* Misterul întârzierii lui Putin la discursul de anexare: dureri abdominale puternice înaintea ședinței. „S-a aplecat în față, încercând să-și mențină o postură naturală”

* General ucrainean: „Planul lichidării fizice a lui Putin este deja pregătit. Pot fi folosite mai multe scenarii, fiindcă este un pericol pentru întreaga lume”

* Încă un trofeu pentru „vânătoarea de plagiatori”, Emilia Șercan: ministrul Sorin Cîmpeanu și-a dat demisia. S-a ales praful de „România Educată” a lui Klaus Iohannis!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

 1. Ce zeama de cocalari la un loc. Prosti cei care se uita in gura acestor creatii ale lui Putler. Simion e mai ferit, insa Sosoloanca este pe fata cu sceleratul de la Kremlin. Sa fie deportata intre orcii sai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -