CTP: „Cel mai scârbos personaj din menajeria electorală”

6
1436
Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu îi face un portret necruțător ministrului Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei. „În loc să se lupte cu candidații stângii populiste, el îl atacă sistematic pe N. Dan – un gest cinic, cu rădăcini în ceaușism”, scrie jurnalistul.

Într-o postare mai amplă pe Facebook, în care trece în revistă mai multe forme de violență din societatea românească, publicistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu (67 de ani) îi acordă o atenție specială lui Sebastian Ioan Burduja (38 de ani), fiul celebrului gropar al Bancorex, Marinel Burduja.

„Faptul că se face frate cu Piedone, complimentându-se reciproc, peste violențele verbale ale acestuia, că spune că votanții trogloditului interlop – mai periculos chiar decât cuplul Firea-Pandele – «sunt oameni de bun-simț», asta este ticăloșie pură”, scrie CTP.

Jurnalistul a fost recent ținta unui atac de tip AUR-ist din partea lui George Simion. Liderul extremist a cerut ca lui CTP „să nu-i fie dată niciun fel de armă”, insinuând că scriitorul – pe modelul slovacului Juraj Cintula – ar putea să-l împuște!

Sebastian Burduja

Portretul făcut de CTP lui Burduja

„Acest Burduja mi se pare cel mai scârbos personaj din menajeria electorală. Tânăr, spilcuit, englezit, digitalizat, se dă drept liberalul viitorului. Pentru cine îl crede. Că în loc să se lupte cu candidații stângii populiste, îl atacă sistematic pe N. Dan – candidat de dreapta care are un avans irecuperabil față de el în toate sondajele –, e un gest cinic, cu rădăcini în ceaușism. Dar că se face frate cu Piedone, complimentându-se reciproc, peste violențele verbale ale acestuia, că spune că votanții trogloditului interlop, mai periculos chiar decât cuplul Firea-Pandele, «sunt oameni de bun-simț», asta este ticăloșie pură. Îmi amintește de Geoană, care și-a supt sângele cu lapte cu Marean Vanghelie, tot de la 5. Și e și un ticălos păgubos, căci niciun votant al lui Piedone nu va trece la Burduja. Aproape că aș fi înțeles dacă o susținea pe Firea – tot are PNL alianță cu PSD. Dar poate că vrea să se dea bine pe lângă Voiculescu-Varanu, în nădejdea că mai pică ceva…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

6 COMENTARII

 1. 1. ND nu reprezinta dreapta. Dreapta ar da drumul la centralele de apartament si ar desfiinta monopolurile de stat sau private. Mari, ineficiente, poluante, sustinute de stat din bani luati cu forta de la natiunea romana.
  2. Burduja, liberalii, Iohannis, Catu au fost atacati constant de USR. Daramarea guvernului Catzu de catre USR si AUR descalifica orice comentariu.
  3. Inca odata demonstrati ipocrizie si dispret la adresa memoriei si judecatii cititorilor.
  4. Cel mai grav este ca ati indus ideea ca pana si PESEDEAUA TICALOASA e tolerabila, comparativ cu stanga neomarxista.
  5. Il atacati pe Burduja, dar daca acesta va raspunde se dezlantuie furtuna de fecale.

  Chiar nu intelegeti nimic se pare.

 2. CTP a fost si este marxist. Pentru el e revenirea la anii 90 cand lauda minerii si pe Ilici.

  Acum „dreapta” sexo-marxista il primeste cu bratele deschise pe post de shaman al sectei comuniste.
  Pentru fraierienii romani nu au ajuns 34 de ani sa se dumireasca.

  • Mai ai Carnetul Roșu, tovarășe ? Dar pozele cu Marx, Engels si Lenin ? Mai zi-ne ceva pe rusește 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.