miercuri, februarie 28, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaPutin își mută în buncărul din Siberia rudele și principalii complici. A...

Putin își mută în buncărul din Siberia rudele și principalii complici. A apelat la „șamani”, care i-au spus că „o pasăre arzătoare aduce biruință și moarte”. Ar putea fi definiția războiului atomic

-

Teroristul planetar Vladimir Putin (care mâine, 7 octombrie, va împlini 70 de ani) se pregătește intens pentru declanșarea unui război nuclear tactic împotriva Ucrainei, după ce armata sa de „profesioniști” este spulberată zilnic de apărătorii lui Zelenski și fugărită din teritoriile ocupate. În acest sens, sceleratul de la Kremlin a ajuns să apeleze la sprijinul așa-zișilor „șamani”. Ar fi avut recent două întâlniri cu aceștia, inclusiv când ar fi trebuit să aibă o întrevedere cu ministrul Culturii, Olga Liubimaia.

Conform dezvăluirilor făcute de canalul SVR Telegram la data de 4 octombrie, Putin ar fi fost înștiințat de „șamani” că „o pasăre arzătoare aduce biruință și moarte”, lăsând la latitudinea lui să interpreteze sensul acestor cuvinte.

Pe fondul pierderilor înregistrate în statul invadat, mai ales de la începerea contraofensivei ucrainene în regiunile Harkov, Herson și Donețk, fostul colonel KGB ar fi decis să-și mute în buncărul ultamodern din Republica Altai (în sudul Siberiei, la granița cu Mongolia, China și Kazahstan) o parte dintre rubedenii, dar și conducătorii celor mai importante instituții din Rusia.

De pe lista lui Putin lipsește unul dintre „locotenenții” săi de nădejde, Dmitri Medvedev, fost președinte (formal) al Federației Ruse în perioada 2008-2012.

- Advertisement -

În rest, în orașul subteran construit de Gazprom se vor refugia fiicele lui Putin, fosta soție, conducătorii din Duma de Stat, Procuratura generală, Consiliul de Securitate, Administrația Prezidențială, FSB (Serviciul Federal de Securitate, ex-KGB), FSO (Serviciul Federal de Protecție) și SVR (Serviciul de Informații Externe).

Vă prezentăm dezvăluirile făcute de cnalul SVR Telegram.

„Șamanii i-au ținut lui Putin un «ritual», în rezumatul căruia spuneau că «o pasăre arzătoare aduce biruință și moarte»”

  • „Începând de sâmbătă (1 octombrie – n. red.), Putin se odihnește, vizitează «locurile puterii» și se delectează cu peisajele siberiene. Președintele și-a petrecut timpul de două ori cu «șamanii», pregătindu-se activ de războiul nuclear.”
  • „Întâlnirea de ieri (luni, 3 octombrie – n. red.) a președintelui cu șamanii, a doua într-o vacanță atât de scurtă, s-a desfășurat, paradoxal, în timpul prevăzut în program pentru întrevederea aceluiași președinte cu ministrul Culturii, Olga Liubimaia. Președintele nu s-a mai întâlnit cu ministrul Culturii.”
  • „Șamanii i-au ținut lui Putin un «ritual», în rezumatul căruia spuneau că «o pasăre arzătoare aduce biruință și moarte». Cine, cui și ce «aduce biruință și moarte» – a fost lăsat la interpretarea președintelui, urmând să intre în acțiune fantezia bolnavă a acestuia.”
  • „Indiferent de divagațiile șamaniste pe care președintele le ia destul de în serios, Putin se pregătește să ia decizii cheie cu privire la lansarea unui atac nuclear tactic dintr-un buncăr amplasat departe de Moscova, unde crede că se află în siguranță.”
Republica Altai se află în sudul Siberiei, având graniță cu Kazahstan, China și Mongolia

„Putin n-avea nevoie nici măcar de propriii copii de la amantele sale – o fată și un băiat, pe care nu-i va evacua nimeni”

  • „Rudele și prietenii șefilor de stat vor ajunge în buncăr în avans. Alina Kabaeva (fostă gimnastă olimpică rusă, deputat în Duma de Stat între 2007-2014, considerată iubita lui Putin – n. red.) cu copiii și două fiice mai mari, împreună cu copiii și partenerii lor de viață, au primit deja un avertisment cu privire la posibilitatea unei evacuări urgente.”
  • „Dar nu toată lumea din conducerea Rusiei a avut noroc. Putin a ordonat, de exemplu, să se evacueze «minimul necesar» de oficiali ruși, în cazul unei amenințări nucleare: președintele Dumei de Stat, guvernul, procurorul general, conducerea Consiliului de Securitate (fără Medvedev), conducerea Administrației Prezidențiale, conducerea FSB, FSO, SVR cu familiile lor.”
  • „În afară de Volodin, niciun deputat al Dumei de Stat nu este supus evacuării. Consiliul Federației nu-i era deloc necesar. Putin n-avea nevoie nici măcar de propriii copii de la amantele sale – o fată și un băiat, pe care nu-i va evacua nimeni.”
  • „Desigur, vor fi evacuați și mai mulți prieteni ai președintelui cu familiile lor, precum și numeroși servitori ai buncărelor, dar aceștia nu sunt oficiali, ci, după cum se spune, «rezerva hoților».”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Comisia Europeană avertizează regimul Iohannis-PSD că pierdem banii din PNRR dacă nu renunță la maltratarea Legii Avertizorului de Integritate! Trebuie eliminate prevederile care-i favorizează pe corupți

* Regimul Iohannis-PSD vrea să adopte legile justiției înainte să vină observațiile și recomandările Comisiei de la Veneția! Europa e sfidată pe față

* De ce cad MiG-urile: mai multe s-au stricat după ce Armata a cumpărat kerosen de proastă calitate de la un fost partener de afaceri cu Sebastian Ghiță și cu generali SRI

* Președintele Serbiei insinuează teorii ale conspirației după ce DIICOT a descoperit că date clasificate despre zăcămintele românești ajungeau la sucursala Gazprom din Belgrad

* Jocul dubios al României în criza gazelor din Moldova. Drulă: „Putin strânge Moldova într-o menghină, iar președintele Iohannis și premierul Ciucă lasă Chișinăul să fie ostaticul unui regim fascist“

* Rareș Bogdan îl amenință pe Nicușor Dan: „Sau își bagă mințile-n cap, sau…” / „Bucureștiul este administrat haotic”

* VIDEO. „Marele protest” din Piața Victoriei a fost ruinat de răfuiala dintre Șoșoacă și Simion / „George, trădătorule! Simioane, Iuda! Rușine, Iudelor!”

* ÎPS Teodosie apare în dosarul deputatului PSD gay! „Șoferul lui Teodosie a avut o relație cu deputatul. S-o f…t pe la mănăstire. Bulangiul ăsta a aflat, Teodosie. Și a pus să-l execute pe deputat”

* Ucrainenii descoperă metodele naziste ale rușilor: dinți de aur smulși din gura prizonierilor! Noi camere de tortură în teritoriile recuperate de la invadatori

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -