Premiu de 25.000 de dolari pentru cel ce va furniza informații decisive despre pilotul putinist care a bombardat orașul Dnipro

0
2455
Ghennadi Korban a fost oripilat de atacul rusesc asupra unui bloc de locuințe

Invadatorii ruși au ucis din nou civili nevinovați în Ucraina prin lovituri barbare cu rachetă lansate sâmbătă asupra unor clădiri rezidențiale din orașul Dnipro, situat în partea de sud-est a statului invadat.

Conform primelor informații, apărute duminică dimineață pe canalul de Telegram al șefului Administrației regionale de stat Dnipropetrovsk, Valentin Reznicenko, au pierit cel puțin 25 de persoane. Altele 70 au fost rănite, dintre care peste 40 erau internate în spitale.

Pe fondul acestui masacru putinist, un politician și afacerist ucrainean, Ghennadi Olegovici Korban (52 de ani), s-a oferit să plătească 25.000 de dolari celui care-i va oferi date precise (nume, prenume) despre criminalul de război implicat în bombardarea locuințelor din Dnipro. Korban se trage dintr-o familie evreiască din acest oraș de 967.000 de locuitori. Părinții săi, împreună cu sora mai mare, Victoria, au emigrat în Israel în 1990.

În mesajul publicat de site-ul Obozrevatel.com la categoria opinii, Korban oferă mai multe detalii despre atacul criminal al „denazificatorilor” putiniști. Ar fi vorba despre o rachetă X-22 lansată din regiunea Kursk, de pe un bombardier supersonic Tu-22M3. Pilotul s-a întors apoi în Federația Rusă, aterizând la Riazan.

Ghennadi Korban: „«Rusciștii» nu sunt fără nume. Fiecare criminal de război are un nume de familie, prenume, grad, loc de muncă. Atacul de astăzi (14 ianuarie – n. red.) a fost efectuat de Regimentul 52 de aviație de gardă cu bombardiere grele din satul Șaikovka (în zonă există un aerodrom, localitatea fiind parte a regiunii ruse Kaluga – n. red.). Tu-22M3 (bombardier și avion de patrulare maritim supersonic – n. red.), unitatea militară 33310. Indicativul de apel al conducătorului de zbor: 42492. Lansarea a fost făcută din regiunea Kursk, iar aterizarea la Riazan. Racheta: X-22. Este același ticălos care a lansat o rachetă asupra unui bloc de locuințe din Dnipro. Drept urmare, oameni și copii au murit. Numele, prenumele și adresa de reședință ale criminalului de război în Federația Rusă trebuie stabilite pentru a fi deferit justiției. Prima persoană care va furniza date de încredere va primi 25.000 de dolari de la mine în condiții anonime. [email protected]”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Codrin Ștefănescu se retrage din politică pentru că „este grav bolnav”. „Partidul lui Dragnea” ajunge pe mâna lui Liviu Pop

* VIDEO. Sforăitul gros al ministrului Petre Daea, în direct, la Antena 3. Râsete și ghionturi în studio. PSD-istul zice că o fi sforăit altul!

* Un nou kompromat împotriva Emiliei Șercan. Pe Facebook se plătesc reclame care o calomniază pe jurnalistă, promovând un site-fantomă, cu “anchete” nesemnate

* Omul PSD, Mitulețu Buică, a demisionat de la conducerea Autorității Electorale Permanente după ce a fost prins că și-a angajat cumnata în instituție

* VIDEO. Nicușor Dan anunță că a reușit să stingă datoriile Capitalei lăsate de administrația Firea-PSD: „Bucureștiul a trecut pe lângă faliment. Au fost 3 miliarde de lei datorii curente. De acum încep investițiile”

Propaganda pro-Putin și cea pro-AUR l-au lăsat pe Robert Turcescu fără emisiune la B1 TV

Revolta unui profesor universitar: „Un general de vârsta mea s-a pensionat cu 30.000 de lei pe lună. Era obosit sărmanul. Eu mai am de așteptat vreo 20 de ani. Pensia mea va fi de 6-7 ori mai mică“

* A căzut primul cap din Mafia TVR Sport. Oprean, bișnițarul de bilete, și-a dat demisia ca să scape de cercetarea disciplinară, dar nu poate scăpa de ancheta penală. Panică printre complicii săi: oare îi va „turna”?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here