CTP, Moise Guran şi Vlad Petreanu vin în Piaţa Victoriei pentru a transmite protestul

2
10242

De la o oră la alta, apar noi ştiri despre marea mobilizare din această seară, din Capitală şi din alte oraşe ale României anti-PSD&ALDE.

În Bucureşti, alături de Mihai Şora, Oana Pellea, Dan Grigore, Marius Manole şi de alte figuri publice obişnuite ale protestelor, vor fi prezente şi voci cunoscute ale jurnalismului onest din România. Pe lângă zecile de reporteri, vor fi prezenţi şi comentatori de calibru, precum Cristina Tudor Popescu, Moise Guran sau Vlad Petreanu.

Cei trei vor face parte din studioul mobil al Europa FM, care va transmite din Piaţa Victoriei, de la ora 18.00, o ediţie specială dedicată protestului pro-justiţie de astăzi.

Studioul mobil Europa FM se va afla în parcarea din fața Guvernului României, iar dezbaterile sunt deschise tuturor.

CITIŢI ŞI:

Dăncilă, tot ŢEPARĂ. Cheamă la negocieri magistraţii ca să-i aburească aşa cum i-a minţit ordinar pe liderii UE: le-a spus că va respecta statul de drept, apoi a dat ordonanţa penalilor

O plecăciune în faţa MAGISTRAŢILOR ţării mele

România se îndreaptă spre noi proteste masive. Tudorel Toader se ascunde de magistrații furioși

Polițiştii sar în ajutorul magistraților. „Infractorii din fruntea țării trebuie să răspundă pentru nelegiuirile lor! Trădătorii trebuie anihilați și exilați”

Ghiță TV luptă cu „hoardele Rezist” care o apără pe Kovesi. „Vandalii” l-au atacat pe Tudorel cu arme infernale: ketschup și muștarZiua în care Europa a aflat că situația din România e mult mai gravă. Mafia PSD-ALDE a preluat Justiția

Dragnea poate ajunge la orice magistrat. Frica de controlul politic provoacă revoltă în Justiție

EXPLOZIA lui Iohannis: „PSD guvernează pentru Dragnea, nu pentru români. Au lăsat România fără bani”

Tudorele, mai poţi ieşi din casă? Ieri, sos de roşii pe ziduri, azi – maşina împroşcată cu muştar

2 COMENTARII

  1. Nu uitati si de protestatarii rezist care vor transmite LIVE, precum Malin Bot si ceilalti.
    Unii ies in piata doar la evenimente speciale dar nu trebuie uitati cei care se zbat si sunt in linia intii zilnic. Ca sa stai in studiouri caldute nu e chiar asa efort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here