CTP: „Nu covidul, boala și moartea cetățenilor interesează șulfele din conducerea TVR, ci bălăcărirea guvernului care are păcatul că nu e PSD”

1
3359
Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu (CTP) consideră că Revelionul TVR, încredințat lui Garcea, a fost o „mizerie de program”, iar instituția este, „de ani de zile, o unitate de propagandă și manipulare noroioasă, controlată de PSD”.

„Nu covidul, boala și moartea cetățenilor interesează șulfele din conducerea TVR. Bălăcăreala e îndreptată fix împotriva guvernului, care are păcatul că nu e PSD”, constată CTP, într-un editorial din Republica.ro.

Publicistul arată care este lucrul cel mai grav în ce s-a întâmplat la Revelionul TVR: „Batjocorirea măsurilor de protecție a vieții cetățenilor în pandemia Covid a fost produsă la Televiziunea Publică”.

Fragmente din editorialul lui CTP

„Apărătorii la moment ai TVR pentru mizeria de program de Anul Nou fac vorbire despre satira și umorul, satârul și toporul, adicătelea despre artă și cenzură. (…) Toate gesticulațiile acestor fundași măturători sunt lovite de nulitate din pricina unui mic amănunt: batjocorirea (fără urmă de umor sau talent, în treacăt fie spus) măsurilor de protecție a vieții cetățenilor în pandemia Covid a fost produsă la Televiziunea Publică.

Bineînțeles, nu există nimic de care să nu se poată râde. Avem comedia neagră, umorul cimitirelor, satira caustică până la os, sarcasmul ucigător și nu intră în discuție interzicerea lor, atâta vreme cât se desfășoară în televiziuni, posturi de radio sau site-uri private. Însă denigrarea, discreditarea legilor sanitare la Televiziunea statului, ce ne aparține tuturor, înseamnă nici mai mult, nici mai puțin decât zădărnicirea combaterii bolilor, comisă chiar de o autoritate a statului – TVR este așa ceva.

Dar tot TVR este, de ani de zile, o unitate de propagandă și manipulare noroioasă, controlată de PSD. Prin urmare, nu covidul, boala și moartea cetățenilor interesează șulfele din conducerea TVR. Bălăcăreala e îndreptată fix împotriva guvernului, care are păcatul că nu e PSD.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fostul ministru Costel Alexe, șeful CJ Iași, acuzat de DNA că a luat șpagă 22 de tone de tablă

* Revelionul TVR – o producție sinistră. Conspiraționiștii Garcea și Bittman. Atacuri grobiene la Iohannis

* Ion Cristoiu naște pui vii: cică Grigore Cartianu a criticat „Revelionul lui Garcea” ca să vină el șef la TVR!

1 COMENTARIU

  1. Daca este satira si umor dupa mintea lor a proasta , de ce n-au satirizat sau criticat razand de hotii si golanii care au distrus economia tarii in cei 30 de ani ; sau din ghearele lor se hranesc ?.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here