Cum sunt ostilizați locuitorii Sectorului 1 împotriva primăriței: directorul Romprest a ordonat ca gunoiul să fie ridicat mai rar! Clotilde Armand i-a făcut plângere penală

5
2226
Mecanismul manipulării: Romprest lasă gunoaiele pe stradă, apoi USR-PLUS și Clotilde Armand sunt acuzați că vor să umple România de gunoaie. Acest colaj care folosește însemnele USR-PLUS a fost publicat de site-ul conspiraționist cu simpatii rusești Activenews.ro

Directorul general al companiei Romprest, Bogdan Adimi, ar fi ordonat ca angajații săi să golească mai rar coșurile de gunoi din Sectorul 1, motiv pentru care primărița Clotilde Armand i-a făcut plângere penală pentru abuz în serviciu, scrie G4Media.ro, citând surse judiciare. Această reducere a frecvenței cu care se face salubrizarea a dus la creșterea mizeriei, aspectul lamentabil al străzilor, ostilizarea locuitorilor și atacuri violente ale mașinii de propagandă a oligarhilor rămași fără contractele de publicitate cu Sectorul 1.

Clotilde Armand este într-un război prelungit cu Romprest, conflictul începând în noiembrie, chiar înaintea alegerilor generale. Compania, conectată la serviciile secrete – după cum relevă anchete apărute în presă –, a refuzat să mai ridice gunoiul din Sectorul 1. Sincopele au apărut în mod repetat, dar chiar și atunci când Romprest a efectuat serviciul, mormanele de gunoi au rămas în continuare pe străzi.

Compania acuză noua conducere a Primăriei că nu-și plătește datoriile restante de zeci de milioane de euro.

Primăria acuză compania că a umflat tarifele și că facturează fie servicii pe care nu le-a efectuat niciodată, fie trece mai mari decât cele agreate.

De la 1 iulie, Romprest mai evacuează coșurile de gunoi și pubelele stradale o singură dată pe săptămână. Cei doi directori au notificat deja Primăria Sectorului 1 pe această temă, invocând restanțe la achitarea facturilor mai mari de 45 de zile.

Plângerea penală depusă de Clotilde Armand și publicată de G4Media

„Numitul Bogdan-Marian Adimi a încălcat o serie de prevederi legale, în momentul dispunerii suspendării sau limitării serviciului de colectare a deșeurilor municipale (…) Această suspendare sau limitare a prestării serviciului de colectare a deșeurilor municipale este făcută în vederea șantajării autorității publice, pentru ca aceasta să achite tarifele stabilite în mod discreționar și ilegal de către operatorul de salubrizare. În vederea șantajării autorității contractante, Compania Service Romprest S.A., prin administratorii acesteia, folosesc deșeurile lăsate în stradă pentru a periclita imaginea Sectorului 1, însă aceștia ignoră faptul că sănătatea cetățenilor este pusă în pericol (…)

S-a cauzat o vătămare a interesului public la nivelul Sectorului 1 al Municipiului București și chiar a întregului Municipiu București, cu privire la sănătatea și integritatea vieții cetățenilor (…)

Toate facturile ce țin de colectarea deșeurilor municipale sunt plătite la zi, diferendele dintre părțile contractante vizând tarifele cu privire la curățarea stradală.

Vinovăția sub forma intenției rezultă atât din stoparea sau limitarea serviciului de colectare a deșeurilor municipale, cât și din adresele trimise către autoritatea contractantă în care s-a precizat în mod expres că deșeurile vor rămâne necolectate până când autoritatea contractantă nu va plăti tarifele stabilite în mod ilegal de către Romprest.“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Vasile Blaga și Emil Boc intervin în războiul Orban – Cîțu. Blaga: „Te rog, Ludovic, te rog, Florine, țineți partidul unit! Struniți-i pe nărăvași!”. Boc: „Războaiele interne din PNL trebuie să se încheie!”

* Filiera din justiție care l-a scos pe Dragnea din pușcărie. Rolul judecătoarei anti-#Rezist de la Giurgiu, anchetată de DNA după ce l-a eliberat din arest pe Sile Cămătaru

* VIDEO. Avocata lui Dragnea a aprobat afirmația toxică a acestuia! Fostul ministru Cătălin Predoiu: E o minciună!

* VIDEO. Un lider AUR l-a vizitat acasă pe Dragnea – „cel mai mare patriot al României, pe care toți vor să-l omoare!”

* Ministrul Ghinea despre iubita lui Dragnea: „Era un fel de împărăteasă a Parlamentului. Iordache îi ținea liftul!”

* Un extremist AUR face lista „trădătorilor nenorociți” care o susțin pe Clotilde Armand. Sunt amenințați și „cei din justiție și structurile de stat”

* Demența unui colonel de poliție, consilier AUR în Senat: „Nu mai recunosc autoritatea dictatorială a UE! Pregătesc rezistența în munți!“

Ion Rădoi și concubina sa – 60 de zile sub control judiciar. Nu au voie să iasă din țară sau să poarte arme. Una dintre acuzații: șantajul

EDITORIAL GRIGORE CARTIANU. Tavarăș Cozmin, am găsit noile construcții ilegale de pe plaja din Mamaia! E și mai grav: sunt castele, nu hoteluri!

* Cum au fost capturați mercenarii columbieni care l-au asasinat pe președintele din Haiti. Unii au încercat să se ascundă în mocirla unui canal, alții într-un magazin părăsit. Ultimul adăpost: ambasada Taiwanului

 

5 COMENTARII

 1. Mafia gunoaielor, subordonata mafiei generale care a acaparat Romania, lucreaza.
  Nefamiliarizata cu vicleniile mafiote, cu lipsa de corectitudine a functionarilor publici, cu lipsa de caracter a aliatilor politici, cu ametita si coruptibila societate civila… nu stiu cat va rezsta
  Daca am avea un dram de demnitate in noi, am apara-o, nu i-am contabiliza stangaciile.

  • Stangaciile o fac mai umana. O tara intreaga este la mana mafiei gunoaielor iar de revoltat s-a revoltat o frantuzoaica – singura.

   D-na Armand este un simbol al luptei pt decenta si civilizatie. Faptul ca un coleg de partid, prefectul capitalei, a tradat prin neinstituirea starii de urgenta o inalta si mai mult.

   D-na Armand trebuie sa castige batalia cu mafia Romprest. Trebuie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here