Rareş Bogdan, mândru că e coleg de afiş electoral cu Lia Olguţa Vasilescu și Claudiu Manda: „Sunt perceput ca patriot în rândul electoratului PSD”

5
357
Atât s-a putut: "liberalul" Rareș Bogdan între trei PSD-iști!

O nouă declarație caraghioasă a lui Rareș Bogdan (PNL), care pune pe seama imaginii sale de „patriot în rândul electoratului PSD” faptul că e coleg de afișe electorale cu Mihai Tudose și soții Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda – căpetenii PSD-iste din sudul țării.

Europarlamentarul Rareș Bogdan (PNL) a fost întrebat sâmbătă, la Prima TV, despre afişul electoral în care apare alături de trei PSD-iști: Lia Olguţa Vasilescu (primărița Craiovei), Cladiu Manda (europarlamentar, soțul Olguței) şi Mihai Tudose (europarlamentar).

Toți patru candidează din nou, pe 9 iunie, pentru încă un mandat în aceleași funcții. Afișul cu pricina e promovat masiv în județul Olta, controlat de clanul soților Vasilescu – Manda.

Răspunsul lui Rareș Bogdan descrie, o dată în plus, un personaj caragialesc, lipsit de scrupule: „E o poză, e o acţiune locală de campanie, o iniţiativă locală a stafului PSD din Dolj, care a considerat că datorită faptului că sunt perceput ca fiind un patriot în rândul electoratului PSD, nu există respingere pe listă. Au considerat că e important, pentru a arăta marea conlucrare, să mă pună pe afiş. Acum nu sunt atât de multe, dar ele au devenit atât de cunoscute”.

Întrebat de cine se simte cel mai apropiat în afișul respectiv, Rareş Bogdan a mințit grosolan: „De domnul Giugea, candidatul nostru la Primărie. Deputatul Giugea, profesorul Giugea, este candidatul nostru la Primărie şi Ştefan Stoica este preşedintele organizaţiei. De ei doi sunt cel mai apropiat din această poză”.

Numai că Nicolae Giugea și Ștefan Stoica, doi vechi colaboraționiști ai PSD la Craova, nu se află pe afișul de care se făcea vorbire!

Apropo: Claudiu Manda și Rareș Bogdan sunt cei mai mari chiulangii dintre cei 32 de europarlamentari români actuali. Mai mult, ei ocupă rușinoasele locuri 2 și 5 între cei 705 eurodeputați din cele 27 de țări, la capitolul absențe la vot. Așadar, amândoi sunt în Top 5 al rușinii. Manda e depășit doar de un grec aflat în pușcărie din 2021!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

 1. RB, acest mincinos notoriu are de dat un răspuns alegătorului român, de care niciun jurnalist nu-l întreabă: Când veți tăia pensiile speciale?
  Au trecut n×30 zile de când a promis-o.
  Chiar așa?

 2. se pupa in bot si cu un broscoi raios pentru bani. Deseori ma intreb, ce foloseste manda sau olgutul, de se uita ca curca-n lemne?
  Dar si oltenii, il voteaza mai ceva ca pe Titulescu!..

 3. juvetii POT ADMIRA LA UN SEDIU pesede AFISUL DE 20M AL CONSORTULUI mandea.
  O FI LEGAL?

  juvetii SUNT BINE REPREZENTATI LA UE DE mandea CARE A CALCAT PE ACOLO CAT SA-SI IA APARTAMENT. II PUT PICIOARELE A PATRIOTIZM. LE TINE LANGA AFACERILE DIN BARONAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.