Dan Bittman, infestat de „Ciumă”. Îi atacă pe Pleşu, Oana Pellea, Rebengiuc, Chirilă că susţin protestele: „Ce căutați? Să ce? Credeți că așa se schimbă România?”

7
13572

Există artişti şi artişti. Buni şi mai puţini buni. Unii buni rămân buni dacă îşi fac meseria şi atât. Alţii buni devin răi când spun prostii menite să schimonosească naţia după chipul şi asemănarea monstrului roşu sovietic.

Asta a făcut şi Dan Bittman, care a decis că e momentul să intre în istorie nu ca artist aclamat, ci ca simplu cântăreţ de curte politică. Unul care merită să-şi încheie cariera în genunchi. Umilitor. Ba chiar suspect.

Exemplul lui Dan Puric e evident. Un artist disperat să lovească parcă la comandă în Europa, în care îi place să meargă, transformându-se într-un agent de marketing al acelui monstru „roşu” care, iată, l-a ademenit şi pe Bittman.

Care Bittman, aflat ori în foame de ruble de Teleorman, ori lovit de virusul Ciumei Roşii, a rostit un şlagăr tip URRS cu mânie proletară. I-a atacat tocmai pe cei care au înţeles că a fi artist al cetăţii e ceva nobil, pe când a fi artist pe banii partidului e josnic.

Pleşu, Victor Rebengiuc, Tudor Chirilă, Oana Pellea au devenit astfel duşmanii modului său de viaţă. De ce? Pentru că le pasă de încotro merge România: spre vest, ori spre est. Lui Bittman însă nu-i pasă. Sau îi pasă, dacă merge în direcţia opusă…

  • „Eu am o părere, și anume că artiștii și filosofii și oamenii de cultură nu cred că e locul lor aici și nu cred că ar trebui să se implice în politică în felul în care o fac. Îmi pare rau, dar nu sunt de acord cu treaba asta! Îi respect, vreau să fie foarte clar. De la Tudor Chirilă la Gabriel Liiceanu, de la Andrei Pleșu la cine vreți dumneavoastră… la Victor Rebengiuc. Actori uriași. Oana Pellea îmi e prietenă.
  • „Îi respect adânc pentru tot ceeea ce au făcut pentru România, pentru muzică, literatură, filosofie. E incontestabil, dar atât. Ce căutați? Să ce? Credeți că așa se schimbă România? Nu, nu! România se schimbă când ai un plan. Un plan, un fir roșu pe care nu-l avem de 30 de ani. Nu s-a lăudat președintele nostru că aduce firul roșu de la München? Unde e?! E cea mai mare decepție a mea“, a declarat Dan Bittman în emisiunea moderată de Ionuț Cristache la TVR.

A mai cântat pentru PSD

Dar să nu ne mire prea tare mojicia unuia care cred că dacă are fani poate şterge pe jos cu cine vrea el, spre binele clanurilor politice. Bittman nu e la prima trădare de caracter. Pe fruntea lui scrie „banul cu orice preţ”. Iar când ţi-ai vândut sufletul satanei cu zerouri, nimic nu mai e de spus.

Dan Bittman a ajuns ținta unui val de critici și insulte pe internet, după ce a participat la un eveniment organizat de primăria sectorului 5.

Este vorba despre un eveniment organizat de primarul Sectorului 5, Daniel Florea (PSD), care a marcat ”50 de ani de Sector 5”.

Potrivit unui reportaj realizat de jurnaliștii de la  Recorder, Dan Bittman a fost cel care a prezentat această manifestare. El l-a felicitat pe edil, pentru că „merge treaba bine aici în Sectorul 5” și „toată lumea-i fericită”.

Dan Bittman: ”Doamnelor şi domnilor, în aplauzele dumneavoastră, vreau să-l invit în scenă pe domnul primar al Sectorului 5, domnul Daniel Florea!”

”Dom’ primar, dar văd că… merge bine treaba aici, în Sectorul 5, nu ştiu… Extraordinar, toată lumea-i fericită“, a spus Bittman de pe scenă, alături de primar.

Greaţă!

CITIŢI ŞI:

Danileţ. Judecătorul

Herjeu, creier de lacheu. Membrul CNA „cu mai mult de 3 neuroni” crede că Timmermans şi Tajani susţin PSD!

Tudorel Toader către Europa: Nu renunțăm la dreptul nostru suveran de a guverna prin corupție!

Corupților, renunțați! Mesaj devastator din 12 țări, printre care SUA, Germania, Franța, Elveția, Belgia, Olanda, Suedia

Guşă TV nu se potoleşte nici în ziua falimentului. Denis Rifai, pe post de buldog anti-Cioloş. Fostul premier a izbucnit: „Nu mai răspund!”

Guşă a pus cruce Realităţii TV. Televiziunea este oficial în faliment. Mogulul promite o variantă „de fugă”: Realitatea Plus

O nouă mizerie marca Guşă la Realitatea TV: Cioloş s-a „întâlnit” cu Coldea la Viena. Falsuri grosolane

7 COMENTARII

  1. Un milog , un atirnator al PSD plin de nesimtire si tupeu.Decit , vorba amicilor lui, o sluga a CIUMEI ROSII ! Du-te nene si cinta la alta masa de preeferat la una din Moscova, Havana, Phenian, Ho Si Min sau din Beijing !

  2. Si , care-i planul tau ,Dane? Eu te admir de o viata dar , nu mi-am inchipuit ca ai asa orientari ……Imi pare rau sa constat ca nu esti alaturi de ceilalti colegi pe care-i admir pentru verticalitatea lor. Poate reformulezi …..
    ” Planul” e sa castige iar P.S.D- UL ? Daca da , pacat de talentul tau. Iti place” ciuma rosie”?

  3. La cati bani a „primit” de la Primarii, pe … concerte, ce-ati vrea de la el?! Nu se va putea compara niciodata cu Andrei Plesu, Oana Pellea,Victor Rebengiuc, Tudor Chirila, Dan Grigore, Stere Gulea, Marius Manole, Medeea Marinescu…

  4. Bittman consideră PSD cel mai tare din lume, ca Petalaserul. Datoria de saltimbanc era însă a face mişto că se râde savanţii străini că Şoseaua ştiinţifică 6 km dinspre Rahova spre Măgurele are două benzi de melc, cât ţine de Sectorul ăsta 5, şi patru benzi abia în Ilfov!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here