marți, martie 5, 2024
AcasăPoliticăDăncilă zice că Iohannis e "cel mai iresponsabil președinte", mai rău decât...

Dăncilă zice că Iohannis e „cel mai iresponsabil președinte”, mai rău decât criminalii comuniști Ceaușescu și Iliescu!

-

Apărându-și cu dinții funcția de prim-ministru, Viorica Vasilica Dăncilă a avut un discurs mincinos, pe alocuri imbecil. Una dintre afirmațiile sale este demnă de antologia prostiei.

Dăncilă: „Acest guvern a fost permanent ținta președintelui României, pentru că avem un președinte care întâi de toate e candidatul PNL. Candidatul Iohannis și-a bătut joc de Constituție și de interesele românilor. O luptă oarbă pornită de cel mai iresponsabil președinte, care a uitat de români și de țara lor, și care a început o campanie agresivă”.

Când îl numește pe Klaus Iohannis „cel mai iresponsabil președinte” al României, e de presupus că Viorica Dăncilă nu știe câți președinți a avut această țară și care au fost aceștia.

- Advertisement -

O ajutăm cu această informație utilă.

România, în diversele ei forme de guvernare, a avut 5 președinți:

  • 1974-1989: Nicolae Ceaușescu
  • 1990-1996: Ion Iliescu
  • 1996-2000: Emil Constantinescu
  • 2000-2004: Ion Iliescu
  • 2004-2014: Traian Băsescu
  • 2014-2019: Klaus Iohannis.

Așadar, Viorica Dăncilă susține că actualul șef al statului este „mai iresponsabil” decât toți ceilalți președinți, inclusiv decât doi comuniști școliți la Moscova: criminalii Nicolae Ceaușescu și criminalul Ion Iliescu.

- Advertisement -

Nicolae Ceaușescu (beneficiarul unui curs intensiv de trei luni la Academia Militară „Mihail Frunze” din capitala Uniunii Sovietice, în 1950) a împușcat mortal un director de bancă, la Slatina, în campania electorală din 1946. A omorât, de asemenea, țărani care se opuneau cooperativizării, în perioada 1955-1961. Ca dictator al României (1965-1989), a condus un sistem care produs victime de genul inginerului Gheorghe Ursu (lichidat pentru „vina” de a ține un jurnal secret) și care a angajat teroriști de talia lui Carlos Șacalul pentru a omorî disidenți din exilul românesc (asasinate, atentatul de la Europa Liberă etc.).

Ion Iliescu (beneficiarul a 5 ani de studii la Institutul Politehnic din Moscova, în 1950-1955) are pe conștiință crimele din decembrie 1989, precum și pe cele de la mineriadele din 13-15 iunie 1990 și din septembrie 1991. Executant al planului sovietic de capturare a României, Iliescu a coordonat cu cinism represiunea sângeroasă din urmă cu 28-30 de ani.

Dacă ar ieși din starea de ignoranță și ar cunoaște aceste detalii istorice, l-ar mai numi Vasilica pe Iohannis „cel mai iresponsabil președinte” al României?!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Noaptea marilor vânzări. Mulți PSD-iști au simulat „trădarea” pentru a obține avantaje enorme. Prețul unui vot a ajuns la un milion de euro. Din bani publici!

* VIDEO. Deputatul Găină, avertizat în stil mafiot de ministrul Daea: „Să nu murdărească mâna nașului! Nu trebuie să-i explic, el trebuie să înțeleagă!”

Un senator PMP e adus cu ambulanța pentru a vota moțiunea anti-PSD. Trebuia să fie operat azi, dar pleacă din spital pe propria răspundere

Mesajul pușcăriașului Dragnea către PSD-iști, transmis prin lacheul Codrin: „Susțineți Guvernul! Cu toate forțele!”

Calculele lui Orban: din cei 237 de semnatari, unul va lipsi „din motive de sănătate”, la doi „mai există dubii”. Concluzia: „trece moțiunea”!

Ca să nu pice la moțiunea de cenzură, Dăncilă îl sacrifică pe mutantul Liviu Alexa. Așa a cumpărat două voturi la Cluj, convingându-i pe deputații Horia Nasra și Cornel Itu să revină în PSD

Lista primelor 444 de secții de votare din Diaspora. Alte 394 de secții sunt în pregătire. Restanțe majore în Italia, Spania, Marea Britanie, Franța și SUA

Pușcărie pentru ministrul care l-a ajutat pe Cumpănașu să fure 1.000.000 de lei! Actorul PSD-ist George Ivașcu e omul Gabrielei Firea

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Candidatul-fantomă: Radu Moraru. Cronica unei șarlatanii anunțate

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -