Cumpănașu și-a dus și nevasta la ministru!

8
3369

Profitând de o eroare a ministrului Marcel Vela, care a acceptat să-l primească pentru o întâlnire la Ministerul de Interne, impostorul Alexandru Cumpănașu nu s-a dus singur, ci și-a luat și nevasta guvernamentală!

În fotografia postată pe Facebook, între ministrul Vela și „unchiul” Cumpănașu se află Simona Cumpănașu, fostă Baltag, actuala soție a fostului candidat prezidențial.

Simona Baltag a lucrat pentru trei guverne PSD-iste: Grindeanu, Tudose și Dăncilă. Apoi s-a mutat cu arme și bagaje la cele două ONG-uri cu care manevrează Cumpănașu: Asociația pentru Implementarea Democrației (AID) și Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR).

Cei doi Cumpănași au căpușat sălbatic banul public, fiind plătiți simultan de către patru-cinci instituții de stat. Unele contracte au fost jaf în toată regula. De exemplu, cel cu Ministerul Culturii, prin care în toamna lui 2018, sub paravanul Centenarului Marii Uniri, au „supt” un milion de lei (peste 210.000 de euro) fără să facă nimic.

În mesajul de pe Facebook, Cumpănașu nu mai înjură PNL-ul (cum o făcea vârtos în campania electorală), ci a revenit la limba de lemn care l-a ajutat să facă avere în ultimul deceniu. Parcă e descrisă, în „Scînteia” de odinioară, „vizita de lucru a tovarășului Nicolae Ceaușescu în județul Olt”!

Impostura lui Cumpănașu constă și în „talentul” de a face niște propuneri banale cu aerul că descoperă roata. Iar ministrul Marcel Vela, astăzi, i-a dat apă la moară.

Mesajul lui Cumpănașu

„În calitate de președinte CNMR, am avut astăzi, la ora 10.00, o întâlnire de lucru cu ministrul Afacerilor Interne, domnul Marcel Vela.

În cadrul întâlnirii au fost abordate multiple teme, venind totodată cu propuneri și soluții pentru combaterea clanurilor interlope, precum și prevenirea violenței în școli, a traficului de droguri, a racolării și exploatării fetelor pentru prostituție:

1. Înființarea Poliției Școlilor sau a unei forme de organizare pentru asigurarea unui polițist/jandarm la fiecare unitate de învățământ cu caracter permanent;

2. Înființarea Programului National «Dezvoltarea de Tineri Lideri Împotriva Violenței», în parteneriat cu primăriile, MAI și MEN. Crearea în acest fel de monitori și lideri tineri care să poată construi un climat de securitate în unitățile de învățământ;

3. Înființarea unui TELVERDE pentru raportarea de către tinerii din licee și școli generale, ANONIM, a oricăror informații privind posibile infracțiuni, bullying, abuzuri, interlopi etc.;

4. Reorganizarea IPJ-urilor astfel încât să nu mai permită crearea unor legături între șefii de inspectorate și clanurile interlope sau politicieni.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Carmen Dan i-a dat cadou lui Dragnea, abuziv, un BMW de 100.000 de euro, din banii românilor

8 COMENTARII

  • Nu cred ca Vela e prost. Sunt lucruri pe care nu le stim. Cumpanasu stie multe lucruri din sistem. E posibil sa fi facut vreo intelegere de o natura similara ca aceea dintre un procuror si un infractor. Cedeaza putin procurorul insa pe alta parte cistiga mult mai mult. Cumpanasu e ticalos dar nu e prost. Cauta sa-si vinda scump pielea.

 1. Domn’ Vela, încă una ca asta și ‘aranjezi’ cât poți de defavorabil voturile PNL ! La acest nivel nu sunt permise gafe de natura asta !
  Dl Orban, dacă nu’l schimbați din funcție pe dl Vela (greu, fiind un guvern minoritar !), cel puțin un ultimatum ar trebui dat !
  Sunt destui OAMENI onești și patrioți care puteau fi primiți și consultați de dl ministru în locul acestor borfași (el și ea), care până mai ieri dădeau de pământ cu PNL și președintele K-W Iohannis. Poate săptămâna viitoare ne trezim că dl Vela îi primește în audiență pe țiganul trădător bolșevik Ilici, pe țiganul poponar tikălos Năstase, pe trădătorul Tăriceanu, pe kriminalul KGB’ist Voikulesku, echipele de slugi pupinkuriste de la latrinele A3, RTV, TVR1 (fetița Gâdea, dezaxatul Badea, alcoolistul Ciuvikă, koana Oana, derbedeul Giutagu, labagiul limbut Cristoiu, lustruitorul de bastoane Dinescu, pupinkuristul voikulescian Cristache … ) !

  • Ai citit dta un mesaj de sustinere a excrocului dat de ministru?Eu nu vad niciun site,inafara de acesta care sa fi dat aceasta” mare descoperire” ,o poza facuta la minister si pusa de cumpanasi pe pagina lor,la fel cum a facut si barna cu dancila la guvern ,poza pusa pe pagina usr !S-A INTAMPLAT CEVA DUPA?NIMIC,DAR FOAMEA DE SENZATIONAL A JURNALISTILOR E CONTAGIOASA,SE PARE!Eu zic sa se adune toti intr-un singur site de presa:Pesurse.ro…sa nu spun pe scurse.ro ca e urat,nu?

  • Urata postura… nu e de supermann, e de prost. Sper ca nu e chiar asa cum arata, am investit atatia bani in el!
   Stat roman, ce faci cu banii nostri? Dai pensii speciale unor incapabili care se plictisesc de munca la 40-50 de ani, alimentezi ONG-uri total inutile, care se afla in treaba?!!!

 2. Vedeti domnule Cartianu ca exista o stire despre cedo care hotaraste obligatia Romaniei de a plati unui protestatar despagubirea de 5000 de euro. Acel protestatar a fost amendat ilegal de catre jandarmi la un protest din 2012. De ce sunt obligati cetatenii Romaniei sa plateasca suma de 5000 de euro din bugetul de stat pentru ca jandarmii nu cunosc legea si fac greseli in timpul activitatii lor profesionale? Acei 5000 de euro trebuie sa fie platiti din soldele jandarmilor care au gresit la locul lor de munca asa ca orice salariat care produce pagube institutiei unde lucreaza. De ce exista diferenta de ex. intre un mecanic feroviar care plateste cu casa si cu inchisoare daca face o paguba din vina sa la locul de munca si jandarmi care amendeaza fraudulos cetateni pe strada iar paguba o plateste tara?!

 3. România este pe PRIMUL LOC ÎN LUME la bullying repetat față de o persoană dintr-un grup. Suntem tot pe loc fruntaș în Europa la trafic de minori. Chiar trebuie să ne batem joc de orice inițiativă bună? Suntem chiar atât de disperați pentru rating la o masă de batjocoritori sau vrem să facem ceva pentru a schimba România în bine?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here