sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăNewsÎPS Teodosie apare în dosarul deputatului PSD gay! "Șoferul lui Teodosie a...

ÎPS Teodosie apare în dosarul deputatului PSD gay! „Șoferul lui Teodosie a avut o relație cu deputatul. S-o f…t pe la mănăstire. Bulangiul ăsta a aflat, Teodosie. Și a pus să-l execute pe deputat. Eu ți-am spus că Teodosie nu-mparte nimic cu nimeni”

-

Înalt Preasfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului și Constanței, este pomenit în înregistrările din dosarul lui Aurelian Bălășoiu, deputatul PSD prins că întreținea relații sexuale cu un minor. Într-o convorbire dintre alți doi amanți ai deputatului, un călugăr și un tânăr pe nume „Cristi”, aceștia spun că Teodosie l-a dat în vileag pe Bălășoiu din gelozie, după ce a descoperit că PSD-istul se „combinase” cu șoferul „ăla frumos” al prelatului!

Stenograma convorbirii dintre călugăr și tânăr este publicată integral pe Gândul.info. Din discuții rezultă că deputatul PSD participa și la partide de sex în trei, la care participau călugărul și tânărul, dar că avea și alte relații homosexuale cu diverse persoane, inclusiv din interiorul bisericii. Băiatul pe nume „Cristi” spune că va pleca să muncească în străinătate, ca să i se piardă urma, și că n-are nicio emoție pentru că n-a făcut nimic ilegal.

Tânărul mărturisește că a acceptat să întrețină relații sexuale cu deputatul Bălășoiu pentru că n-avea bani. Călugărul care participase și el la orgii îi spune: „(…) Oricum, adevărul va ieși la lumină. Vrei, nu vrei, va ieși la lumină. Asta e!“. „Cristi” îi răspunde: „Ce adevăr? Că eram rupt de foame și m-am dus să mi-o trag cu deputatul!“. Călugărul îl întrerupe: „Cum?“. „Cristi” repetă: „Eram rupt de foame și m-am dus să mi-o trag cu deputatul“.

Din discuția celor doi se deduce că în interiorul BOR e o întreagă comunitate gay, din care fac parte inclusiv stareți și prelați, iar deputatul Bălășoiu a căzut victimă geloziei arhiepiscopului Teodosie

Călugărul spune că a fost dat afară din mănăstire după ce s-a aflat de aventura lor și că lucrurile sunt cunoscute de toată lumea, fiind convins că SRI are probe în privința tuturor.
Dintr-o altă parte a convorbirii se deduce că există o întreagă comunitate gay în interiorul Bisericii. Cei doi vorbesc cu nonșalanță de un anumit stareț pe nume Visarion, dar mai ales despre Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului și Constanței! „Cristi” povestește cum cu doar o zi înainte de izbucnirea scandalului a fost la o sfințire unde veniseră Teodosie și Visarion, „iar Visarion, la urmă, când a plecat, mi-a bătut obrazul”. Atât călugărul, cât și tânărul sunt înverșunați împotriva starețului Visarion, considerând că au fost trădați de acesta, și-și exprimă la un moment dat intenția să meargă să-i tragă o mamă de bătaie.

- Advertisement -

Cea mai șocantă parte a discuției este însă cea în care călugărul și „Cristi” vorbesc despre ÎPS Teodosie. Cei doi îl numesc pe prelat „bulangiu” și cred că deputatul Bălășoiu a pățit-o pentru că Teodosie era gelos și s-a răzbunat pe el după ce a aflat că „s-a băgat” peste șoferul „ăla tânăr, frumos” al arhiepiscopului!

Mai jos, fragmentul din stenograma publicată de Gândul.

„Călugărul: Da, da, da`nu mânca, nu te du, ferește-te, ai grijă, ascunde-te o perioadă că și eu sunt ascuns. Iar fii atent! Iar Teodosie are pe șoferul ăla cu el. L-ai văzut? Șoferul ăla cu el, tânăr, frumos.

- Advertisement -

Cristi: Ăla frumos.

Călugărul: Șoferul ăla a avut o relație cu deputatul. S-o sărutat, s-o f…t pe la mănăstire, pe lângă Constanța. Bulangiul ăsta a aflat, Teodosie. Și Teodosie a pus să-l execute pe deputat.

Cristi: Cred că Teodosie era gelos.

Călugărul: Teodosie era gelos. Eu ți-am spus că Teodosie nu-mparte nimic cu nimeni. În momentul în care ai luat ceva de la Teodosie, te nenorocește.

Cristi: Dar mă doare-n p… pe mine. Teodosie e puternic și bravo lui! Dar ce treabă avem noi, coa…, până la urmă?

Călugărul: Acum s-a folosit, mă. Am fost urmăriți. Asta înțeleg eu să zic. Noi am fost urmăriți pas cu pas. Știe tot. Bă, oamenii ăștia știu tot. Că am fost la Constanța, că am fost în apartamentul ăla, că am fost acolo. Deci, știu tot firul. Mi-a pus starețul hârtia pe masă. Părinte, recunoști? Da, părinte, recunosc! Îți asumi? Îmi asum. Mi-am luat geanta și am plecat, sărut mâna!“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. „Marele protest” din Piața Victoriei a fost ruinat de răfuiala dintre Șoșoacă și Simion / „George, trădătorule! Simioane, Iuda! Rușine, Iudelor!”

* VIDEO. Cum se face gura lu’ Șoșoacă pâlnie rusească atunci când cere agresiv „RoExit!”. Senatoarea putinistă vrea să abandonăm Ucraina în gherele Rusiei

* Urlete și scandal cu „Căpitanul” Simion la 3 dimineața, în Piața Victoriei. Prins conducând fără permis, liderul AUR s-a ascuns la etajul autocarului partidului, parcat pe interzis, și și-a chemat fanii să-l salveze

* Deputatul PSD surprins că făcea sex cu un tânăr este mare susținător al „familiei tradiționale”! Aurel Bălășoiu refuză să demisioneze din Parlament

* Cine moare pentru Rusia lui Putin?

* Din „motive de securitate”, MAE le-a refuzat viza de intrare în România celor 14 „jurnaliști” de la Russia Today ascunși în delegația oficială! Moscova are o veche tradiție în a „deghiza” agenți KGB sau GRU în ziariști

* VIDEO. „Declarația de război” a lui Putin la adresa Lumii Libere. Discursul de anexare a 4 regiuni din Ucraina, bazat pe amenințări cu atacuri nucleare

* General ucrainean: „Planul lichidării fizice a lui Putin este deja pregătit. Pot fi folosite mai multe scenarii, fiindcă este un pericol pentru întreaga lume”

* Încă un trofeu pentru „vânătoarea de plagiatori”, Emilia Șercan: ministrul Sorin Cîmpeanu și-a dat demisia. S-a ales praful de „România Educată” a lui Klaus Iohannis!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -