A dispărut un candidat! Nicio pagubă… A părăsit hotelul noaptea, la ora 1.17. STS a dat alarma

4
1528

Joi, cu o zi înainte de începerea votului în diaspora, un candidat la alegerile prezidențiale a fost dat dispărut chiar de către agenții SPP care-l păzeau. Este vorba despre Ninel Peia (50 de ani), unul dintre candidații-caricatură.

Poliția județului Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecție și Paza (SPP) despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la Președinția României.

Acesta s-a cazat miercuri la un hotel din Cluj-Napoca, iar joi dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. Polițiștii au început cercetările.

Ninel Peia beneficia de suportul SPP doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale. Pe imaginile unor camere de supraveghere, el a fost văzut părăsind hotelul după miezul nopții, la ora 1.17.

Fost deputat PSD în mandatul 2012-2016, Ninel Peia candidează la prezidențiale din partea Partidului Neamul Românesc (un partid-fantomă).

Soția lui Peia a declarat, pentru Antena 3, că nu trebuie să se impacienteze nimeni, pentru că nu s-a întâmplat nimic grav, soțul ei dispare des.

Ninel Peia este un personaj iresponsabil din punct de vedere politic. El vântură teorii ale conspirației despre toate subiectele și evenimentele importante din ultimii ani (Colectiv, #Rezist, 10 august, Iohannis, Kovesi, Soros etc.).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

4 COMENTARII

  1. Uitati pe cine pazeste S.P.P.-ul, PEEE,,, BANII NOSTRI: pe unul dintre… TIGNITII (!) din gasca generalului Chelaru, adunatura aia de nebuni, PLATITA DE CATRE RUSKOI (!), ca sa ne transforme in DUSMANI-ai-Occidentului (acesta-i SCOPUL !), raspandind teze… TRACO-DACO-MANIACE, ULTRA-PROTOCRONISTE, cu… „EXCEPTIONALISMUL” românesc, cu dacii care-i… invatau LATINA peee… romanii-cuceritori, „BORSUL-RUSESC” care combina teoria „Noului/ADEVARATULUI-IERUSALIM” dintre Carpati si cea aaaa… HANGARULUI-deee…-O.Z.N.-uri de sub… „Muntele-Kogayon” (care-o mai fi si alaaa… !) s.a.m.d. !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here