Simona Halep: „Domnul Boc e senzațional! Ne-a transmis și nouă energia sa pozitivă”

0
5571

Tenismenele române au fost impresionate de galeria care le-a susținut astăzi la Ostrava, în meciul cu Cehia, din Cupa Federației (Fed Cup). Șef de galerie, ad-hoc, a fost primarul Clujului, Emil Boc.
Acesta a captat atenția tuturor dupa ce a venit la arena din Ostrava cu o tobă uriașă, în care a bătut frenetic. Camerele de filmat ale televiziunii din Cehia au oferit foarte des cadre cu el în timpul meciurilor jucate de Mihaela Buzărnescu și de Simona Halep.

Inclusiv tenismena numărul 1 a României a observat pasiunea cu care o susține Emil Boc. Simona Halep a spus la conferința de presă:

„Domnul Boc e senzațional! A călătorit atât de mult și ne-a transmis și nouă o energie pozitivă prin comportamentul său. Ne ajută foarte mult. A venit aici special pentru noi”.

Primarul Clujului a devenit un fan al tenisului în ultimii ani, iar echipa de Fed Cup a disputat meciurile importante în Sala Polivalentă din orașul ardelean.

De asemenea, Emil Boc a discutat recent cu Ion Țiriac despre posibilitatea de a organiza la Cluj-Napoca cel mai puternic turneu de tenis feminin din istoria României, cu premii de aproximativ un milion de euro anual.

CITIȚI ȘI:

Cehia – România 1-1, după prima zi, în Cupa Federației. Simona Halep, în mare formă

SUPER-FOTO: Emil Boc, șef de galerie pentru Simona Halep! Primarul Clujului bate toba la Ostrava

Mircea Lucescu a fost mazilit de turcii lui Erdogan. Bine că nu l-au declarat gülenist, ca pe Hakan Șükür!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.