COVID-19 a omorât deja 7 români: 6 în Italia, unul în Franța. 30 de români infectați în 7 țări din Europa și Africa

1
3201

Nicio persoană nu a murit din cauza coronavirusului pe teritoriul României. În schimb, în diaspora românească din Occident există deja 7 morți și 30 de infectați.

COVID-19 a ucis deja 6 români în Italia și unul în Franța, anunță Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Primele două victime din diaspora au fost două surori din Borșa (județul Maramureș), de 80 și respectiv 75 de ani, care au murit în Italia în două zile consecutive. Cadavrele celor două femei au fost repatriate de familie și înmormântate fără preot, vineri, la Borșa.

Pe baza informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, MAE a stabilit că, până în prezent, 30 de cetățeni români de peste hotare au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19. Ei au fost îmbolnăviți în 7 țări (5 din Europa, 2 din Africa):

  • Italia …………… 23
  • Namibia ……….. 2
  • Spania …………. 1
  • Luxemburg …… 1
  • Irlanda …………. 1
  • Franța ………….. 1
  • Tunisia …………. 1

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Morții mamilor voastre de boschetari veniți din afară! Să vă mănânce coronavirus, bă!!!” Dezlănțuire de ură a unui ziarist la adresa românilor din diaspora

1 COMENTARIU

  1. Alo,ce faceți măi oameni buni, transformăm Romania in Italia???… toți experții ne avertizează,dar noi aducem acasă posibile focare de infecție….cine mai are curaj să stea in Mamaia după ce se va termina nebunia????…. acum toate țările vor să scape de ei …. bine îi aducem ,dar mi-e frică că nenorociții ăștia nu respectă legea…fac ce vor … avem cazuri cu duiumul in fiecare județ….de ce??.. pentru că pot… până nu execuți unul degeaba…. îți râd în nas….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.