PSD pierde un președinte de consiliu județean. „N-a pupat inelul de Plumb”

2
4685
Adrian Țuțuianu și Rovana Plumb: ieri se pupau, azi se înjură
Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a fost exclus din PSD, sâmbătă, prin decizia Comitetului Executiv al PSD Dâmboviţa.
Comănescu a fost „executat” pentru că era considerat „omul lui Adrian Țuțuianu”, fostu șef al PSD Dâmbovița, ajuns între timp la Pro România (partidul lui Ponta).
Momentan, PSD pierde șefia Consiliului Județean Dâmbovița. Partidul lui Dragnea va încerca să-și pună alt om în această funcție, pe Alexandru Oprea, care a mai condus CJ Dâmbovița. Dar jocul e riscant: Țuțuianu are încă influență printre consilierii județeni ai PSD.
Rovana Plumb, preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa: „A fost prezentat un raport în ceea ce priveşte activitatea pe care a desfăşurat-o domnul Comănescu în calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Sunt foarte multe întârzieri (…). Au fost identificate disfuncţionalităţi, obiective care nu au fost realizate şi cu care noi am venit în faţa dâmboviţenilor în alegerile locale din 2016. Toate obiectivele acestea trebuia să fie continuate, o parte realizate. Nu a informat niciodată de când a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean organizaţia de partid prin BPJ, al cărui membru este, care sunt progresele înregistrate sau nu la nivelul Consiliului Judeţean. Acestea sunt o parte dintre motivele care au condus la luarea acestei hotărâri de către Comitetul Executiv”.
Rovana Plumb a precizat că în data de 15 martie va avea loc Conferinţa extraordinară de alegeri în cadrul organizaţiei Dâmboviţa, la care vor fi prezenţi Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă.
Întrebată dacă va candida la şefia organizaţiei PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb a spus că va anunţa în timp util decizia sa.

Adrian Țuțuianu, fostul șef al CJ Dâmbovița: „Domnul Comănescu n-a pupat inelul de Plumb, de aceea a fost exclus. PSD s-a transformat într-o SRL, pe care vor s-o falimenteze. Pe cei care văd și înțeleg asta îi aștept lângă mine”.

CITIȚI ȘI:

Liberalii austrieci sunt cu dinții în jugulara lui Tăriceanu: afară din ALDE european!

Austria o susține pe Kovesi ca procuror-șef al Europei. „Nu există niciun dubiu că merită această poziție”

Cel mai tare pamflet la adresa diplomei de mediocru a lui Tudorel Toader. Dar și a agramaților din guvern

Dragnea capturează Radio România. La microfon, noi voci pro-PSD: Corina Drăgotescu și soțul lui Sevil Shhaideh

Tudorel Toader a fost un licean mediocru. Era să pice Bac-ul din cauza matematicii

Cum se prostitua tovarășul Tudorel Toader, procuror la Panciu, propagandist PCR în anii ’80. Cita din Marx, Engels și Lenin, lăuda Epoca Nicolae Ceaușescu și înfierara capitalismul

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here