VIDEO. Aplauze din Opoziție când au votat deputatul PNL și senatorul PMP cu probleme grave de sănătate

2
3077
Vasile Cristian Lungu (PMP), senatorul în cârje

Parlamentarii Opoziției i-au aplaudat zeci de secunde pe cei doi parlamentari bolnavi care au votat la moțiunea de cenzură, după ce au venit direct din spital.

Este vorba despre Corneliu Olar (PNL, 60 de ani) și Vasile Cristian Lungu (PMP, 40 de ani).

Corneliu Olar, deputat PNL de Alba, suferă de câteva luni de o boală extrem de gravă. Cu toate astea, le-a promis colegilor de partid că se pot baza pe votul lui pentru demiterea Guvernului. Și s-a ținut de cuvânt: a venit la Parlament în scaunul cu rotile.

Vasile Cristian Lungu, senator PMP de Sălaj, și-a amânat o operație și a venit cu Salvarea de la Cluj-Napoca. A ajuns la timp pentru a vota moțiunea de cenzură. „Au existat câteva voci care au ajuns și la urechile mele că aș ascunde o trădare prin neapariția mea. Am vrut să dovedesc un lucru, a fost decizia mea. După moțiune mă întorc la Cluj, să mă operez”, a spus senatorul Lungu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Noaptea marilor vânzări. Mulți PSD-iști au simulat „trădarea” pentru a obține avantaje enorme. Prețul unui vot a ajuns la un milion de euro. Din bani publici!

VIDEO. Deputatul Găină, avertizat în stil mafiot de ministrul Daea: „Să nu murdărească mâna nașului! Nu trebuie să-i explic, el trebuie să înțeleagă!”

Un senator PMP e adus cu ambulanța pentru a vota moțiunea anti-PSD. Trebuia să fie operat azi, dar pleacă din spital pe propria răspundere

Mesajul pușcăriașului Dragnea către PSD-iști, transmis prin lacheul Codrin: „Susțineți Guvernul! Cu toate forțele!”

Calculele lui Orban: din cei 237 de semnatari, unul va lipsi „din motive de sănătate”, la doi „mai există dubii”. Concluzia: „trece moțiunea”!

Ca să nu pice la moțiunea de cenzură, Dăncilă îl sacrifică pe mutantul Liviu Alexa. Așa a cumpărat două voturi la Cluj, convingându-i pe deputații Horia Nasra și Cornel Itu să revină în PSD

Lista primelor 444 de secții de votare din Diaspora. Alte 394 de secții sunt în pregătire. Restanțe majore în Italia, Spania, Marea Britanie, Franța și SUA

Pușcărie pentru ministrul care l-a ajutat pe Cumpănașu să fure 1.000.000 de lei! Actorul PSD-ist George Ivașcu e omul Gabrielei Firea

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Candidatul-fantomă: Radu Moraru. Cronica unei șarlatanii anunțate

2 COMENTARII

  1. Săntătoși sau bolnavi, vă aștept în noul mandat pe care îl încredințez omului Klaus Iohannis, cu legi bune și realizări în infrastructură. Vreau pentru UDMR Transporturile sau Ministerul Sănătății.

    În Elveția se depozitează numai banii din taxe care au un circuit de 2 ani sau 4 ani în economie. Ideea cu tiparul ucide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.