Noaptea marilor vânzări. Mulți PSD-iști au simulat „trădarea” pentru a obține avantaje enorme. Prețul unui vot a ajuns la un milion de euro. Din bani publici!

4
7394

Ultima noapte dinaintea moțiunii de cenzură a fost extrem de agitată. Simțind că e o șansă unică de a obține foloase colosale, mai mulți PSD-iști au jucat „cartea trădării și a răzgândirii”. Au dat de înțeles că ar vota moțiunea, obligând echipa Vioricăi Dăncilă să negocieze cu ei și să le ofere funcții, bani, contracte, sinecuri pentru amante.

Unui parlamentar PSD i s-a oferit un milion de euro să nu voteze azi, a anunțat ieri Digi 24, din surse sigure. Un alt parlamentar a dispărut pur și simplu și nu mai poate fi găsit la telefon, din cauza presiunilor venite înainte de vot.

Soarta guvernului stă în câțiva parlamentari, iar miercuri seara s-a ajuns la sume amețitoare pentru un singur vot. Chiar si un milion de euro i s-ar fi promis unui ales pentru a nu vota mâine.

Dincolo de sumele de bani oferite, Viorica Dăncilă şi liderii PSD au scos la bătaie funcţii şi bani pentru primari.

Cei doi parlamentari care s-au întors ieri de la Pro România în PSD, Horia Nasra şi Cornel Itu, au primit garanţii de la conducerea partidului că vor prelua organizaţia PSD Cluj (urmând să fie „rejectat” Liviu Alexa).

Unui alt parlamentar – Sorin Bota – i s-a oferit şefia Autorității pentru Supraveghere Financiară (ASF).

S-au pus pe masă inclusiv funcţii parlamentare. Este cazul deputatului Damian Florea (Pro România), a cărui concubină a fost pusă secretar general al Senatului. Deputatul a negat, pentru Digi24.ro, că ar fi acceptat să lipsească la votul moţiunii în schimbul funcţiei primite de concubina sa, dar vom vedea la vot.

Liderul USR, Dan Barna, a declarat la Digi 24: „Dăncilă oferă bani, funcții pentru amante. Știu cazuri de funcții oferite amantei, de bani, efectiv, promiși. Lucrurile acestea vor ieși – și sumele, și maniera în care s-au dat”.

Numărul minim de voturi pentru ca moțiunea să treacă este de 233. Opoziția pierduse miercuri 9 dintre semnatari („răzgândiți” de PSD prin bani și funcții), astfel încât ar fi urmat să aibă doar 228 de voturi. Însă alți 9 parlamentari din PSD și de la Minorități anunțat că susțin moțiunea Opoziției, astfel încât numărul celor care ar vota căderea Guvernului ar fi rămas de 237. Dar cei 9 au făcut doar un joc de maximizare a profitului: au urmărit să fie chemați de „negociatorii lui Dăncilă” și să obțină avantaje majore. Perspectiva milionului de euro câștigat într-o noapte le-a luat mințile multora din PSD.

Au apărut și tensiuni în partidul Vioricăi Dăncilă. Unii parlamentari s-au înfuriat că ei, fiind fideli partidului, nu câștigă nimic, în timp ce colegii lor care fac „jocul trădării” obțin avantaje colosale. Sunt tesiuni pe care Viorica Dăncilă și apropiații ei încearcă să le stăpânească lărgind aria promisiunilor.

Dezbaterea moțiunii de cenzură începe la ora 10.00, iar votul va fi dat în jurul orei 13.00.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Mesajul pușcăriașului Dragnea către PSD-iști, transmis prin lacheul Codrin: „Susțineți Guvernul! Cu toate forțele!”

Calculele lui Orban: din cei 237 de semnatari, unul va lipsi „din motive de sănătate”, la doi „mai există dubii”. Concluzia: „trece moțiunea”!

Ca să nu pice la moțiunea de cenzură, Dăncilă îl sacrifică pe mutantul Liviu Alexa. Așa a cumpărat două voturi la Cluj, convingându-i pe deputații Horia Nasra și Cornel Itu să revină în PSD

„New York Times”: Rusia încearcă să destabilizeze Europa prin Unitatea specială 29155. Asasinate, propagandă, dezinformare și atacuri cibernetice

Tragedia din Ialomița: TIR-ul ucigaș aparține unei firme cu patron mascat, fost prefect corupt, condamnat la 3 ani de închisoare

Lista primelor 444 de secții de votare din Diaspora. Alte 394 de secții sunt în pregătire. Restanțe majore în Italia, Spania, Marea Britanie, Franța și SUA

Pușcărie pentru ministrul care l-a ajutat pe Cumpănașu să fure 1.000.000 de lei! Actorul PSD-ist George Ivașcu e omul Gabrielei Firea

VIDEO. Cumpănașu murdărește și 10 august! Zice că la mitingul Diasporei au venit „zbengoși, șmenari și boschetari”, trimiși de Cioloș sau de USR. Sursă sigură: i-a spus lui o curvă din Italia

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Candidatul-fantomă: Radu Moraru. Cronica unei șarlatanii anunțate

4 COMENTARII

  1. COCOTA ASTA TREBUIE SA FACA PUSCARIE ,,,FUTOINCUR DE JIGODIE ORDYNARA TARANCA DIN VIDELE SA ZBOARE DIN POLITICA JAGARDEAUA ASTA DIRECT LA JILAVA JOS CIUMA ROSIE PSD SI TOTI INFRACTORII CARE AUDISTRUS TARA ASTA FOLOSESTE BANII BUBLICI IN INTERES PERSONAL JAGARDEAUA ASTA ANAGRAMATA

  2. *11 Simion Robert Cristian WDC: Afară cu demșii PSD de la guvernare. Vom construi sănătatea fără ei. PNL de suflet, renunțați la leucemie și aveți 9 vieți în propriile vile și apartamente dacă nu aveți urmași.

  3. AZI e… ZIUA-cea-(MAI-)-MAREEEEEEEE: INCEPUTUL (!) procesului (LUNG-si-DIFICIL, recunoastem…) deee… ALUNGARE, de pe… CAPUL NOST’, al BIET’-POPORULUI ROMÂN(esc), a… IMPUTITEI de „CIUME- ROȘII” !!!!

    Este. in mod concret, ziulica deee… ZECE-„A-ZECEA”-cand-la-ora-…ZECE (semn-BUN, de… NOTA-MAXIMA, adica de… SUCCES !) a inceput… sedinta Parlamentului-National, in care va fi (IN SFARSIIIIT !) supusa la vot… „MOTIUNEA-de-CENZURA” a (DEOCAMDATA …) „Opozitiei-UNITE” (care… VA și TRECE, CU BRIO !), impotriva Guvernului-NENOROCIRII-nationale !

    „A.M.R.” (pentru cine aaa… „mancat-armata” – Sic ! –, ca „militar/soldatel-in-termen”, fie el si doar „T.R.”-ist…, „O, tempora…”, NU exista nevoia de a i se explica… NIVELUl-MAXIM al EUFORIEI – ! – pe care acest acronim il provoaca laaa… EPUIZAREA sa TEMPORALA !) = CATEVA… (amarate de) MINUTE, doar !!!!!!!!!!!

    Asadar: „HAI, (E)LIBERAREEEEEEEEEEEE” (de… „CIUMA-ROȘIE” !), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.