Teodorovici, în direct la Antena 3 dintr-o cârciumă, în plină stare de urgență! Legea nu e valabilă și pentru șmecherașul PSD-ist

4
4440

Senatorul Eugen Orlando Teodorovici (PSD), fost ministru de Finanțe în guvernele pușcăriașului Liviu Dragnea, a apărut joi seara în direct la Antena 3 dintr-o cârciumă. El a sfidat interdicția impusă de starea de urgență, prin care toate restaurantele ar trebui să fie închise.

Secvența a fost surprinsă de un ziarist și promovată de un altul. Dan Bucura pe Facebook: „Fostul meu coleg de la «Adevarul», Robert Veress, a remarcat un lucru extrem de revoltător. Personajul din imagine, pe numele său Orlando «Discotecarul» Teodorovici, a intrat live pe Skype la A3. Dar nu de acasă, așa cum o facem mai toți în aceste zile, ci de la cârciumă! Revoltător este faptul că asta se întâmpla aseară, adicaă după ce s-a decretat închiderea tuturor restaurantelor, barurilor și cafenelelor. Se pare că unii inconștienți de la PSD chiar nu pot respecta legea. Probabil se tem să nu-și iasă din mână, dacă țin cont de legi și norme de bun-simț…”.

În intervenția respectivă, ca și în alte apariții televizate, Orlando a atacat violent Guvernul Orban, susținând că „măsurile adoptate nu sunt decât vorbe goale, mult populism”.

Teodorovici cere actualului Executiv să injecteze în economie „zeci de miliarde”, precum Germania sau Franța. Senatorul PSD se face că uită că el și Guvernul Dăncilă au lăsat vistieria țării goală, în noiembrie 2019, când au fost evacuați din Palatul Victoria.

Mai mult: PSD-iștii au împins România, în mod iresponsabil, spre prăpastie, aruncând în aer echilibrele macroeconomice: deficit de 4,6%, inflație de 5%, datorie publică tot mai mare, o monedă națională tot mai slabă…

Dar Orlando dă din gură, din postura ospătarului de serviciu…

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Asta denotă încă odată, dacă mai era cazul, cât de ‘mic’ și găunos este acest borfaș, interlop mizerabil trădător rusofil ! Foarte grav că legea se aplică selectiv. Pe baza imaginilor difuzate de latrina A3, bodega respectivă să fie închisă și amendată, iar javra asta alcoolistă să fie sancționat pentru instigare la nerespectarea legilor ! 👹👺😱

  2. Asta-i Romania!!!.. normal ar fi ca și postul de căcat șatena 3 sa fie închis….dar nu se va întâmpla nimic, toți sunt făcuți din carton ondulat,de la graniță până la bucale…. toți au un preț,…nu se respectă nimic din ceea ce s-a stabilit…saormerii, restaurante, cafenele, grătare toate deschise fără nici o taină… uitați vă nu e magazin fara țigani in fața lui, umbla țiganii prin țară că vodă prin lobodă…cum e dle Velea cu statul acasă???….ce fac angajații dvs?…toate sunt frumoase la TV!!!!…dar în practică alta e realitatea,…tot armata va face ordine în țară, …. aleluia ….

  3. PSD-istii ar trebui bombardati cu virus apoi bagati in spitalele construite si Patronate de ei. Treaba buna este ca daca da boala in ei nu mai pot fugi peste granita sa se trateze. Firea a r trebui tratata la spitalul ala de la care a furat zeci de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here