George Simion cere să nu i se dea „niciun fel de armă” lui CTP, ca să nu fie împușcat de acesta! Liderul AUR „se demască” involuntar: e pro-rus, ca slovacul Fico!

1
476
Cristian Tudor Popescu

Episodul tragic din Slovacia, în care un lider politic pro-rus a fost împușcat miercuri de către un scriitor pensionar, a fost transformat de George Simion – președintele AUR – în subiect de batjocură. 

George Simion a distribuit pe rețelele de socializare un clip video în care-și imaginează că ar putea avea soarta lui Robert Fico (59 de ani), premierul pro-rus al Slovaciei, împușcat de scriitorul pensionar pro-occidental Juraj Cintula (71 de ani).

George Simion (37 de ani) insinuează că ar putea fi împușcat, la rândul său, de un jurnalist pensionar, mai exact de jurnalistul Cristian Tudor Popescu (67 de ani) – și el scriitor, și el pensionar, și el pro-occidental. Pentru ca paralela să fie perfectă, Simion recunoaște – fără să-și dea seama – că joacă în tabăra pro-rusă, la fel ca Robert Fico.

Alegația lui George Simion la adresa lui Cristian Tudor Popescu este aberantă și prezumă faptul că jurnalistul ar fi un potențial ucigaș. Este un bun motiv pentru care CTP ar putea să-i ceară daune în instanță liderului AUR.

„Apelul” lui Simion este unul iresponsabil: „În lumina tragicului accident din Slovacia, având în vedere persoana atentatorului, fac un apel public către autoritățile statului român să nu-i dea niciun fel de armă lui Cristian Tudor Popescu!”.

CTP îi dă replica ironic, printr-un text postat pe Facebook: „Logicarul Simion mai trage o concluzie: fiindcă pistolarul slovac e scriitor și are 71 de ani, eu scriitor și am 67, e limpede că o să mă apuc să împușc oameni. Sunt selectat, iată, drept cel mai periculos potențial ucigaș din România. Prin urmare, statul român, care, în lipsă de bani la bugetul de pensii, cadorisește, cum se știe, arme civililor pensionari ca mine, să mă sară la împărțeală”.

https://www.facebook.com/CTPopescu/posts/pfbid0KTco6cfr2nqaEjvYX2Aj9pqQhCmiYgtZoDYAD1pGJQjp78bB4eRAS5HzCMLV8TSpl

CTP: „Cel mai periculos potențial ucigaș din România”

„«În lumina tragicului accident din Slovacia, având în vedere persoana atentatorului, fac un apel public către autoritățile statului român să nu-i dea niciun fel de armă lui Cristian Tudor Popescu!». Asta glăsuiește filmându-se pe net G. Simion.

Interesantă viziune despre violența ucigașă: 5 focuri de pistol trase asupra premierului Fico de la mică distanță înseamnă un «accident». Apoi, logicarul Simion mai trage o concluzie: fiindcă pistolarul slovac e scriitor și are 71 de ani, eu scriitor și am 67, e limpede că o să mă apuc să împușc oameni. Sunt selectat, iată, drept cel mai periculos potențial ucigaș din România. Prin urmare, statul român, care, în lipsă de bani la bugetul de pensii, cadorisește, cum se știe, arme civililor pensionari ca mine, să mă sară la împărțeală.

Deci, nu partidul AUR, pro-Putin, ca și atentatorul și premierul victimă din Slovacia, partid ai cărui membri, foști și actuali, comit regulat violențe fizice și verbale, scot urlete antisemite, amenință cu moartea, violează în grup, bagă pe ascuns gloanțe în Parlament, cer să nu se limiteze comerțul cu materiale explozive de sărbători, ci Cristian Tudor Popescu, deoarece e un bătrân scriitor.

Cer, totuși, autorităților să facă o excepție și să-mi doneze niște pixuri, că asta e arma pe care o folosesc de-o viață.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Hop,golanul platit de Putin la cererea pesedeilor sa aibe si ei o opozitie convenabila,se simte cu musca pe caciula! Prostia nu doare, se stie,dar e agresiva.Alta tampenie,asta cu plangerea la DNA contra lui Nicusor.Dan,care ,calm si cu rabdare,i-a dat replica asa cum numai un om cinstit si cu mintea limpede o poate face.Dar suna a disperare tot comportamentul acestui nevertebrat,nici nu mai merita atentie ce mai scoate pe gura ,e pierdere de vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.