Comunicatul lui Coldea

3
463
Florian Coldea la DNA

Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, a transmis vineri seară, prin intermediul avocatului său, un comunicat de presă. A fost prima reacție a lui Coldea după ce DNA l-a pus sub acuzare pentru trafic de influenţă și spălare de bani, alături de generalul Dumitru Dumbravă (ex-SRI și el) și de avocatul Doru Trăilă.

Așa cum era de așteptat, Florian Coldea (53 de ani) se consideră nevinovat. El se află sub control judiciar, cu o cauțiune de 500.000 de lei, care trebuie plătită în 7 zile.

Aceleași măsuri au fost dispuse de procurorii DNA și față de un alt general SRI în rezervă, Dumitru Dumbravă (52 de abi), cât și față de avocatul Doru Trăilă (fostul soț al deputatei Cristina Trăilă de la PNL).

O a patra persoană pusă sub acuzare este Dan Tocaci de la compania de salubritate Romprest. Tocaci este un apropiat al celor trei.

Comunicatul lui Florian Coldea

„Având în vedere decizia procurorilor DNA de dispunere a măsurii de punere în mișcare a acțiunii penale, în dosarul cu nr. 52/1/P/2024, urmare a sesizării acestora în contextul unui denunț formulat de o persoană condamnată în prima instanță, țin să precizez următoarele:

Mă consider nevinovat pentru faptele de care am fost acuzat.

Am respectat întotdeauna spiritul și litera legii, atât ca demnitar al statului român, cât și ca persoană privată, având convingerea fermă că nimeni nu este mai presus de lege.

Am încredere în justiția din România, așa cum am avut întotdeauna, pentru a-mi susține și dovedi nevinovăția în ceea ce privește acuzațiile care mi se aduc.

Pe parcursul desfășurării procesului penal, voi susține cu onestitate și promptitudine toate demersurile legale și voi colabora pe deplin cu organele de cercetare penală pentru stabilirea adevărului și nevinovăției mele.

În condițiile intenselor campanii mediatice interesate, pe care le derulează anumite trusturi media, cu promovarea de afirmații defăimătoare la adresa mea care nu au nicio legătură cu realitatea și cu interesul public, ci cu interese obscure ale unor persoane decredibilizate, nu voi face alte declarații publice înainte de finalizarea anchetei.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

 1. S-a umplut paharul

  S-a umplut paharul, da prea mult pe-afara,
  Se alege praful de sarmana tara!
  Capete sa cada, recturi trase-n teapa,
  Poate numai astfel… tara se indreapta!!!

  Au furat-o hotii, de atata vreme,
  Cu complicitatea celor din sisteme.
  Au si violat-o la ore de seara,
  De-aia guvernatii si-au atras ocara.

  Cand sunt stransi cu usa, n-am vazut niciunul
  Sa spuna cinstit ca a tras el… tunul.
  Fac toti pe novicii, se disculpa-n cor,
  Si schimba si legi in favoarea lor.

  S-a umplut paharul, da prea mult pe-afara,
  Se alege praful de sarmana tara!
  Capete sa cada, recturi trase-n teapa,
  Poate numai astfel… tara se indreapta!!!

 2. „Tribunalul București a suspendat recuperarea prejudiciului în dosarul lui Dan Voiculescu / Decizia nu este definitivă”

  VARANUL: „Nu avem toata puterea pana nu luam si ‘justitia’”

  SINGURUL PROIECT PENTRU romania EXECUTAT CU MAXIMA DETERMINARE,PRECIZIE SI UNIUNE ESTE „SCAPAM TOTI, RAMANEM CU TOT CE AM FURAT SI NE LUAM ‘justitia’ ADICA TOATA PUTEREA”

  • Incredibil, dar adevarat!
   Mafia a acaparat justitia, magistratii corecti au fost pedepsiti, uneltele au fost instalate in frunte si acum lucreaza de zor la comanda mafiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.