sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăPoliticăVIDEO. Noul "argument" electoral al lui Cumpănașu: iubitele sale moldovence! Și-a pus...

VIDEO. Noul „argument” electoral al lui Cumpănașu: iubitele sale moldovence! Și-a pus pe tarabă și nevasta, și copilul nenăscut

-

În goana lui disperată după voturi, candidatul-escroc Alexandru Cumpănașu (38 de ani) a început să lingușească regiunile istorice ale României, cu populația lor cu tot. Când a ajuns la Moldova, a devenit brusc un macho iubăreț!

Ținta de electorală de 3%, care i-ar asigura decontarea unor cheltuieli de campanie de aproape 10 milioane de euro (cu facturi scoase din joben), l-a înnebunit pe Cumpănașu. L-a făcut să apeleze la cele murdare metode de a atrage voturi. De „nepoata” Alexandra Măceșanu își mai amintește doar când îl apucă disperarea că nu strânge 3% din voturi. Oricum, impostorul s-a cățărat fără rușine pe cadavrul Alexandrei.

Într-o transmisie live pe Facebook, marți, Cumpănașu a aruncat în luptă, penibil, o nouă secvență din viața personală: iubitele sale moldovence!

- Advertisement -

„Mă adresez acum moldovenilor. Dragi moldoveni, am întâlnit oameni extraordinari din Moldova – din Republica și din Moldova de dincoace de Prut. Pentru mine, moldovenii reprezintă o parte a poporului român care are trăsături extraordinare. Am… mă rog, am avut iubite din Rep… din Moldova, nu contează, experiențe diverse, personale sau profesionale. Am cunoscut foarte bine Moldova. Am fost în toate județele Moldovei de cel puțin 7-8 până la vârsta aceasta”, a spus Cumpănașu, căpușa bugetelor publice.

VIDEO: Momentul „Moldova”, de la minutul 35:30

În ultimele săptămâni, Cumpănașu a pus pe tarabă tot ce crede el că i-ar putea aduce voturi: nevasta sa guvernamentală (cea de-a treia), decolteul nevestei, TBC-ul nevestei, cei trei copii făcuți cu alte neveste și pe cel nenăscut de actuala nevastă… Acum stoarce tot ce poate și din iubitele moldovence (reale sau imaginare).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Melteanul Cumpănașu către cei care-l critică: „Voi nu aveți soții atât de frumoase ca a mea! Sunteți geloși și penibili!”

- Advertisement -

7 COMENTARII

  1. Alexandru Cumpănașu ist gehirn aber seine weg kann nicht zufrieden volk in deutsche sprache. Politik ist genug. Politik nicht freiheit und immer bezahle freie maurer kann sagen kleine worte. Meine gehirn gesundheit ist arbeit. Arbeit ohne grosse worten in philosophy macht war unten den grossere markt. Markt ohne gehirn ist leichte licht. Das sind. Meine mauer ist meine deutsche volk. Bevor den krimen sie must denken. Über Gott ist nur eine kleine niemand sagen.

    Könnig Tiberius Claudius Nero

  2. Daca aceasta STARPITURA (DIN… TOATEEEEE PUNCTELE DE VEDERE !) incaseaza cele zece (10 !) milioane de dolari (S.U.A.), din… BANI NOSTRI (!!!), IESE cuuu… REVOLTA-in-STRADA (!!!), NASOALAAAAA-RAAAAUUUU (!!!!!!!), daaaaaaaaaaaaaa ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Dupa 7-8 plimbari in Moldova, gata, cumpanasu a devenit brusc un cunoscator al regiunii?! Dupa 7-8 plimbari, cumpanasu, cunoaste relieful geografic al Moldovei, economia,etc, dar toata fraza se rezuma la cunoasterea catorva moldovence cu tot cu desuurile lor. Asta daca l-au indemnat ele! A mai fost un capitan de vas de croaziera care dupa ce a vazut chiloti de moldoveanca a dat cu vasul de pietre. Probabil ca si cumpanasu a fost fascinat asa incat a ramas cu ,,sechele ,,de la chiloti de moldoveanca. Foarte interesant programul electoral de campanie prezidentiala a lui cumpanasu cu amintiri despre mandre doritoare de imperechere cu un ong-ist potent la bani publici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -