duminică, aprilie 14, 2024
AcasăNewsCu cine ține, de fapt, PSD? Deputatul Daniel Ghiță i-a reproșat lui...

Cu cine ține, de fapt, PSD? Deputatul Daniel Ghiță i-a reproșat lui Zelenski invenții ale propagandei ruse: „Ce căutați în Parlamentul României? Se face trafic cu arme mascate în transporturile de cereale!”

-

Continuă să se acumuleze suspiciunile privind adevăratele obiective și afinități ale conducerii PSD: marți, în timp ce premierul Ciolacu stătea de vorbă cu președintele ucrainean Zelenski, deputatul Daniel Ghiță, din partidul său, îl ataca violent pe oaspete, aducându-i drept acuzații invenții ale propagandei rusești. Acest joc cu un comportament aparent pro-democratic și european la suprafață, dublat de atacuri imunde și propagandă putinistă în subteran, a mai fost practicat de PSD și până acum, motiv pentru care numeroși analiști se îndoiesc de atașamentul acestui partid la UE și NATO.

Daniel Ghiță, deputat PSD plasat pe listă de gruparea Firea-Pandele, a mers pe aceeași linie cu atacurile lui Șoșoacă și Simion, ceea ce ridică încă o suspiciune asupra legăturilor nevăzute dintre social-democrați și extremiști. Fostul luptător de K1 a bifat toate temele propagandei rusești în postarea sa de pe Facebook: a promovat teorii conspiraționiste, a agitat teme naționaliste și l-a acuzat pe Zelenski că el ar fi, de fapt, de vină pentru războiul din Ucraina, și nu Rusia care a invadat țara vecină.

Luate punct cu punct, toate afirmațiile lui Daniel Ghiță nu sunt decât minciuni, provocări, acuzații fără fond:

– pretinde că „românii din Herța și Bucovina” sunt duși cu forța la război. În realitate, așa cum s-a putut constata, combatanții de origine română de pe front sunt devotați statului ucrainean, iar cazul prizonierului etnic român împușcat de ruși pentru că a strigat „Slava Ukraini” e celebru.

- Advertisement -

– insistă în mod repetat pe ideea că „ucrainenii lor sunt la petreceri în România, bogați, conducând mașini de lux prin Pipera” și „de unde au bani de școli private, să-și cumpere vile de sute de mii de euro”. Este o temă predilectă a propagandei rusești în țara noastră. Realitatea este că, din totalul refugiaților ucraineni, doar o infimă parte sunt bogați, cei mai mulți ducând-o extrem de greu. A te raporta la câteva zeci de șmecheri care au fugit din țara lor și se dau cu BMW-urile prin București este ca și cum ai spune că toți cei 1.000.000 de români din Italia sunt niște nenorociți superbogați și infractori pentru că o foarte mică parte dintre ei trăiesc din nelegiuiri și își permit mașini de lux acolo.

– repetă că Zelenski și-ar bate joc de românii din Ucraina și de România – lucru nesusținut de absolut niciun argument. Cine a scris textul lui Daniel Ghiță este un specialist care știe să apese pe complexele de inferioritate a unei părți din publicul român, invocând o presupusă lipsă de respect din partea ucrainenilor care ne-ar crede inferiori.

– propagă o teorie conspiraționistă mai veche amestecată cu una nouă, abia lansată de propaganda rusească: teroriștii Hamas ar fi atacat Israelul sâmbătă cu arme date de Occident Ucrainei și scoase din țară prin contrabandă, în tirurile cu cereale! O asemenea aberație e greu de egalat: Hamas a folosit puști de asalt Kalașnikov, toate indiciile de până acum arătând Iranul ca furnizor al acestor arme. Mai mult, nu există nicio dovadă, în peste un an, că tirurile ucrainene ar fi conținut arme. Totul este o propagandă rusească pe care Daniel Ghiță o ventilează pe Facebook.

- Advertisement -

Bineînțeles, toate aceste minciuni se încheie cu un apel la Dumnezeu, așa cum procedează toți propagandiștii Rusiei deghizați în naționaliști și mari credincioși: „Nihil Sine Deo”.

Mai jos, postarea care a apărut pe contul lui Daniel Ghiță, deputat PSD, dar care pare scrisă de Ambasada Rusiei.

Daniel Ghiță: „Exista informații ca armele din Ucraina, donate și din banii EU, au fost vândute! S -a atacat cu ele Israel? Primeam informații ca se face trafic de arme mascate cu transporturile de grâne!”

„Vine Zelenski în Parlamentul României!

Se chinuiesc (toți !) să-i pună covorul roșu unuia care duce cu forța românii din Herta și Bucovina la război, in timp ce ucrainienii lor sunt la petreceri prin România, bogați, conducând mașini de lux prin Pipera.

Domnule Zelenski, de ce va bateți joc de românii din Ucraina și de România ? De ce Nu ne respectați ca națiune ? Credeți ca suntem inferiori ?

Oare pe acești ucrainieni ii întreabă cineva de unde au bani de scoli private, sa-și cumpere vile de sute de mii de euro ?

Românii din Ucraina sunt umiliți si asupriți, in timp ce clasa politică vă întinde covorul roșu.

Îmi este mie RUȘINE de ghioceii României! Puțină demnitate, onoare mai aveți, fraților ?

Acum un an mi-am permis să întreb: de ce nu controlează nimeni camioanele și navele cu grâne care veneau din Ucraina?

Nu era voie sa fie controlate! De ce ? Exista informații ca armele din Ucraina, donate și din banii EU, au fost vândute! S -a atacat cu ele Israel?

Primeam informații ca se face trafic de arme mascate cu transporturile de grâne!

Demnitarii ucrainieni au fost in stare sa fure banii donați pentru hrană, de la propriul popor, care este in suferința: ați vândut și arme?

Nu, meritați respectul meu, domnule Zelenski, pentru că ați jignit poporul român!

Bătrânii noștri mor de foame in casa, iar noi v-am primit cu respect la granițe. Ați primit bani de la noi. Am luat de la gura poporului nostru.

Nu ați avut respect fața de toti românii si preoții români din Ucraina!

Sunt împotriva oricărui formă de război! Condamn atacul Rusiei în Ucraina, dar si pe cel din Israel!

Ne lăudam cu intelgența artificială, dar am ajuns sa ne omorâm ca în EVUL MEDIU!

Ce căutați în Parlamentul României, domnule Zelenski ? Când vorbim despre un tratat de PACE???

Nihil Sine Deo.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Regimul Iohannis-PSD a capitulat în fața putinistei Șoșoacă: Zelenski a fost nevoit să-și anuleze discursul din Parlamentul României! Nicăieri, în lumea civilizată, nu i s-a mai întâmplat așa ceva

VIDEO. George Simion devine agresiv când e întrebat „de ce ține cu rușii”

* De ce nu-i mai ajung lui Ciolacu nici măcar cele mai mari încasări din istoria României: cheltuielile statului PSD-PNL cresc în acest an la 39% din PIB!

* În timp ce anunța austeritate, Ciolacu dădea pe furiș aproape tot fondul de rezervă al Guvernului ca să majoreze pensiile speciale la Ministerul de Interne!

Cum arată „reforma administrației”: în 2023, PSD și PNL au angajat la stat câte 21 de oameni pe zi! În administrație sunt cu peste 50% mai mulți angajați decât în 1990

Abuz grav al lui Ciolacu: a promis că „taxa pe zahăr” se va întoarce la Coca-Cola, sub formă de ajutor de stat! „Ce a primit la schimb?!”

Planul Rusiei de a destabiliza Europa printr-o nouă criză a refugiaților, după modelul celei siriene din 2015. De data asta, ținta sunt țările africane din Sahel

Urgia din Israel – al doilea război declanșat de alianța teroristă Rusia–Iran! Hamas și Hezbollah sunt uneltele regimului de la Teheran, susținătorul militar al Moscovei în Ucraina

Cumplita soartă a tinerei Shani Louk, nemțoaica venită să se distreze la festivalul din Israel: violată, ucisă, dezbrăcată și târâtă pe străzi de teroriștii Hamas

* VIDEO. Vedeta porno libaneză Mia Khalifa, stabilită în SUA, a fost concediată de Playboy „pentru comentariile dezgustătoare și reprobabile prin care a celebrat atacurile Hamas în Israel”

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Na la oi ! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    • Caloriferistul lui Marin Preda era savant pe lângă ciobanul ăsta 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -