Copreședinte AUR, duminică la 14.30: „Toate informațiile și semnele arată că vom trece pragul electoral” de 5%. Și au luat 0,49%!

5
9269
Claudiu Richard Târziu

E tristețe mare în AUR! Copreședintele George Simion n-a mai scris nimic pe Facebook, despre alegerile din Republica Moldova, de duminică, ora 16.00. Celălalt copreședinte, Claudiu Târziu, tot de duminică, de la ora 14.30. Amândoi îi îndemnau pe moldoveni să le voteze partidul. Apoi – tăcere prelungită, asurzitoare.

La ultima „strigare”, deputatul George Simion (34 de ani) scria, lângă poza lui cu o basarabeancă AUR-istă: „Ea e Victoria. E din Basarabia, plecată peste hotare de 16 ani. E prima pe lista AUR la alegerile de azi pentru că, la fel cum Victoria trebuie să revină acasă, și Basarabia va reveni la România!”.

Ei bine, Victoria a rămas fără coledzi. N-a ales partidul potrivit. Partidul care strigă „unire, unire”, dar face tot posibilul să zădărnicească apropierea Republicii Moldova de România.

Târziu: „Vom trece pragul electoral. Singura necunoscută este cu ce procentaj”

Culmea ridicolului a atins-o celălalt copreședinte al AUR, senatorul Claudiu Richard Târziu (48 de ani). În jurul orei 14.30, la jumătatea procesului de votare, acesta avea „informații și semne” că AUR „va trece pragul electoral” de 5%. Nu l-a trecut nici pe cel de 0,5%!!!

„Împreună am început să facem istorie!”, a încheiat Richard-Inimă-de-AUR, cu 7 ore înainte de a căuta rămășițele istoriei prin tomberonul politicii de la Chișinău.

Postarea lui Târziu e o superbă mostră de cațavencism politic.

„Prezența la vot în Republica Moldova este bună, iar în diaspora și mai bună. Ceea ce denotă că a renăscut speranța. Toate informațiile și semnele primite de noi, AUR, arată că vom trece pragul electoral. Singura necunoscută este cu ce procentaj. Important este să fim la o cotă cât mai mare, pentru a putea sprijini un guvern reformist, pro-european și pro-românesc. Oricum ar fi, țin să-i felicit pe colegii din AUR Basarabia care au dus o campanie excelentă: dinamică, îndrăzneață, inovativă, energică, plină de curaj și de empatie. Pe alocuri, frații noștri au fost eroici! Vlad Bilețchi, Valeriu Munteanu, Dorin Chirtoacă, George Simion, Ramona Lovin, Victoria Grosu Vremeş, Alex Bordian, Stela Florea, Tatiana Potîng, Oleg Bodrug, Boris Volosatîi, Ciprian Ciubuc, Daniel Rusu, Titus Păunescu, Marius Lulea și toți ceilalți ostenitori (lista e prea lungă ca să-i pot menționa pe toți) de aici și de dincolo de Prut, pentru o Basarabie înfloritoare și pentru România Mare, fac o reverență dinaintea voastră! Dumnezeu să ne ajute! Împreună am început să facem istorie!”

https://www.facebook.com/claudiu.tarziu/posts/10225337102873514

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* AUR s-a făcut de râs în Moldova: a luat sub 0,5%! Moldovenii au fost mai deștepți decât românii: au înțeles câte parale fac provocatorii de pe orbita Rusiei

* Partidul Maiei Sandu amuțește Moscova: 52,72%! Va avea 60% din Parlament. S-au numărat 99,86% din voturi. Dodon și Voronin au strâns abia 27%

* Benone Sinulescu a fost găsit căzut în casă. Acuzații grave: „Se stinge fără ajutor. E o atitudine medievală!”

* Lașitate: tot grupul PSD a fugit din Parlamentul European la moțiunea privind condamnarea legii anti-LGBTQ din Ungaria

* Omagiu penibil adus de un deputat USR „propagandiștilor roșii” Gâdea – Ciutacu – Bahmuțeanu – Dana Budeanu, care o linșează pe Clotilde Armand

* Medic din Iași despre colegul său conspiraționist: „A încălcat Jurământul lui Hipocrate. Medicii trebuie să-i educe pe oameni în pandemie”

* Comisia Europeană: România are cea mai mare creștere economică din UE în 2021 – 7,4%. Urmează Irlanda, cu 7,2%

* Primul mesaj al soției președintelui asasinat: „Au intrat în casă și l-au ciuruit. Jovenel n-a apucat să spună niciun cuvânt”

* Puștiul român care uimește planeta: la 16 ani, bate recorduri mondiale și câștigă titluri europene la înot. „Când accelerează, ceilalți par că rămân pe loc”

* Patru finale grozave în acest weekend: Anglia – Italia, Brazilia – Argentina, Djokovici – Berrettini, Barty – Pliskova. Patru campioane mondiale la fotbal, doi lideri planetari la tenis

5 COMENTARII

  1. Bambilicii astia doi cred ca basarabeniii sunt la fel de abrutizati si usor de prostit ca romanii. La basarabeni care in Occident se bucura de respect si simpatie in comparatie cu romanii nu au succes fantasmagoriile.

  2. Alianta Urina și Rahatul (AUR) este la pământ in Moldova pentru că când au dorit să ducă candidaturile nu au băgat de seamă că categoria lor de personaje e cunoscută în zonă, iar locuitorii Basarabiei au simțul mirosului mult mai delicat decât cei din România.
    Nu este deci de mirare că ca orice altă scursură, în Basarabia Alianta Urina și Rahatul (AUR) s-a scurs către latrina istoriei.

    PS Candidata Victoria din poza lui George Simuion are față de șoșoacă. Așadar astfel le selectează ca candidate cei de la Alianta Urina și Rahatul (AUR)!

  3. Deci, concluzia: romanii sunt mai prosti decat „moldovenii”. Am pus moldovenii intre ghilimele, sa se inteleaga ca scriu despre ceilalti romani de peste Prut, ce lectie trista…

  4. AURul si-a dat arama pe fata. Nu mai pot prosti oamenii. Acelasi procent il va scoate si in Romania in 2024. Bravo cetatenilor Moldovei care s-au informat ce activitate a avut acest partid in Romania in 7 luni si l-au respins ca pe ceva toxic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.